Doğal Taşlar

Obsidyen Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Obsidyen taşı faydaları, Obsidyen taşı özellikleri ve Obsidyen taşı hakkında her şey bu yazımızda.

Obsidyen taşı faydaları, obsidyen özellikleri ve obsidyen hakkında her şey bu yazımızda.

 

Obsidyen Taşı Nedir

Obsidyenin derin bir manevi anlamı vardır. Maneviyatını ve bilgeliğini biraz daha derinden keşfedelim, olur mu? Obsidiyen’in manevi anlamı, gölge benliğinizle yüzleşmek ve karanlık alemine girmek için nihai taş olmasıdır. Kristal dünyasının karanlık büyücüsü Obsidyen’ın nüfuz eden enerjisi sizi yeraltı dünyasında köklü bir yolculuğa çıkaracak. Öyleyse karanlık bir maceraya hazır olun!

Obsidiyen korkaklar için değildir, güçlü yerçekimi ona en derin ve en karanlık güvensizliklerimizi ve gücümüzü çekme yeteneği verir. Kendimiz için, en güçlü taşlardan biri olan Obsidyen, bedenimizdeki enerjisini fiziksel düzeyde hissettirebilir. Obsidyen taşı nedir sorusunun cevabını sizlere bu yazımızda net bir şekilde vereceğiz.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Hazır değilseniz bu deneyim korkutucu olabilir. Kişinin yükselişe olan ruhsal yolculuğu ancak gölge çalışması tamamlandığında yükselmeye devam edebilir. Gölge çalışması için de bu taşla beraber aynı zamanda kendimize de güvenmemiz gerekiyor. Obsidyen taşı çok güçlü ve destekleyici bir taştır.

Yeni aydınlanma seviyelerine genişlemek için, zemin çalışması veya dünyevi dersler öğrenilmelidir. Birinin ying enerjisini anlaması için yang’ı deneyimlemesi gerekir ve bunun tersi de geçerlidir. Her birey, ruhsal evriminin bir parçası olarak kutupluluk yasasını ilk elden deneyimlemelidir. Bir durum, diğerinin kutupsal bir deneyimi olmadan gerçekten anlaşılamaz.

Bu kutupluluk yasası, farklı kristallerin bilinciyle açıklığa kavuşturulabilir. Örneğin, Obsidiyen’in karanlığı ve yoğunluğu ile Selenit’in hafifliği ve zarafeti arasındaki karşıtlık, taç çakra kristali, bizi meleksel ve ruhsal aleme bağlar. Obsidyen taşı nedir diye soracak olursanız, evrenin bağlayıcısıdır tarzında cevap verebiliriz.

Kutupsal enerjilere sahip kristallerle aynı anda çalışmak, dengenin güzelliğini takdir etmenize yardımcı olacaktır! Hayatınızda doğru zaman geldiğinde, doğal olarak Obsidyen ile çalışmak için bir çağrı hissedeceksiniz. Bu çağrı da hayatınızı değiştirecek bir çağrı olacak, etkisini diğer taşlara nazaran daha fazla gösterecektir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Derin bir ruhsal arınma için alan açacak kadar cesur hissetmiyorsanız, enerjinizde daha güçlü hissedeceğiniz bir an bekleyin. Ama eğer kendini cesur hissediyorsan ama egon tarafından gölgeleniyorsan, korkuyu hisset ve yine de yap! Bu ilk adımı atmayı seçerek zaten %50 başarılısın demektir.

Aydınlanma zamansız bir yolculuktur ve evren ölümsüz ruhsal varlıklar olarak bir saate karşı yarışmamız için bize baskı yapmaz. Her varlık, bireysel dersler öğrenmek, bireysel gerçekleri anlamak ve yeni farkındalık seviyelerine kapı açmak için dünya üzerinde benzersiz bir yaşam deneyimine sahip olmak üzere seçilmiştir.

Kristaller, gerçeğe yaklaşmak, yüksek benliklerimizden gelen bilgileri kanalize etmek ve bu bireysel yolda bize rehberlik etmek için kullanabileceğimiz araçlardır . Ama gerçek şifa, değişme arzusundan gelir!

Obsidiyen Taşı Adının Anlamı

Obsidian, Latince adı Obsidianus’tan çevrilmişse ‘Obsidian’dan/Obsidian’dan’ anlamına gelir. Pliny the Elder, Naturalis Historia’sında Obsidius adında bir Romalının bu taşı Etiyopya’da ilk defa bulduğunu anlatır. Bu nedenle bu tür siyah volkanik cama Obsidius’ veya Obsidius’ taşı deniyordu.

Obsidyen Taşı Özellikleri

Siyah obsidiyen, Kraliyet Akik, Xaga, Camsı Lav, Volkanik Cam ve Cam Akik olarak da bilinir. Bir yanardağdan hızla soğuyan lav akıntılarından doğar. Bu yüzden bu kadar güçlü enerjilere sahiptir. Ateş, su ve toprak elementlerini birleştirir. Black Obisidan tarih öncesi çağlardan beri var. Ok uçları, mızrak uçları ve diğer kesici aletler yapmak için kullanıldı. Böylesine mükemmel olan obsidyen taşı özellikleri gerçekten de insanı şaşırtabiliyor.

Obsidiyen, Mohs sertlik ölçeğinde 5.5 değerine sahiptir ve bu da sanatçılar ve zanaatkarlar için kullanımı nispeten kolay hale getirir. Tarih öncesi insanlar, yansıtıcı özelliğinden dolayı Obsidiyen’i ayna olarak bile kullandılar. Taş devrinde kabile bilgeleri, ışık işçileri, ruhçular, Kızılderili şamanları ve simyacılar tarafından iyileştirme gücünden dolayı kullanılmıştır. Obsidyen taşı özellikleri bu kadar geniş bir alanı kapsamaktadır.

Obsidiyen’i çeşitli şekillerde alabilirsiniz. Obsidyen takılar, dikilitaşlar veya piramit süsler alabilirsiniz. Ayrıca siyah küreler ve hatta yuvarlanmış veya parlatılmış siyah yumurtalar da vardır. Obsidiyen, ABD, Türkiye, İskoçya, Peru, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Meksika, Kenya ve Japonya gibi dünyanın her yerinde farklı yerlerde bulunur. İzlanda, El Salvador, Yunanistan, Guatemala ve Avustralya’da da bulabilirsiniz.

Obsidyen Çeşitleri

Nasıl oluştuğuna bağlı olarak, birkaç çeşit Obsidyen vardır:

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !
  • siyah obsidyen
  • kar tanesi obsidyen
  • Gökkuşağı Obsidyen
  • Maun Obsidyen
  • Altın veya Gümüş Obsidyen

Obsidyen Taşı Faydaları

Obsidiyen kullanmalısın çünkü o gerçeğin taşıdır. Hayatında daha fazla gerçeğe sahip olmaktan her zaman faydalanabilirsin! Birçok sırrı açığa çıkarabilir ve yaşam ve aşk hakkında en büyük sorularınızı cevaplayabilir. Size hayatınızın, sevdiğiniz insanların ve genel olarak dünyanın en derin gizemlerinin anlamını gösterebilir. Ayrıca obsidyen taşı faydaları sayesinde iç huzura da net olarak kavuşacaksınız.

Ayrıca Turmalin ile birlikte kullanıldığında dürüstlüğün taşıdır ! Bu güzel ve güçlü taş, saçmalıkları kesmeye, illüzyonları parçalamaya ve yalanları ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir. Varlığınızdaki problemleri ortadan kaldırmanıza ve cepheleri görmenize yardımcı olabilir.  Ayrıca bu kıymetli taşı obsidyen taşı kolye veya obsidyen taşı bileklik olarak takı maksadıyla da kullanabilirsiniz.

Bütünlüğe değer veriyorsanız, bu taş tam size göre. Sizi düz ve dar yolda tutacaktır. Yoldan sapmaya başladığınızda sizi daima uyaracaktır. Simsiyah bir taş olmasına ve aynı zamanda oldukça opak olmasına rağmen , enerjilerinin size ne kadar netlik sağlayabileceğine şaşırabilirsiniz. Görüldüğü gibi obsidyen taşı faydaları saymakla bitmiyor.

Gökkuşağı Obsidiyen çok renklidir ve siyah renkli akrabasının zıt güçlerine sahiptir. Yine de bu harika taş, normalde algınızın ötesinde olanı görmeniz için size hala çok şey verebilir. Etrafımızdaki her şeyin karşılaştırmalı olarak çok azını bilinçli olarak kabul ederiz. Yine de koyu rengine rağmen, hayatın gizli tarafına ışık tutmaktan asla vazgeçmez. Yüzeyin altında kalmış gibi görünen her şey size açılacaktır.

Ayrıca tüm siyah kristaller gibi, bu bir güç ve özgüven taşıdır. Bazen bu enerjilerin ortaya çıkarmanıza yardımcı olduğu gerçeklerin sizi rahatsız ettiğini göreceksiniz. Ancak aynı zamanda, size içsel gücünüzle bir bağlantı verecektir. Bazen ne kadar güçlü olduğumuzu unutabiliriz. Şüphe ve belirsizlik zamanlarında bu taşı yakın tutun. Black Obsidian’ın ne kadar dayanıklı olabileceğinizi hatırlamanız için gereken her şeye sahip olduğunu göreceksiniz.

Özellikle kazanırken, başarırken ve tüm hayallerinizi gerçekleştirirken sizi topraklamaya yardımcı olabilecek bir taştır. Bunun nedeni, izini kaybetmek ve tüm başarılarınızdan bunalmanın çok kolay olmasıdır. Siyah Obsidiyen, içinizdeki savaşçıyı da uyandıracaktır.

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz şeyler ön plana çıkacak ve onlarla kafa kafaya uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu aynı zamanda en cesur ve takdire şayan bir şekilde yapacaksınız. Hayatınızdaki şeyler, durumlar ve insanlarla güç ve cesaretle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca her türlü negatif enerjiyi uzaklaştıracak koruyucu bir taş görevi görecektir.

Bu taş aynı zamanda kendi kusurlarınızı, hatalarınızı ve zayıflıklarınızı görmenizi sağlayacak bir ayna görevi görecektir. Tıpkı Hematit gibi, Obsidiyen de bu hataları düzeltmenize ve bu zayıflıkları güçlü yönlere dönüştürmenize yardımcı olabilecek bir taştır. Kendi kusurlarımızla ve kusurlarımızla yüzleşmek biraz kasvetli bir deneyim olabilir.

Bu gibi zamanlarda tarafsız olmanıza ve kendinizi affetme cesaretine sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Asla kolay değil, ancak Black Obsidyen’in burada size sunacağı çok şey var. O, varlığınızın en derin merkezine inen bir çapa gibidir. İçimizdeki ebedi çekirdek, asla sarsılamayan veya yolumuzdan uzaklaştırılamayan her şeyi barındırmaktadır.

Buna göre, etrafınızdaki her şey sizi yavaşlatmaya veya başarınızı engellemeye çalışıyor gibi göründüğünde, rotada kalmanıza yardımcı olması için bu taşı kullanabilirsiniz. Bunlar, meydana geldikleri zamanlar stresli, hatta yalnız ve korkutucu olabilir.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Ancak bu taş sizi sağlam bir zeminde tutacak ve kendinize sarsılmaz bir inancınız olacak. Ayrıca meydan okunduğunda yerinizde duracaksınız. Ayrıca yaptığınız şeye neden inandığınızı, çatışmacı olmayan sakin bir güvenle açıklayabileceksiniz. Auranızda oluşan duman için güçlü bir temizleyici olacaktır. Aynı zamanda kehanet veya öngörü yeteneğinizi de harekete geçirecektir. Son olarak, meditasyon egzersizlerinizde de çok faydalı bir araç olacaktır.

Obsidyen Taşı En İyi Nasıl Kullanılır

Obsidian’ın ne için kullanıldığını düşündüğünüzde, bu taşı kullanabileceğiniz çok sayıda farklı yolun biraz bunaltıcı olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta, Obsidiyen pek çok biçimde bulunabilir. Devrilmiş küçük kayalardan fantastik heykellere ve mücevher parçalarına kadar her şey buna dahildir.

Bu taşın çok sayıda taşınma seçenek var ve basit parçalardan çarpıcı güzelliğin karmaşık süslemelerine kadar durum değişebilir. Ancak kristaller, enerjilerini ve iyileştirici etkilerini nasıl karşıladıkları konusunda ayrım yapmazlar. Bu nedenle, herhangi bir kristalde olduğu gibi, Siyah Obsidiyen’in, hangi biçimde olursa olsun, iyiliğinin size akmasına izin vereceğini göreceksiniz.

Sonuçta, estetik yönün tamamı daha çok kullanıcının ve gözlemcinin yararınadır! Bununla birlikte, birçok uzman, belirli şekil ve biçimlerin en azından belirli kristal enerjilerini güçlendirebileceğini onaylıyor. Tüm bunları, doğru ya da yanlış bir karar verme baskısı hissetmek yerine, birçok seçeneğiniz olduğunu düşünün. Her tür Siyah Obsidyen doğru seçimdir!

Siyah Obsidyen’in yüzük, küpe, kolye, bilezik veya bilek bilekliği takıları vahşi enerjileri evcilleştirmeye yardımcı olacaktır. Dengeli bir hayat yaşayabilmeniz için düzensiz titreşimleri kontrol edecektir. Endişelerden, korkulardan veya dikkat dağıtıcı şeylerden uzak olacaksınız. Ayrıca obsidyen taşı kolye veya obsidyen taşı bileklik taşımak sizin için çok daha zarif bir kullanım olacaktır.

Göbek bölgesine yakın giyildiğinde, Obsidyen taşı vücudunuzun ruhsal enerjilerini topraklamaya yardımcı olabilir. Üçüncü gözünüze yakın bir yere takıldığında, zihninizdeki engelleri aşmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda zihninizdeki dağınık enerjilere dokunabilir ve ihtiyacınız olan duygusal salımı vermenize yardımcı olabilir.

Obsidyen Taşı Güçleri

Obsidyen Taşı Güçleri – Fiziksel Güçler

Obsidiyen sağlığınız için çok iyi olabilir. Bu, sindirime ve diğer sindirim sorunlarına yardımcı olabilecek güçlü bir taştır. Aqua Aura Quartz’da olduğu gibi safra kesesi sorunlarını hafifletebilir, yüksek tansiyonu düşürebilir ve kalp sağlığını iyileştirebilir.

Obsidyenden gelen şifa enerjisi, kas dokularınıza da fayda sağlayabilir. Bakteriyel veya viral enfeksiyonlara da yardımcı olabilir. Taş ayrıca vücudunuzdaki stresi ve gerilimi çekip onun yerine sakinlik ve rahatlama getirebilir. Ağrılarınıza ve rahatsızlıklarınıza neyin sebep olduğu konusunda fikir verecek ve depresyon ve endişe duygularını azaltacaktır.

Şüphenin, stresin, gerginliğin ve endişeli duyguların kendilerinin hastalıklara yol açabileceğini çoğu zaman unutmak kolaydır. Sık sık, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen yorgunluktan ya da mide veya başın tuhaf ağrı ve sızılarından şikayetçiyseniz, Obsidiyen tam size göre!

Sizi topraklanmış ve sakin tutmaya yardımcı olacaktır. Başınızın ağrıdığını hissederseniz, serin bir obsidiyen parçasını şakağınıza hafifçe dokundurmak ve enerjilerin hafifçe tutmasına izin vermek genellikle çok rahatlatıcıdır. Hemen bir çare olmayacak ama derin nefes alın ve acele etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir! Yanınızda Obsidiyen bulundurmanız, denge ve uyumunuzu da yenilemenize yardımcı olabilir.

Obsidyen Taşı Güçleri – Para

Zenginlik söz konusu olduğunda, Kara Obsidiyen şanslı bir taştır çünkü kötü şansı iyi şansa çevirebilir! Ara sıra iyi şansa ihtiyacın olduğunu biliyorsun. Yani bu asla onsuz kalmamanız gereken bir taş. Ayrıca obsidyen taşını eğer Labradorit ile birleştirirseniz etkileri daha da iyidir.

Obsidiyen, kötü chi’yi savuşturabilir ve karar verme sürecinizi, düşünce akışınızı ve duygularınızı kontrol etmenizi etkileyen negatif enerjiyi temizleyebilir. Siyah Obsidiyen yanınızda olduğunda, daha topraklanmış ve odaklanmış olacaksınız. Yaklaşımınızda daha pratik olacaksınız. Duygularının seni ele geçirmesine izin vermeyeceksin ama doğru olanı yapacaksın.

Taş size daha güçlü ayırt etme gücü ve zihinsel berraklık verecektir. Kişisel gücünüzü herkesin iyiliği için kullanmanıza yardımcı olacaktır. Sıkıştığınızı hissediyorsanız ve planlarınız veya hayallerinizden hiçbiri ilerlemiyorsa, bu taşı yanınızda taşımak için mükemmel bir seçenektir.

Sonunda ilerleyebilmeniz için size bir şeyi değiştirme arzusu ve dürtüsü verecektir. Bunun obsidiyen için en popüler kullanımlardan biri olduğunu düşünmek şaşırtıcı değil. Bu aynı zamanda yararlıdır çünkü bazen bize en yakın olanlar bile, olayları bizim bakış açımızdan tam olarak göremezler.

Şansımızı aramamıza yardımcı olacağını bildiğimiz büyük fikirlerimiz olduğunda ve etrafımızdakiler onları küçümsediğinde, biraz moralimiz bozulabilir. Obsidiyen sizi bu durumda daha güçlü ve inançlı tutabilir. Büyük bir destekleyici olan bu taş enerjilerinin sizi yenmesine izin verebilir ve stratejinizi yeniden düşünürken daha rahat olabilirsiniz.

Yine de hata yapmayın. Ayrıca, obsidyen taşı yeniden bir araya gelip stratejinizi tasarlamak için biraz zaman ayırdığınızda, durdurulamaz bir inançla ilerlemenizi de güçlendirecek! Seni durduracak hiçbir şey olmayacak. Tüm hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacaktır. Kusurlarınıza ve zayıflıklarınıza odaklanmamanızı hatırlatacaktır.

Obsidyen Taşı Güçleri – Aşk

Obsidyen taşı Faydaları
Obsidyen taşı Faydaları

Bugün mevcut olan birçok taş ve kristal gibi, Obsidiyen de daha mutlu bir aşk hayatı istiyorsanız sahip olmanız gereken mükemmel bir şifa taşıdır. Yine de tam olarak aşk taşı değil. Ancak onun iyileştirici enerjileri, istediğiniz aşkı bulmanıza veya kendi ilişkinizde karşılaştığınız sorunlarla başa çıkmanıza çok yardımcı olabilir.

Örneğin, kendinizi, eşinizi veya ilişkinizi çevreleyen kötü enerjilerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. İlişkinize zarar veren tüm kötü düşünce ve duyguları temizleyebilir. Olumsuzluk, ilişkinizin temelini yavaş yavaş tüketir. Bu olumsuzluğu ortadan kaldırmazsanız sizi iyice tüketecek ve birbirinize düşman olmanıza neden olacaktır.

Auralarınızın temizlenmesi size bir dünya iyiliği yapacaktır. Obsidiyen, net görmenize yardımcı olmakta iyidir. Ancak bu, ilişkiniz veya eşiniz için olduğu kadar kendiniz için de önemlidir. Bazen ilişkilerimizin iyi gitmesini engelleyen alışkanlıklarımız veya düşünme biçimlerimiz vardır, ancak bilinçaltında çevremize ne kadar zarar verdiğimizin farkında bile olmayız.

Kendimize söylediğimiz küçük beyaz yalanları kesebilir. Bu küçük yanlış adımlar için kendimizi ve ortaklarımızı affetmemize de yardımcı olacaktır. Sonuçta, kalple ilgili konularda yaptığımız şeylerin çoğu eski kalıplar, karmik döngüler veya savunma mekanizmaları üzerine kuruludur.

Yeniye yol açmak için tüm bu olumsuzlukların süpürülmesi gerekiyor. Obsidyen’in size yardımcı olabileceği başka bir harika yol da budur. İlişkinizdeki olumsuzlukları veya uyumsuzluğu serbest bırakmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca auralarınızda günlük yaşamınızda biriken toksinlerden de kurtulacaktır.

Hayatınızda kıskançlık, öfke, acı ya da gurura yer olmadığında, kendinizi kötü, güvensiz, kızgın ya da gururlu hissetmeniz için de bir neden yoktur. Siyah Obsidiyen yanınızdayken, olumsuzlukların sizi ele geçirme şansı olmayacak.

Birine aşık olmak bazen diğer her şeyi unutturur. Siyah Obsidiyen, benlik duygunuzu kaybetmeyeceğinizden emin olacaktır. Aşk yüzünden kendinizi kaybetme belirtileri göstermeye başladığınızda, enerjileri kafanıza çarpacak. Obsidiyen taşı tamamen kendi kendine büyüme ile ilgilidir. Bu süreçte kendinizi kaybetmeden başka birini tüm kalbinizle sevebileceğinizi size hatırlatacaktır.

Birlikte sevgiyi büyütmek mümkündür. Ve kararlı bir ilişki içindeyken bile kendiniz kalmak mümkündür. Obsidiyen’ın güçlü ve canlandırıcı titreşimleri bunu başarmanıza yardımcı olacak! Aynı zamanda kendi gerçeklerinizle barışık olmanıza da yardımcı olacaktır.

Kendinizi gerçekten sevmenin ve diğer insanlardan ihtiyaç duyduğunuz sevgiyi almanın tek yolu budur. Kendinize karşı dürüst olmaya başlamazsanız, ilişkiniz büyük bir yalandan ibaret olacaktır. Kişisel gerçeklerinizi ne kadar erken onurlandırırsanız, aşkta ve yaşamda o kadar çabuk mutlu olursunuz.

Obsidiyen enerjileri sizin için çalıştığında, daha fazla öz kontrole sahip olmayı bekleyebilirsiniz. Bu sadece romantik işlerinizde değil, genel olarak her şey için geçerli olacaktır. Ayrıca bencil kararları, duyguları, düşünceleri ve eylemleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır.

Bazen bir ilişkideki en büyük problemler, gerçekten basit ama inanılmaz derecede bencil bir davranıştan kaynaklanır. Kendinizi bencillikten kurtardığınızda, eşinizin ihtiyaç ve isteklerine odaklanabileceksiniz. Siyah Obsidiyen, ilişkinizi inciten her şeyi büyütecek şekilde çalışacak.

Onları görmemek veya tanımamak zor olacak. Yani Obsidyen da yapmanız gerekenler konusunda size rehberlik edecek. Siyah Obsidyen ayrıca konu kırık kalpler, geçmişi bırakmak veya devam etmek söz konusu olduğunda da çok etkilidir.

O kadar pozitif ve canlandırıcı enerjilerle doludur ki, gümüş astarı görmekten başka bir şey yapamazsınız. Ne kadar incinmek ya da kırılmak istesen de enerji seni yeniden ayağa kaldıracaktır. Tam iyileşmeye ulaşmak için yapmanız gerekenlere odaklanmanıza yardımcı olacaktır. İyileşme sürecini sizin için daha kolay hale getirmek için ihtiyacınız olanı size verecektir.

En önemlisi Obsidiyen’in enerjisi sizi umutlu hissettirecek. Aşkta en travmatik deneyimlerden geçmiş olsanız bile bu durum çok uzun sürmeden düzelecektir. Ayrıca geçmiş yaşam gerilemelerinde kullanılan bir taş olduğu için ruha çok iyi gelen şifalı bir taştır. Bunlar, tutunduğunuz olumsuz duyguları etkili bir şekilde iyileştirebilir.

Obsidyen ayrıca size sabrın ve azmin önemini de gösterecek. Hayatta beklemeye, uğrunda çok çalışmaya ve savaşmaya değer bazı şeyler vardır. Buna aşk da dahil! Siyah Obsidyen’in iyileştirici enerjileri ile çevrili olduğunuzda, taraf tutmak zorunda kalmadan gerçeği görebileceksiniz.

Ne yapacağınızı bileceksiniz, bu sizin ve sevdiğiniz kişi için adil olacaktır. Her zaman yapılacak en kolay şey olmayabilir. Ama doğru olanın bu olacağından emin olabilirsiniz. Obsidiyen taşı koruyucu bir taştır. Sizi ve sevdiklerinizi, ikinizi ayırmakla tehdit eden her şeyden koruyacaktır.

Negatif enerjileri uzaklaştıracak ve eski bir aşkın getirdiği eski acıları salıverme gücü verecektir. Daha derin ve daha kalıcı mutluluğa sahip olmayı dört gözle bekleyebilirsiniz. Ayrıca, o özel kişiyle olan ilişkinizde gerçek bir tatmin hazzı barındıracaksınız.

Obsidyen Taşı Temizleme ve Şarj Etme

Obsidyen Taşı Nasıl Temizlenir

Obsidyen’ı düzenli olarak temizlemeye dikkat edin. Obsidyen taşı nasıl temizlenir diye merak ediyorsanız, bu başlığı dikkatlice okuyun. Bu taş auranızı ve vücudunuzu kötü ve saf olmayan her şeyden temizler. Obsidiyeni sabahın erken saatlerinde veya öğleden sonra geç saatlerde ılık akan su ile yıkayın. Bu, olumsuzlukların taşta birikmesini önleyecektir.

Obsidyeninizi evinizin veya ofisinizin kuzey Bagua bölgesindeki bir cam kaseye de yerleştirebilirsiniz. Bu, herhangi bir tıkanıklığı veya engeli temizlemenin yanı sıra sizi ve sevdiklerinizi her türlü olumsuzluktan korumaya yardımcı olacaktır. Yüksek bir yere koyun. Yere veya kire ve kirleticilere maruz kalan herhangi bir yere koymaktan kaçının.

Obsidiyen Taşı Şarj Etme ve Canlandırma

Obsidyen taşı nasıl temizlenir sorusunun cevabını aldıktan sonra, sıra taşımızı şarj etmeye geliyor. Kara Obsidiyen’i ay ışığı altında dinlendirmek, toprağa gömmek ya da bulabileceğiniz en saf, en temiz suda yıkamak onu canlandırmaya ve şarj etmeye yardımcı olacaktır. Bu tür bir ilgiye ne zaman ihtiyaç duyduğunu görmek için kristalin parlaklığına ve hissine bakabilirsiniz.

Örneğin, bazen bu zengin, koyu renkli taşın bile daha da koyu göründüğünü fark edebilirsiniz. Işığın onu yakalama şekli, bu kadar yoğun görünmeyi bırakabilir. Hatta taşın elinizde normalden daha ağır olduğunu bile hissedebilirsiniz. Bunların hepsi, bizi ustalıkla beslediği için bu taşı beslemenin zamanının geldiğinin işaretleridir. Yine de bunu yapın ve kısa sürede yeni kadar iyi olduğunu göreceksiniz!

Obsidyen Taşı ile Kullanılacak ve Birleştirilecek En İyi Kristaller

Black Obsidian’ı Rose Quartz veya Aventurine ile kullanabilirsinizBu, donuklaştırmaya veya keskinliğini azaltmaya gerek kalmadan en yoğun yaşam deneyimlerini yaşamak isteyenler için mükemmeldir. Organizasyon becerilerinizi büyütmek veya her açıdan daha pratik olmak istiyorsanız veya sadece hayatınızda daha fazla topraklama enerjisi istiyorsanız, Siyah Obsidyeninizi Dumanlı Kuvars, Siyah Turmalin veya Hematit ile eşleştirin.

Turmalin ile eşleştirilen Siyah Obsidiyen, dürüstlüğün enerjilerini yayar, böylece sorularınıza cevap aradığınızda her zaman gerçeğe geleceğinizden emin olabilirsiniz.

Obsidyen Taşı ile Meditasyon

Siyah Obsidyen gerçeğin taşıdır ve bu nedenle meditasyon için kullanmak için oldukça faydalı bir araçtır. Taş, çok ince ama etkili şekillerde gözlemleyeceğiniz büyük faydalara sahiptir. Siyah Obsidyen’in güçleri o kadar bol ki, bu taşla meditasyon yapmaya başladığınızda kendinizi gerçeği keşfetme sürecinde bulacaksınız.

Dünya hakkında hala keşfetmeniz gereken çok şey var, bu yüzden bir yerden başlamanız gerekiyor. Önce iç gerçeğinizi keşfetmeye başlarsanız, kendinize bir iyilik yapmış olacaksınız. Bu nedenle, hayatınız hakkında sahip olduğunuz en önemli soruların bazılarını yanıtlamak için kullanışlı bir araca sahip olmanız size yardımcı olur.

Öz kimlik ve özgüven, sahip olunması gereken son derece hayati niteliklerdir ve yine de çoğu zaman dünyadaki en zor şeyler gibi hissedebilirler. Her gün yaşadığımız bu kadar çok duyusal bombardımanla, gerçekte kim olduğunuzla, gerçekten ne istediğinizle ve ruh görevinizin ne olduğuyla gerçekten bağlantı kurmak için ihtiyaç duyduğunuz dinginliği ve sessizliği bulmak zor olabilir.

Obsidyen, kendinizle ve içsel gerçeğinizle o kadar sağlam bir şekilde bağlantı kuracağınızı gerçekten araştırmak isteyenler için harika bir şifa taşıdır, böylece hiç kimse ve hiçbir şey inancınızı değiştiremez. Düşünmeden başkalarını her zaman kendi önüne koyan türden biriyseniz, bu taş sizin için harikalar yaratabilir.

Bu güçlü taş, yanlış kavramları paramparça edebilir ve bir kişinin gerçek renklerini size gösterebilir. Yaşam algınızda ve içinde meydana gelen tüm örneklerde bir netlik hissedeceksiniz, bu da diğer insanları ve durumları daha iyi değerlendirebilmenizi ve onları buna göre ele almanızı sağlayacak.

Siyah Obsidyen’in enerjileri, insanlara bakmanızı ve birini gördüğünüzde bir cephe veya illüzyon çağırmanızı sağlayacaktır. Taş, dürüstlüğe değer veren ve doğru yolda kalmanın önemini anlayan insanlar için mükemmeldir. Obsidyen ile meditasyon yaptığınızda, hedeflenen yoldan sapmamanızı sağlamak için sizi motive edici enerjilerle saracaktır.

Daha topraklanmış ve ilahi amacınıza daha yakın hissedeceksiniz. Hayatın koşuşturmacasında, elde etmek için çok uğraştığınız oyunun sonunu gözden kaçırmak kolaydır. Obsidyen taşı ile meditasyon yapmak, mücadelelerinizden bunalmamanızı sağlayacaktır. Yaptığınız her şeyde başarılı olmak için ihtiyacınız olan kararlılık ve irade ile sizi dolduracaktır.

İçinizdeki savaşçı bu taşın güçleri ile uyanacak ve sonunda uzun süredir ihmal edilen şeylere odaklanmaya başlayacaksınız. Obsidyen’in şimdiye kadar bahsettiğimiz tüm metafizik özelliklerinden, bu cesaret ve içsel güç duygusu, insanlık tarihinde bu kadar uzun bir süre boyunca ödüllendirilmesinin nedenlerinden biridir.

Güven ve zihinsel berraklık oluşturmak için birlikte çalıştıkları kişilere yardım etmek isteyen inanç şifacıları ve ruhsal zihinler tekrar tekrar obsidyene yönelirler. Obsidyen de size aynı şekilde yardımcı olacak. Kendinizi en doğru ve dürüst ışıkta görmenize yardımcı olur ve aynı zamanda, düşünmesi zor olan kısımlarla başa çıkarken kalbinizde ve zihninizde bile kalmanıza yardımcı olabilir.

Meditasyona alındığında, Obsidiyen sizi dengelemeye ve merkezileştirmeye yardımcı olurken, aynı zamanda ruhsal vizyonunuzla gördüğünüz hiçbir şeyin sizi sarsamayacağı veya korkutmayacağı bir şekilde sizi dünyaya demirler. Obsidyen, artık halının altında tutulamayacakları için sorunlarınızla doğrudan başa çıkma cesareti ve gücü ile sizi dolduracak.

Meditasyonu dürüstlükle yaptığınız sürece, yolunuza çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelme yeteneğine sahipsiniz demektir. Etrafınızda koruyucu bir kalkan oluşturacak, bu yüzden dünyanın kötülüklerinden korunacağınız için risk almaktan yana endişelenmenize gerek yok.

Bu bilgi, üzerinde çalışılması gereken konulara odaklanmanızı ve yol boyunca hatalardan kaçınmanız ve bir tehdit karşısında güçlü olmanız için yapılması gerekenleri anlamanızı sağlayacaktır. Deneyimleriniz size hayat hakkında pek çok ders vermek içindir. Bu yüzden onlardan aldığınız bilgeliği kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak için kullanmaktan çekinmeyin.

Obsidyen Taşı Fiyatları

Obsidyen, iyi ve dürüst iletişimi teşvik ettiği için yanınızda bulundurmanız gereken bir taştır. İyi bir iletişiminiz olduğunda, hayatınızda yalana ve sahtekarlığa yer yoktur. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. 300 veya 2200 arası fiyatlara etnik taş veya mücevher satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Böylesine pozitif bir taş negatif psişik saldırılar da dahil olmak üzere negatif enerjiyi dağıttığı için iyileştirici ve pozitif enerjileriyle korunacağınız için dürüstlüğünüzü ve onurunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır.

Obsidyen taşının yardımıyla sezgisel bilgelik ve saf sevgi kazanacaksınız. Kendinizi her şeyin umutsuz göründüğü bir durumda bulursanız, Obsidyen taşı bu duygulardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hayatınızın değişmesini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Size yeteneklerinize olan güveni tamamen geri verecek ve tüm çakralarınızı sakinleştirecektir.. Ruh üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Gerçekten Obsidyen, yanınızda sahip olabileceğiniz en iyi taşlardan biridir!

Anneler Günü Hediyeleri / Sevgiliye Hediye

Sevgililer günü veya anneler günü geldiyse, annenize veya sevgilinize mükemmel ve unutamayacağı bir hediye almanın da zamanı gelmiş demektir. Özellikle hangi hediyeyi alacağı konusunda düşünceli olan kullanıcılarımıza Obsidyen taşı önerisinde bulunabiliriz. Bu mükemmel taş anneler günü hediyeleri arasında vazgeçilmezdir. Bunun yanı sıra sevgiliye hediye vermeniz için de mükemmel bir seçenektir.

Genel anlamda özel bir gün değilse, sevgilinizin veya annenizin doğum günüyse de Obsidyen taşı hediyelerini tercih edebilirsiniz. Vereceğiniz bu hediye, kişinin yaşantısında inanılmaz bir pozitiflik oluşturacak ve daha iyi bakış açısını da beraberinde getirecektir. Özellikle en çok kullanılan ürünler arasında da Obsidyen taşı bileklik ve Obsidyen taşı kolye bulunuyor. Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak da bu seçenek rahatlıkla, gözü kapalı bir şekilde tercih edilebilir.

Yalnızca sevgililer gününde alınabilecek hediyeler düşünmek yerine, anneler gününde alınabilecek hediyeler seçenekleri arasına Obsidyen taşı ekleyebilirsiniz. Sevgiliye hediye erkek veya sevgiliye hediye bayan olarak tercih edebileceğiniz bu mucizevi taşı takı olarak almanızda fayda vardır. Takıların hem kullanımı kolaydır, hem de erkek ve bayan olmak üzere ortak bir kullanıma sahiptir. Bu nedenle alabileceğiniz en güzel hediye Obsidyen taşı kolye veya Obsidyen taşı bileklik olacaktır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.