Sağlık İçin Doğal Taşlar

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar

Bağışıklık sisteminin güçlenmesine iyi gelen doğal taşlar sayesinde birçok kişi şifa bulmaktadır. Bu doğal taşlar çok eski zamanlardan beri kullanılan doğanın adeta bir hediyesi olan şifalı taşlardır.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Kehribar

Kehribar taşı ağrıları en aza indirgemesinin ve yok etmesinin yanında oldukça etkili bir şifa taşıdır ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sağlıklı tutmasıyla bilinir. Son dönemlerde hem yetişkin bireylerde hem de bebeklerde sıklıkla tercih edilmektedir.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Ametist

Vücuda nüfuz eden negatif enerjiyi pozitif enerjiye döndürmesi ile bilinen şifa taşlarından birisi de ametist taşıdır. Kuvars ailesinin gözde üyesi olup bununla beraber bağışıklık sistemini güçlendirme özelliği ve vücudu arındırması ile de bilinmektedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

 Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Lüle Taşı

Eskişehir’in göz bebeği olan lüle taşı da içinde barındırdığı mineraller sayesi ile bağışıklığı destekleyen doğal taşlardandır. Lüle taşı aynı zamanda hafızayı güçlendirir ve Alzheimer rahatsızlığına karşı da direnci arttırır. Tiroid bezi için de oldukça fayda sağlayan şifa deposudur.

 Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Ametrin

Kuvars grubu oldukça şifa kaynağıdır. Ametrinse; Sitrin ve ametist taşının kaynaşması sonucu meydana bir taştır. Hem sitrin hem de ametist taşının özelliklerini kendinde barındıran ametrin, bağışıklık sistemini sağlıklı, dinç tutmakta ve vücudun dengesini sağlamaktadır.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Aragonit

Birçok hastalığa deva olan Aragonit taşı, bağışıklık sistemi içerisinde güçlendirici bir etkiye sahiptir. Fiziksel ve ruhsal yönden birçok rahatsızlığa deva olan doğal taşlardandır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Topaz Taşı Nedir?

Eski dönemlerden bu zamana kadar kullanılan ve en kudretli taşlardan biri olduğun düşünülen topaz taşı bağışıklık sistemini oldukça diri tutar. Bununla beraber göz hastalıklarına ve veba gibi salgın rahatsızlıklara karşıda iyi geldiği bilinmektedir.

Himalaya Tuz Lambası

Himalaya tuz lambaları negatif  iyon yayımı yaparak iç mekanlarda bulunan hava kalitesini arttırır. Doğal bir negatif iyon jeneratörü olan himalaya lambaları gerçek manada birer hava vitamin depoları sayılır. Dünyanın birçok yerinde alerjik rahatsızlıklarda ve astım hastalığının tedavisinde bu himalaya lambalarından faydalanılmaktadır. Bulunulan ortamın elektromanyetik yükünü ve radyasyon etkilerini azaltıp bu sayede de stresi azaltmaktadır.

Bu saydığımız şifalı doğal taşların yanında daha birçok hem bedensel hem ruhsal rahatsızlıklara iyi gelen şifa deposu doğal taşlar bulunmaktadır.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Akuamarin

Boğazda meydana gelen sıkıntılara iyi gelmektedir ve uğur, şans taşı olarak da tercih edilir. Akuamarin taşı bağışıklığı da güçlendirir.

 Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Kristal Kuvars

Kristal kuvars özellikle sinir sistemi ile etkileşim içinde olan bu taş, şifacı tarafları ile yara, yanık, şiddetli ağrı ve migren gibi sıkıntılarda da kişinin ağrılarını azaltmak için kullanılmaktadır. Psikolojik hastalıkların tedavisinde de tercih edilmektedir.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Aytaşı

Vücuttaki hormonları düzenler ve doğurganlığı arttırmaktadır. Aytaşı adeta mucizevi bir taştır.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Amazonit

Amazonit taşı duygusal yaralanmaların iyileşme sürecini olumlu yönde etkilemektedir. Birçok kişi bu taş ile şifa bulmaktadır.

Bağışıklık Sisteminin Güçlenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Turkuaz Taşı

En şifalı taş olarak bilinen turkuaz taşı sindirim sistemi problemlerini ortadan kaldırmada oldukça etkilidir.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.