Doğal Taşlar

Malakit Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Malakit taşı faydaları, Malakit taşı özellikleri ve Malakit taşı hakkında her şey bu yazımızda.

Malakit taşı faydaları, malakit özellikleri ve malakit hakkında her şey bu yazımızda.

 

Malakit Taşı Nedir

Her zaman bir taşın zengin, zarif ve muhteşem göründüğünü düşündüyseniz ancak adını bilmiyorsanız, büyük olasılıkla bir malakit parçasına bakıyorsunuzdur. Malakit taşı nedir sorusunun cevabını sizlere bu yazımızda vermiş olacağız. Bunun malakit olduğunu ve başka bir şey olmadığını nereden biliyorsun? Bilmek için uzman olmanıza gerek yok, çünkü taşın güzel ve zengin yeşil rengi size öyle olduğunu söyleyecektir.

Malakit çok asil ve büyüleyici bir görünüme sahiptir. Beyaz çizgili yeşil renk, onu çok önemli bir mücevher gibi gösteriyor. Yeşilin farklı tonlarında gelir. En sevdiğiniz renk yeşil ise bu taş tam size göre! Görünüşü ve çizgilerindeki ve tasarımlarındaki enerji akışı nedeniyle ona çekilmeden ve bakmadan edemezsiniz. Bu yüzden enerji ve hareket söz konusu olduğunda bu taş çok davetkar.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Malakitin eski Mısır’da MÖ 3000’e kadar uzanan binlerce yıldır var olduğunu biliyor muydunuz? Mısırlılar, koruyucu güçleri nedeniyle malakit’i tılsım olarak kullandılar. Birçok ülkede bulunur ve oldukça yaygın olarak kabul edilir. Malakit ABD, Şili, Güney Afrika, Avustralya, Romanya, Rusya, Zaire ve Kongo’da çıkarılabilir.

Adı, yumuşak anlamına gelen Yunanca ‘malakos’ kelimesinden türetilmiştir. Ama ruhun aynası olarak da bilinen bu taşın yumuşak ya da zayıf hiçbir tarafı bulunmuyor. Kısacası malakit taşı nedir sorusunun cevabı çok fazladır. Size her konudan örnekler vererek bu konuyu aydınlığa kavuşturacağız.

Malakit Taşı Özellikleri

Hayatınızda malakite ihtiyacınız olmadığını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu taşın getirebileceği enerjilerden büyük ölçüde faydalanabilirsiniz. Henüz bilmiyorsanız malakit, Dönüşüm Taşı olarak da bilinir. Net düşünmeyi ve kontrollü duyguları harekete geçirdiği için hayatınızda meydana gelebilecek birçok değişiklikle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Malakit taşı özellikleri gerçekten de sürprizlerle dolu.

Her zaman zorluklar, sürprizler ve beklenmedik olaylar olacaktır. Ancak malakitin koruyucu ve destekleyici enerjilerine sahip olduğunuzu bilmek, yükselmek ve düşmek arasındaki farkı heceleyebilir. Sizi zayıf veya toksik hissettiren her şeyi ortadan kaldırarak fiziksel ve duygusal düzeyde iyileşmenize yardımcı olacaktır. Hayatınızdaki tüm saf olmayan enerjileri ortadan kaldırarak, vücudunuzdaki ve auranızdaki pozitif yaşam gücünü de uyarırsınız.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Çevrenizdeki doğanın şifalı yeşilini sembolize eder. Gözlerinizi dünyanın güzelliğine açacak ve etrafınızdaki her şeyi kendinizi daha iyi, daha mutlu ve daha huzurlu kılmak için nasıl kullanabileceğinizin daha fazla farkına varmanızı sağlayacak. Dahası, olumsuz olayları etkili bir şekilde önleyebilecek büyük vizyoner güçlere sahip olduğu bilinmektedir. Sizi güvende tutabilir ve sizi kazalara karşı koruyabilir.

Malakit kristali, duyularınızı keskin ve sezgilerinizi daha keskin tutmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte, aynı zamanda, bu önsezileri takip ettiğinizde, seçimlerinizden emin olmak için rasyonel bir desteğe sahip olduğunuz anlamına gelen bir topraklama kalitesine sahiptir. Onu meditasyon rejiminize getirirseniz, size ulaşan psişik vizyon ve içgörü türlerinin daha net ve daha kolay anlaşıldığını göreceksiniz.

Ayrıca, içinizde tezahür ettiği için bu genellikle şaşırtıcı bilgi üzerinde nasıl hareket edeceğinizi de bileceksiniz ve insanlar, kişisel güven ve yönünüzde ani yükselişiniz hakkında yorum yapabilirler! Metafizik özellikleri her zaman fiziksel dünyaya iyi bir şekilde çevrilir. Malakit de tıpkı Phlogopite gibi bir seyahat taşıdır. Uçma korkunuz olduğunda yanınızda taşımak harika olacaktır.

Bu taş aynı zamanda yükseklik korkunuzu yenmenize de yardımcı olacaktır. Sorunsuz seyahatler yapmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca jet gecikmesi ile veya kötü trafik sıkışıklığı, gecikmeli uçuşlar veya fırtınalı denizler sırasında sizi sakin tutmak için harika çalışır. Malakit taşı özellikleri sadece bununla da kalmıyor.

Malakit Taşı Faydaları

Malakit Taşı Faydaları – Sağlık

Bu, iyileştirici enerjileriyle ünlü bir kristaldir. Soğuk algınlığı olan insanlarla dolu bir odada olsanız bile, kolayca hastalanmamanız için bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olabilir. Düzensiz adet kanaması yaşıyorsanız, her zaman size yakın olması, adet döneminizi düzenlemenize ve aylık döngünüzü düzeltmenize yardımcı olabilir. Bu aynı zamanda hamile kalma veya daha doğurgan olma çabalarınıza da yardımcı olacaktır.

Ağrılı adet dönemlerinden muzdaripseniz, özellikle Picasso Marble ile eşleştirildiğinde ağrılı semptomların hafifletilmesine de yardımcı olabilir . PMS’nizi, adet kramplarını, şişkinliği, sinirliliği, yüksek duyguları ve hepsini ortadan kaldırabilir. Malakit taşı faydaları sağlık açısından da çok zengindir.

Malakit taşının ebe Taşı olarak da adlandırıldığını biliyor muydunuz? Ebeler doğum sancılarını hafifletmek ve doğum sırasında hem anneyi hem de bebeği korumak için kullanırlar. Kadın organıyla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, bu sizin için en iyi kristaldir. Ayrıca kan basıncınızı düşürmede iyi çalışır. Kalp problemleriniz olduğunda veya astım, romatizmal ağrılar veya bağırsak problemleriniz olduğunda yanınızda bulundurmanızda fayda var.

Şifacılar ayrıca Parkinson hastalığına bağlı titremeyi hafifletmek için kullanırlar. Vertigonuz varsa veya seyahat hastalığına yatkınsanız, dışarı çıktığınızda cebinizde veya çantanızda bulundurmak harika bir fikir olacaktır. Ayrıca tümörleri, kırıkları veya şişmiş eklemleri ve kasları iyileştirmede de etkilidir. Uzun bir iş gününden sonra kas ağrıları veya gerginlikler hissettiğinizde, bu taşı ağrıyan kısımda çalıştırmak sizi çok daha iyi hissettirebilir.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Malakit ayrıca karaciğerinizin vücudunuzdan toksinleri atmasına yardımcı olabilir. İyi sağlık ve beslenmeyi simgeleyen odun enerjisini kullanan bir taştır. Maun Obsidiyen ile birlikte malakit sahip olduğunuzda, canlılığınızı artıracak ve vücudunuzun fiziksel olarak iyi büyümesini teşvik edecektir. Taşınızı yanınızda daha kolay taşımak adına malakit taşı kolye veya malakit taşı bileklik de tercih edebilirsiniz.

Düşüncelerimiz ve fiziksel sağlığımız arasındaki bağlantı ve tüm bunlardan dolayı ileri geri gelen duygular birbiriyle bağlantılıdır. İnançlı şifacıların ve Yeni Çağ şifacılarının bugünlerde yıllardır bildiklerinin aynısını en tıkalı doktorlar ve bilim adamları bile kabul ediyor! Malakit taşı olumlu, sabırlı, kendinden emin ve daha iyi bir yarın için inançlı kalmanıza yardımcı olur.

Aynı zamanda, tabiri caizse, minnettarlık tutumunuzu da odak noktasına getirir. Ne hakkında iyi hissettiğinizi hatırlamak iyileşmede çok yardımcı olabilir. Hasta veya yaralı olmak her zaman sefil hissetmek için hızlı bir yoldur, ancak yine de bu taşı elinizin altından ayırmayın. Yakında her olumsuzluğu toparlayacaksınız ve malakit bulmanıza yardımcı olacak görünüm sayesinde, daha az hastalanacaksınız.

Malakit Taşı Faydaları – Para

Malakit, büyüme, gelişme, yaratma veya yenilenmede güçlü bir yardımcı olan bir büyüme kristalidir. Hayatınızda heyecan verici hiçbir şeyin olmadığını veya hiçbir şeyin işe yaramadığını hissettiğiniz o noktaya geldiğinizde, ondan alabileceğiniz enerjiler bu çöküşten çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Bu iyi şans taşıdır, bu nedenle bu taşı takan kişi para, zenginlik ve fırsatlar söz konusu olduğunda her şeyi kendine çekecektir. Bolluğu, genişlemeyi ve yeni başlangıçları sembolize eder. Kendinizi zor bir durumda bulduğunuzda ve geçiminizi sağlamakta zorlandığınızda, durumunuzu iyileştirmenin yeni yollarını görmenize ve durumunuzu düzeltmek için yeni fırsatlar bulmanıza yardımcı olabilir.

Açık fikirlilik, taze fikirler ve eski moda iyi şansın özellikleri, çıkmaz sokaklarla ve hiçbir yere gitmeyen projelerle tekrar tekrar karşı karşıya geliyormuş gibi görünseniz bile ileriye giden yolu bulmanıza yardımcı olacaktır. En sabırlı ve merhametli olanımız veya iş konusunda en bilgilimiz bile, sürekli olarak bu türden engellerle karşılaştığımızda, kendinden emin ve memnun kalmanın çok çok zor olduğunu düşünüyor.

Yine de onu hayatınıza sokarak ve ileriye dönük en etkili yolu belirlemek için onunla meditasyon yaparak alınacak sonuçlar sizi şaşırtabilir! Malakitteki yeşil, yeni iş girişimleri ve projelerinizi yolunda ve zamanında tutmak için iyi bir tılsımdır.

Aynı zamanda, hayatınız ne kadar meşgul veya çılgın olursa olsun, hayatınızın her zaman yolunda olacağına dair bir güvencedir. Bu enerji, profesyonel arayışlarınızda size güç ve bilgelik verecektir. İş ortaklıklarınızda sadakatin yanı sıra pratikliği de teşvik edecektir.

Malakit Taşı Faydaları – Aşk ve İlişkiler

Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, malakit etrafınızdaki negatif enerjileri ve kirleticileri emen bir koruma taşı görevi görür. Size ve ilişkinize zarar verebilecek tüm istenmeyen duyguları serbest bırakmanıza yardımcı olur. Kalp çakranıza adanmıştır. Kalp çakranızın nerede olduğunu bilmek istiyorsanız, göğüs kemiğinizin tam ortasındadır.

Bu taş, aşk ve yaşam söz konusu olduğunda neyi kucaklamanız gerektiği konusunda size daha net bir fikir verecektir. Ayrıca kaçınmanız gereken şeyler veya insanlar hakkında daha iyi bir anlayış sağlayacaktır. Kalp çakrası dengesiz olduğunda, duygularınızla, düşünce tarzınızla, insanlarla başa çıkma şeklinizle ve ilişkilerinizi idare etme şeklinizle dengede olmama hissi oluşur.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Sabrınızın çok kısa olduğunu, çabuk sinirlendiğinizi ve çabuk kırıldığınızı, tartışma ve anlaşmazlıklara daha açık olduğunuzu fark edeceksiniz. Verdiği yeşil enerji, kalp çakranızın dengesini yeniden kazanmanıza yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve kendi duygularınızı fark etmenize ve anlamanıza yardımcı olacaktır.

Sevdiğiniz kişi, o kişiyle olan ilişkiniz ve ilişkinizin gidişatı söz konusu olduğunda duygularınızla nasıl başa çıkacağınızı daha iyi anlayacaksınız. Açık bir kalple değişiklikleri daha fazla kabul edecek ve daha olumlu bir bakış açısına sahip olacaksınız.

Malakit, değişimi teşvik eden bir bakırdır. Geçmişi geride bırakıp daha iyi bir şeye ilerlemeye hazırsanız, bu taş size bunu yapmak için cesaret ve güç verecektir. Sonunda kendinizi geçmişin travmalarından ve olumsuz deneyimlerinden kurtarmanız için ihtiyaç duyduğunuz duygusal şifayı verecektir.

Duygusal veya ruhsal gelişime ulaşmanızı engelleyen şeylere gözlerinizi açacaktır. Aşk konusunda her zaman korkmuş veya temkinli davrandıysanız, bu sizi daha fazla risk almaya teşvik edecektir. Artık sizin için iyi olmayan insanlarla istenmeyen veya sağlıksız bağları koparma cesaretini verecektir.

Aynı zamanda eski kalıplarınızı, alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı da değiştirecektir. Derinlerde yatan duygularınızı ve bunların psikosomatik nedenlerini ortaya çıkaracaktır. Bunun sadece bir taş olduğunu düşünebilirsiniz, ancak iyileştirici enerjileri, sorunlu veya kötü ilişkilerden kaynaklanan depresyon ve endişe ile başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Korkularınızın üstesinden gelmenize ve sorunla daha cesurca yüzleşmenize yardımcı olacaktır. Duygularınızı dile getirmeniz ve her türlü duygusal şantaja karşı koymanız için sizi cesaretlendirecektir. Bunu yaparak, kendinizi her türlü duygusal istismardan da kurtarmış olacaksınız.

Bu güç, onu geçmişte ruhsal olarak düşünen insanlar tarafından çok aranmasını sağladı, ancak aynı zamanda bu kristalin bugün neden bu kadar popüler olduğunu da anlatıyor. Kalp çakrasının rengi olan yeşil, malakit ile yakından uyumludur ve bu taşın enerjilerinin kırık bir kalbi veya endişeli bir zihni sakinleştirmenize nasıl yardımcı olabileceğini görebilirsiniz.

Ayrıca geri adım atarak ve sakince, şefkatle sözünüzü söyleyerek, başkalarının eylemlerinin sizi nasıl etkilediğini anlamalarına yardımcı olabilirsiniz. Çoğu zaman, sevdiklerimiz bize farkında olmadan, sadece dikkatsizlik veya eski bilinçaltı ve karmik kalıpların tekrarı yoluyla, harekete geçtiklerini asla bilmedikleri şekilde zarar verirler.

Aynı şekilde, hepimizin üstesinden gelmek ve iyileştirmek zorunda olduğumuz kendi kalıplarımız da vardır. Bu durumda malakit kullanımları burada gerçekten yardımcı olabilir! Her türlü utangaçlık izini ortadan kaldıracağı için sahip olunması iyi bir taştır.

Bu taş, özellikle sevdiğiniz adamla bir sohbet başlatmak ve sadece tekerlekleri harekete geçirmek istediğinizde sizin için iyi çalışacaktır. Sadece şehvet veya ihtiyaca değil, sevgiye dayalı sağlıklı ve mutlu ilişkileri teşvik edecektir. Her zaman yanınızda olduğunda, sevdiğiniz kişiye karşı daha güçlü bir dostluk ve tutku duygusuna sahip olacaksınız.

Malakit taşı, kendi düşünceleriniz ve eylemleriniz için daha iyi bir sorumluluk duygusu kazanmanıza yardımcı olacaktır. İlişkinizde daha fazla sadakat olacak ve sonunda ilişkinizde küçük ve önemsiz hissetmeyi bırakacaksınız.

En İyi Sonuçlar İçin Malakit Taşı Nasıl Kullanılır?

Bu gerçekten göreceğiniz en güzel taşlardan biridir, bu nedenle mücevherlerde sıklıkla kullanılması şaşırtıcı değildir. Vücuda çok yakın yerleştirildiğinde, kişisel enerji alanınızı kullanabilir! En iyi süs taşı ve dekoratif parçalar olarak yapılır. İnce toz halinde, göz farı olarak bile kullanabilirsiniz!

Vücudunuza koyarken altına küçük bir bez kullanın. Endişelenmeyin çünkü enerjisini azaltmaz. Eğer bir şey size eziyet ediyorsa ve uykusuz gecelere neden oluyorsa, malakit taşı elinizde tutarken korkularınızı ve endişelerinizi yüksek sesle ona söyleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra sürekli olarak malakit taşı kolye veya malakit taşı bileklik taşımanızda büyük fayda var.

Ardından, sizi rahatsız eden her şeyi almasına izin vermek için gece boyunca evinizin dışında korunaklı ve güvenli bir yere koyun. Ayrıca yemek odası, mutfak, kahvaltı köşesi veya veranda gibi genellikle yemek yediğiniz bir yere de yerleştirebilirsiniz. Çocuğunuz seçici bir yiyiciyse, onu yatak odasına da yerleştirebilirsiniz.

İyileştirici enerjileri iştahlarını artıracak ve vücutlarında doğru beslenmeyi engelleyen her şeyi ortadan kaldıracaktır. Evinizin veya odanızın doğu veya güneydoğu bölgesine koyun ki bu taşın getirdiği bilinen bolluk ve bereketten siz de faydalanabilesiniz.

İş yerinizin ya da evinizin durgun bölgesine yerleştirildiyse, o alandaki pozitif enerjilerin akışını aktive edebilir ve açabilirsiniz. Sizi zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olması için bu taşı cihazların ve aletlerin yanına koymak en iyisidir. Gün boyunca enerji seviyenizi yüksek tutmak ve kötü haber getiren e-postaları veya mesajları uzak tutmak için bilgisayarınızın yanına koyun!

Malakit Taşı ile Kullanılacak En İyi Kombinasyon

Malakit’i Red Jasper veya başka bir kırmızı taş veya kristal ile kullanmak en iyisidir. Ayrıca Siyah Oniks veya Dumanlı Kuvars ile ve Siyah Turmalin ile iyi gider. Malakitin gücünü artırmak istiyorsanız bakırla birlikte kullanabilirsiniz.

Bu metalin ve bu kristalin enerjileri iyi uyum sağlama eğilimindedir ve malakit taşı kullanan birçok eski mücevher örneğinde, ilgili zanaatkarlar ve kadınlar, el işlerinin uyandıracağı enerjileri bilinçli olarak bilmeseler bile bakır kullanılmıştır.

Toplamda, koleksiyonunuzdaki herhangi bir sayıda kristal, değnek ve diğer eterik öğelerle çok iyi kullanabileceğiniz bir taştır. Sezginiz ve bu taşın enerjilerine uyum sağlamanız, hangi kombinasyonların en iyi sonucu verdiğini anlamanıza yardımcı olabilir.

Aynı şekilde, meditasyon kristalleri koleksiyonunuzda harika bir topraklama enerjisi olabilir, bu da topraklanmış kalmanıza yardımcı olur. Meditatif translarınız ve zihin ve ruh yolculuklarınız biraz fazla canlı veya geri dönüş yolunu bulmak için zorlaşıyorsa malakit taşı çok önemlidir. Malakitinizi yakınınızda tutun, sizi asla yanlış yönlendirmez!

Malakit Taşı Nasıl Temizlenir

Malakit taşınızın bakımını yapmak çok önemlidir. Malakit taşı nasıl temizlenir konusunu merak ediyorsanız, bunu yapmanın ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz. Malakit taşınızı temizlemek için akarsuyun altında 5 dakika bekletebilirsiniz. Ayrıca taşınızı tuzlu suda 10 dakika bekleterek de arındırabilirsiniz.

Malakit taşı nasıl temizlenir sorusunun yanı sıra, taşınızın nasıl şarj edeceğinizi de merak etmelisiniz. Malakit taşınızı 1 gün boyunca güneş ışığının altında bekleterek başarılı bir şarj süreci yapabilir,

Malakit Taşı Aksesuar Kullanımı

Malakit taşı faydaları
Malakit taşı faydaları

Bileklik olarak kesinlikle takabilirsiniz. Malakit taşları MÖ 3.000’den beri mücevher yapımında kullanılmıştır. Ortaçağda insanları nazardan korumak ve çeşitli mide rahatsızlıklarını tedavi etmek için Malakit takılar takılırdı. Tüm çakraları temizlemek ve temizlemek için çalışan dönüşümün taşıdır. Siz de malakit taşı kolye veya malakit taşı bileklik tercih edebilirsiniz.

Malakit bileklik takmak, duygusal bir denge kurmanıza ve olumlu ve iyimser kalmanıza yardımcı olur. Kalbinizi her türlü sevgiyi çekmek için açabilen çok ilham verici, iyileştirici ve arındırıcı bir enerji taşır. Bu tür bileklikler negatif enerjilere karşı güçlü bir koruyucudur.

Aurik alanınızı pozitif titreşimlerle doldururlar ve doğal enerji alanınızı güçlendirerek sizi tüm negatif enerjilerden korurlar. Malakit bilezik takmak, olumsuz deneyimlerin serbest bırakılmasını kolaylaştırmaya yardımcı olur, böylece onlardan iyileşmeye ve umudu yeniden kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kalbinizi değişime ve ilerlemeye açar. Aynı zamanda geçmiş olumsuz deneyimleri temizleyerek ruhsal evriminize de yardımcı olur. Bu bilezikler, güzel, zengin yeşil renklerinin enerjilerini, yayan şifa, yaşam gücü enerjisini somutlaştırıyor. Malakit bileziğin bu özelliği onu hem fiziksel hem de duygusal düzeyde iyileşmenize yardımcı olan harika bir şifa taşı yapar.

Enerji alanınızdaki sağlıksız takıntıları, alışkanlıkları ve safsızlıkları ortaya çıkarmak için kullanılabilir. Ayrıca, yolunuzda bulunan tüm engelleri ve sınırlamaları aşmanıza da yardımcı olabilir. Böyle bir bileklik takmak son derece şifalıdır çünkü gerçekten güçlü bir taştır.

Malakit bilezik takmanın elektromanyetik kirliliği temizlediği ve toprak enerjilerini iyileştirdiği bilinmektedir. Bu bileziklerin doğa ile güçlü bir yakınlığı vardır. Dönüşümü teşvik etmek için bir Malakit bileklik takın. Değişimi ve daha fazla risk almayı teşvik eden bu heyecan verici taş sayesinde hayat daha derinden yaşanır.

Ruhsal büyümenizi neyin engellediğini size çok açık bir şekilde gösterir. Malakit bileklik takmak, derin duyguları ortaya çıkarmaya, istenmeyen bağları kırmaya ve eylemleriniz, düşünceleriniz ve duygularınız için nasıl sorumluluk alacağınızı size öğretmeye yardımcı olacaktır.

Engellemelerinizi serbest bırakmanıza yardımcı olacak ve duygularınızı ifade etmeniz için sizi cesaretlendirecektir. Mücevher koleksiyonunuza güzel bir ek olmanın yanı sıra, bileziğinizden yayılan enerjiler diğer insanlarla empati kurmanıza yardımcı olacaktır.

Onların yerinde olmanın nasıl bir şey olduğunu göstermenize yardımcı olacaktır. Ayrıca utangaçlığınızı hafifletecek ve ilişkilerinizi destekleyecektir. Bilezikten gelen enerjiler, bilgiyi özümseme ve işleme yeteneğinizi güçlendirir. Sizi daha dikkatli yapar ve zor kavramları anlamanıza destek olur.

Ancak iyileşme ve dönüşüm sürecinde diğer kristaller tarafından desteklenmesi gerekebilir. Malakit bilekliğinizi diğer şifalı kristal bilekliklerle kaplamanız gerekebilir. Ama çoğunlukla Malakit bileziğiniz ihtiyacınız olan tek şey olacak.

Malakit Taşı Fiyatları

Malakit, iyi ve dürüst iletişimi teşvik ettiği için yanınızda bulundurmanız gereken bir taştır. İyi bir iletişiminiz olduğunda, hayatınızda yalana ve sahtekarlığa yer yoktur. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. 300 veya 2200 arası fiyatlara etnik taş veya mücevher satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Böylesine pozitif bir taş negatif psişik saldırılar da dahil olmak üzere negatif enerjiyi dağıttığı için iyileştirici ve pozitif enerjileriyle korunacağınız için dürüstlüğünüzü ve onurunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır.

Malakit taşının yardımıyla sezgisel bilgelik ve saf sevgi kazanacaksınız. Kendinizi her şeyin umutsuz göründüğü bir durumda bulursanız, Malakit taşı bu duygulardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hayatınızın değişmesini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Size yeteneklerinize olan güveni tamamen geri verecek ve tüm çakralarınızı sakinleştirecektir.. Ruh üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Gerçekten Malakit, yanınızda sahip olabileceğiniz en iyi taşlardan biridir!

Anneye Alınabilecek Hediyeler / Sevgiliye Hediyr

Yıllarını bizlere emek harcayarak geçiren ve ev hanımlığı konusunda da usta olan annelerimize, özel günlerinde hediye alıyoruz. Fakat alınabilecek bu hediyeleri çoğu zaman önceden kestiremiyoruz ve seçenekler arasında sıkışıp kalıyoruz. Ancak Malakit taşı gibi doğal taş seçenekleri bu sıkışıklığımızı tamamen ortadan kaldıracaktır.

Anneye alınabilecek hediyeler arasında en iyi seçeneklerden biri olan Malakit taşı gerçekten de anneler tarafından çokça beğenilmektedir. Doğal taşlara fazlasıyla düşkün olan annelerimiz bu taşları taktıklarında hayatlarında değişen enerjinin farkına varacaklar ve size bir kez daha teşekkür edecekler. Malakit taşının rahat kullanımı için annenize Malakit taşı kolye veya Malakit taşı bilekik alabilirsiniz. Ev hanımı anneye hediye olarak da alınabilecek bu kıymetli taş, evinizin ve özellikle annenizin enerjisini yenileyecek ve adeta size pozitif bir arkadaş olacaktır.

Anneye alınacak hediye seçeneğinin yanı sıra sevgiliye alınacak hediye konusunda da bu taşı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde sevgilinize de alabileceğiniz Malakit taşı kolye veya Malakit taşı bileklik modelleri, onu çok mutlu edecektir. Bu taşı sevgiliye alınabilecek hediyeler arasından tercih ettikten sonra, bu kıymetli taşı siz de takabilirsiniz. Çünkü aranızdaki ilişkiyi bile yoluna koymayı başaran bu taş, ilişkinizin kopmasına da asla müsade etmeyecektir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.