Doğal Taşlar

Labradorit Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Labradorit taşı faydaları, Labradorit taşı özellikleri ve Labradorit taşı hakkında her şey bu yazımızda.

Labradorit taşı faydaları, labradorit taşı özellikleri ve labradorit hakkında her şey bu yazımızda.

 

Labradorit Taşı Nedir

Labradorit taşı nedir sorusunun cevabını arıyorsanız, hayalperestin taşıdır ve manevi anlamı bunun etrafında toplanır. Daha yüksek bilgelik alemlerine erişmek, ilahi olanla bağlantı kurmak ve bilinçaltı genetik yapınızın parçalarını ortaya çıkarmak için portalınızdır.

Onlara nasıl erişeceğimize dair farkındalığımızın olmaması, onları yalnızca kurgusal süper kahramanların sahip olduğu süper güçler, büyücülük veya sihir ya da tamamen bir rüya gibi gösteriyor! Ancak, tavşan deliğinin derinliklerinde, insan bilinçaltı dünyasının içinde, tüm  sihir  ve  güçlerin  depolandığı yer, bilinçli zihnin anahtarı bulmasını ve tüm güzelliğini ve gizli sırlarını açığa çıkarmasını bekliyor.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Zihin “gerçek” fiziksel dünya ile “rüya” dünyası veya “astral” dünya arasında ayrım yapamaz. Labradorit taşı nedir sorusunun cevabı, tam da bu noktada hayat buluyor. Bu, rüyaların neden bazen bu kadar gerçek hissettirdiğini gösterir. Labradorit taşı Üçüncü Gözümüze ve Taç Çakramıza bağlı bir kristaldir ve yüksek benliklerimizle ve ilahi olanla bağlantı kurmamızı sağlar.

Fiziksel 3B realitemiz ile 5B astral dünya arasındaki bağlantıya farkındalık getirmek için mükemmel bir taştır. Kristal Meditasyon veya “Yastık Konuşması” yoluyla daha derin bilinç durumlarına girmemize izin verdiğinizde, içinizde zaten var olan gizli potansiyele yavaş yavaş erişebileceksiniz.

“Gerçek” dünya ile “rüya” dünyasının bir olduğunu anladığınız zaman, her iki dünyada da aynı anda hareket edebileceksiniz. Bu süreç bir yolculuktur ve yolculuk kolay olmayabilir. Yine de, bilinçaltı zihninizi bu iki bilinç durumu arasında ayrım yapmaması için eğitebildiğinizde, zihninizi mevcut dualite durumundan dualite olmayan duruma dönüştürmeye başlayacaksınız.

Dualite, zihnin bizim ayrı olduğumuza, bir sol ve sağ, ışık ve karanlık, sevgi ve nefret, barış ve savaş olduğuna inandığı zihnin ürünüdür, ancak  aslında dualite bilinçaltının bir yanılsamasıdır. Bu durumun farkına vardıktan sonra,  bu ayrılık yokluk, ebedi birliği, ya da birliğin gerçeği kendimizi getirebilir. Bu,  gerçekliğin  ve  rüyaların  nasıl bir bütün olduğunu gösterir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Bu duruma gerçekten inanıp deneyimlediğinizde, hayatın zaten bir rüya olduğunu anlayacaksınız. Güzellik sizin hayal gücünüzdür. Labradorit’in ışıltılı tonları, ışıkta renk değiştiren mavi, sarı, gümüş, yeşil ve grinin ışığını kıran, gözlerimde Mavi Morfo kelebeğinin renklerini yansıtıyor.

Mavi Morfo, tıpkı bir tırtılın metamorfoz sürecinde bir kelebeğe dönüşmesi gibi, derin dönüşümün ve ruhsal simyanın bir simgesidir. Labradorit, eşsiz ruhsal dönüşümünüzde rehberiniz olacak, yeni  ışık  ve  renk saçacak, eşzamanlılıkların ve tesadüflerin tezahürünü ortaya çıkaracak!

Labradorit Taşı Özellikleri

Labradorit Taşı Fiziki Özellikleri

Labradorit taşı özellikleri gerçekten de sizi fazlasıyla şaşırtacak. Labradorit, yerkabuğunda bulunabilen minerallerin en bol grubu olan ve adını ilk bulunduğu yer olan Kanada’nın Labrador kentinden alan bir Feldspat mineralidir. Mohs ölçeğinde 6.5 sertliğe ve yaklaşık 2.7 özgül ağırlığa sahiptir.

Labradorit, Labradorit beyaz matristeyken Spectrolite veya Rainbow Moonstone adıyla da bilinir . Normal Labradorit genellikle mavi veya mavi-yeşil, lavanta-mavi ve hatta sarı renktedir. Labradorit genellikle güzel gri-beyaz, soluk yeşil ve mavinin farklı tonlarında, genellikle altınbenekler ve yanardöner mavi parıltılarla gelir.

Labradorit kristalleri, tüm bu renklerin bir karışımını sergileyerek büyüleyici ve göz alıcı görünmelerini sağlar! Aynı zamanda çok yönlü bir taştır. Kuyumculukta mükemmel tasarım ve zarafetle işlendiğinde olduğu gibi, ham ve kesilmemiş haliyle görsel olarak çekicidir. Labradorit taşı özellikleri kısacası saymakla bitecek türden değil.

Labradorit’in bulunabileceği yerler sadece egzotik yerler değildir. Labradorit, hem sıcak ülkelerde hem de dünya çapında daha soğuk ve daha ılıman bölgelerde ortaya çıkarılan bir kristaldir. ABD’deki madencilik yerlerinin yanı sıra Labradorit, Meksika, Madagaskar, Finlandiya, Grönland, İtalya, Rusya ve İskandinavya gibi ülkelerde de bulunabilir.

Labradorit Taşı Metafiziksel Özellikler

Labradorit, bir kişinin aşk hayatını derinden etkileyebilecek bir kristaldir. Mavi Labradorit uzun zamandır spiritüalizm, ruhun yolculukları ve psişik sezgi ile ilişkilendirilmiştir. Dünyanın her yerindeki insanların ruhsal yolculuklarının her aşamasında çok popüler bir taş haline geldi.

İnsan spiritüalizmiyle bağlantıları yüzyıllar öncesine gitse de, bu kullanımın ne kadar yaygın olduğu genellikle en etkileyici olanıdır. Çünkü dünyanın pek çok yerinde Labradorit’i bu kadar kolay bulabilirsiniz. Labradorit taşı özellikleri ve tüm faydalarını öğrenebilmeniz için lütfen yazımızı okumaya devam edin.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Labradorit Taşı Kullanımı

Labradorit Taşı Faydaları

Hayatınızda bir Labradorite ihtiyacınız var çünkü o bir dönüşüm taşıdır. Tıpkı Ağustos Doğum Taşı gibi , bu da kaderiniz olan kişi olmanıza yardımcı olacak bir taştır. Auranızı temizleyecek ve tam potansiyelinize ulaşmanızı engelleyen kötü alışkanlıkları, düşünceleri ve duyguları ortadan kaldırmak için çakralarınızla birlikte çalışacaktır .

Labradorit kristali ayrıca psişik yeteneklerinizi artırabilir ve sezginizi keskinleştirebilir. Taşınızı vücudunuza daima yakın tutmak ve çakraları aktifleştirmek için labradorit taşı kolye veya labradorit taşı bileklik gibi takılar sizin için bulunmaz bir tercih olacaktır.

Harekete geçme, hissettiklerinizi ifade etme ve ilhamınızı takip etme konusunda size daha fazla güvenmenizi sağlayacak bir psişik bilgiye sahip olacaksınız! Sizi  şimdi güvende ve topraklanmış tutarken, altıncı hissinizin erişimini genişletmenize yardımcı olabilir.

Bunun ne kadar derine indiğini fark ettiğinizde biraz ürkütücü gelebilir.  Kendinizi mümkün olduğunca açarsanız ne kadar keşfedebileceğinizi kendiniz de görebilirsiniz. Labradorit taşı Zihni genişletmeye yardımcı olur ve çok rahatlatıcı bir varlığa sahiptir.

Bu rahatlama ve zihni sakinleştirme duygusu, psişik yeteneklerini geliştirmek isteyen herkes için çok önemlidir. Ayrıca bir şekilde küçük detayların ne kadar önemli olduğunu hatırlamanıza yardımcı olabilir. Ama aynı zamanda küçük şeylerin büyümesine ve endişelere dönüşmesine izin vermeme fikrini de benimseyebilirsiniz!

Bu taş çok güzel bir taş gibi görünebilir ama aynı zamanda iradenizi ve ruhsal odağınızı da güçlendirebilir. Enerjileri size bir amaç duygusu verebilir. Ayrıca yaptığınız işte yeni fikirler geliştirmenize veya neşe ve coşku bulmanıza yardımcı olacaklar. Labradorit ayrıca büyülü, mistik veya psişik yeteneklerinizi uyandırabilen bir büyü taşıdır.

İyi enerjinin sızmasını önlemek için auranızı temizleyecek ve mühürleyecektir. Taşın titreşimleri sizi olumsuzluklara karşı da koruyabilir. İster işte ister evde olsun, gün içinde ve dışında çok meşgulseniz, hayal gücünüzü canlandırabilir ve aşırı aktif zihninizi rahatlatabilir. Hem enerjilenmek hem de rahatlamak istediğinizde yanınızda olması gereken mükemmel bir taştır.

Labradorit Taşı En İyi Nasıl Kullanılır

Labradorit kristallerinin en güzel yanı, her zaman şık ve zarif görünmeleridir. Enerjilerinden en iyi şekilde yararlanmak için günlük takılar olarak takabilirsiniz. Labradorit taşlarını küpe olarak takmak, psişik duruişiti yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Bir kolye olarak takıldığında boğazınızı veya üçüncü göz çakranızı açmaya yardımcı olurlar .

Labradorit’i yüzük olarak taktığınızda, ellerinizin enerjisini artıracak ve iyileşmeyi ve üretkenliği artıracaktır. Güçlü bir şifa kaynağı olması için elinizin hassasiyetini geliştirecek! Ayrıca taşınızı gün boyunca yanınızdan ayırmamak adına labradorit taşı kolye veya labradorit taşı bileklik de tercih edebilirsiniz. Bu takılar, sizin için oldukça zarif seçenekler olacaktır.

Takı takmayı sevmiyorsanız, kristali istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde cebinize koyun. Vücudunuzun mümkün olduğu kadar yüksek bölümlerine taşınızı yerleştirin. Ayrıca ertesi gün enerjisinin auranızla birlikte olması için uyurken yastığınızın altına da yerleştirebilirsiniz.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Labradorit Taşı Güçleri

Labradorit Taşı Güçleri – Şifa Verici Güçler

Labradorit taşının sağlığa birçok faydası vardır. Güzellik ve zarafetten daha fazlası olan bu kristal aynı zamanda güçlü iyileştirici güçlere de sahiptir. Labradorit stres ve kaygıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. Çünkü bu kristalden aldığınız enerji vücudunuzdaki toksinleri temizleyebilir. Ayrıca her gün tanıştığınız veya uğraştığınız diğer insanların getirdiği diğer zararlı enerjileri de ortadan kaldırabilir.

Labradorit ayrıca göz veya beyin bozukluklarının ve soğuk algınlığı veya bronşit gibi solunum problemlerinin tedavisine yardımcı olabilir. Ayrıca gut veya romatizmanın neden olduğu semptomları hafifletebilir. Hatta hormonal dengesizlikleri giderebilir ve menstrüasyondan kaynaklanan ağrıları hafifletebilir.

Sindirimde mükemmel bir yardımcıdır ve metabolizmanızı düzenlemenize de yardımcı olabilir. Zihinsel farkındalığı teşvik edecek, sizi depresyona veya umutsuzluk duygularına karşı daha bağışık hale getirecektir. Bu son nokta çok büyük ve bu kadar çok ruhsal şifacının ve kristal aşığının neden Labradorit’in bu kadar büyük hayranları olduğunun bir kısmıdır.

Depresyon, kaygı ve diğer üzüntü ve huzursuzluk duygularının sıklıkla fiziksel rahatsızlıklara dönüşebilen yansımaları vardır. Ana akım bilim bile bunu kabul ediyorken, bu kristallerin sizi iyileştirmede nasıl yardımcı olabileceğini siz de kendi gözlerinizle görebiliyorsunuz.

Labradorit kesinlikle birçok fiziksel semptomu yatıştırır. Vücudun etrafındaki ağrı veya enerji akışı bölgelerine hafifçe dokunmak, incinmeyi ve rahatsızlığı hafifletebilir. Bunların yanı sıra bazen, olumlu etkilerini üzerinizde hissetmek için taşınıza sessizce yakın oturmanız yeterlidir.

Nefesiniz yavaşlayacak, kalp atışınız iyi bir ritim bulacak ve bir düşüşe geçse ya da güveniniz kırılsa bile ruh haliniz düzelecektir. Bir gecede tedavi olmayacak. Şiddetli ihtiyaç zamanlarında, her zaman bir profesyonelden yardım aramanızı tavsiye ederiz. Ancak Labradorit ve diğer şifalı taşları da küçümsemeyin, çünkü sizi şaşırtabilirler.

Labradorit Taşı Güçleri – Para

Labradorit şans getirir, bu yüzden ‘İyi Şans Taşı’ isimlerinden biridir. Hayatta daha fazla bolluk, iyi şans ve başarı istiyorsanız, bu şifalı kristal onu tezahür ettirmeye yardımcı olabilir. Sizi her türlü talihsizliğe karşı korumak için yanınızda olması gereken bir taştır. Ancak, bu dünyada kaçınılmaz olan bazı şeyler var.

Bu kristalin sağlayabileceği koruyucu kalkan size, sevdiklerinize ve hayatınıza etki edecek. Ayrıca hızlı ve mümkün olan en olumlu şekilde toparlanmanıza ve ayağa kalkmanıza yardımcı olacaktır. Sizi para kaybedebilecek kötü kararlar vermekten koruyabilir.  Bu taşın enerjisi, güvenemeyeceğiniz kişiler ve rafa kaldırmanız gereken projeler konusunda sizi uyaracaktır.

Bu taş sezgi ve psişik içgörü ile çok yakından bağlantılı olduğu için çok büyük bir değere sahip olabilir. Bazen, bir projeye yatırım yapmayı bırakmanızı, işi ve enerjilerini başka bir yöne çevirmenizi isteyen içgüdüsel hisler veya sezgisel flaşlar alabilirsiniz. Ya da bazen, harika bir şey ortaya çıkarsa diye, bölgenizdeki iş listelerini kontrol etmek için aniden bir ilham alabilirsiniz.

Daha sonra bu duygular hakkında başkalarıyla konuşursak, kapatılabiliriz veya varsayılan içgörülerimizi desteklemek için mantık sunmaya zorlanabiliriz. Ancak sezgi nadiren mantıkla ilişkilidir! Yine de Labradorit, ilkelerimize bağlı kalmayı, psişik benliğimizle bağlantı kurmayı ve hiçbir şeyin veya hiç kimsenin bizi doğru yol olduğunu bildiğimiz yoldan saptırmasına izin vermemeyi bir şekilde biraz daha kolaylaştırır.

Ancak bu potansiyel zenginliği hayatımıza kabul etmek bazen korkutucu olabilir. Bunu hak edip etmediğinizi kendinize sorabilirsiniz. Sezginizi takip etmeyi seçerseniz, evrenin sunduğu tüm iyi şeyleri hak ediyorsunuz demektir. Labradorit taşı profesyonel yaşamınızda meydana gelecek değişim ve geçişlerde size yardımcı olacaktır. Ayrıca iş dünyasında ortaya çıkacak günlük zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Kısacası, enerjisi sizi alanınızda başarılı olmanız için gerekenlerle donatacak! Size güç, cesaret, özgüven, ilham ve azim armağanı verecektir. Sizi bekleyen hediyeleri tezahür ettirmeye yardımcı olabilir. Labradorit sizi coşku ve heyecanla dolduracak, harika fikirler bulmak için tam da ihtiyacınız olan şey olacaktır.

Bir işyeri ortamında, herkesin içindeki en iyiyi ortaya çıkararak iyi bir çalışma ortamını teşvik edecektir. Eldeki göreve tam konsantrasyon ilham verecek. Çalışanlar ve meslektaşları, işlerine ve işlerine tam olarak dahil olarak, ilişkilerinde mutlu ve saygılı olacaklardır.

Labradorit Taşı Güçleri –  Aşk ve İlişkiler

Labradorit Taşı Faydaları
Labradorit Taşı Faydaları

İlişkiler zorludur. Ancak Labradorit taşının yükselen enerjileri size rehberlik ederse, asla kaybolmaz ve korkmazsınız. Asla mutsuz, güvensiz ya da sadece hareket ediyormuş gibi hissetmeyeceksiniz. Labradorit, ilişkinizde bir değişiklik yaşarken size yardımcı olacak mükemmel bir şifa kristalidir.

Değişim korkutucu ve ezici olabilir. Ve bazen siz ve eşiniz birbirinizi ne kadar severseniz sevin, ikinizi de etkileyebilir. Labradorit, sevginizi güçlü tutmanıza ve birbirinize olan bağlılığınızın güvenilir olmasına yardımcı olabilir. Size açık bir kalp ve zihinle sevmeyi ve etrafınızdaki gerçeklere karşı gözlerinizi açık tutmayı öğretecek.

Hayatınızda gerçekleşecek yeni şeylere incelikle uyum sağlamanızı gösterecektir. Aşkta ve ilişkilerde öğreneceğiniz dersleri iyi yoldaş taşınız size rehberlik ettiği için kullanabileceksiniz. Daha güçlü, daha azimli ve daha cesur olduğunuzu göreceksiniz.

Korkuları ve güvensizlikleri sisteminizden kaldıracak ve onları daha olumlu ve güçlendirici bir şeyle değiştirecektir. Labradorit’in enerjileri, kişiliğinizin en iyi yaşamınızı çalan kötü yanlarını yumuşatabilir ve bu da sonuçta depresyona veya pervasız davranışlara yol açar.

Kendinize olan inancınızı güçlendirecektir. Kendinize daha fazla güveneceksiniz ve bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da mutlu ve memnun hissetmeye başlayacaksınız. Bekarsanız, bir ilişkiniz olmadığı için eksik veya güvensiz hissetmeyeceksiniz. Bir ilişkiniz varsa, sahip olduklarınıza değer vermeyi öğrenecek ve aptalca bir şey yapma isteğine kapılmayacaksınız.

Hayatınızda sahip olduğunuz tüm iyi şeylerin ve tüm harika insanların daha fazla farkında olacaksınız. Duyularınız daha fazla neşe ve mutluluğa uyanacak. Varış noktası kadar yolculuğu da takdir etmeyi öğreneceksiniz. Travmatik bir geçmişten veya kötü bir ilişkiden devam etmekte zorluk çekiyorsanız, kristaliniz bunu aşmanıza yardımcı olabilir.

Sonunda devam edebilecek ve geleceğe umut ve pozitiflikle bakabileceksiniz. Yanınızda bir yara izi olabilir. Ama geçmişiniz artık sizi harika bir hediye ve parlak bir geleceğe sahip olmaktan alıkoyamayacak! Macera duygunuzu yeniden kazanacaksınız ve hayatınız ile daha spontane olacaksınız. Bir şey hoşunuza gittiğinde, oraya gidip onu alacaksınız.

Artık korkmuş veya emin olmadan zaman harcamayacaksınız. Labradorit, duygusal belirsizlik anlarında sezginize güvenmenin yanı sıra güveninizi bulmanıza yardımcı olmak için harika şeyler yapar.

Çoğu zaman partnerimizin davranışlarından dolayı incinebilir veya hafife alınabiliriz ve nedenini bilmeyiz. Ruhlarımıza ve psişik benliklerimize derinden kök salmış yaralanmalar genellikle buradaki suçlulardır. Ancak bu kadar derin ruhsal yaralara ulaşmak ve iyileştirmek zor olabilir.

Bu, yolu net bir şekilde görmenize yardımcı olabilecek bir kristaldir. Mutlu bir evlilik istediğinizde, bunun sizin için gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Fedakarlık yapmaya istekli olacak ve eşinizle ne hissettiğinizi veya ne düşündüğünüzü paylaşmaya hazır olacaksınız.

Zaman yok olacak endişeleri, yakalanan şahıs ve güvensizlikleri senin Labradorite emin yalnızca sevgi, gücünüzle ve güzelliğiniz üzerinde durduğunu yapacak çünkü. İstediği her şeye sahip olabilen birisin. Kalbini ve aklını koyduğun zaman her şey mümkündür.

İlişkinizde ne olmasını istediğinizi hayal ederek zaman kaybetmeyeceksiniz. Ama bunu gerçekleştirme arzunuzla destekleneceksiniz. Kendi ayaklarınız üzerinde duracak güce sahip olacaksınız ve mutluluğunuz için başkalarına güvenmekten vazgeçeceksiniz. Bir ilişki içinde olmak, sorunlarınızdan, korkularınızdan ve güvensizliklerinizden bir kaçış değildir.

Sonunda kendi başınıza mutlu olamıyorsanız, başka biriyle mutlu olamayacağınızı anlayacaksınız. Labradorit taşının iyileştirici enerjileri, seçimlerinizin ve kararlarınızın yansımaları konusunda sizi daha bilinçli hale getirecektir. Ne kadar küçük veya büyük olduğunu düşünürseniz düşünün, her şeyin hayatınız üzerinde bir etkisi vardır.

İnsanların üzerinizdeki etkisini görmenizi sağlayacak. Ve artık sizin için iyi olmayanlarla bağlarınızı koparma cesaretini verecektir. Seni sevmekten başka hiçbir şeyi olmayan insanları görmeni sağlayacak.

Bir Labradorit kristali, siz ve sevdiğiniz kişi arasındaki açık iletişimi de teşvik edecektir. İçinin derinliklerinde yanan bir şey varken ağzını kapalı tutmayacaksın. Zihinsel netliğin tadını çıkaracaksınız ve daha önemli iç gözlemlere sahip olacaksınız. Ve daha sakin, daha güçlü ve daha topraklanmış olacaksınız.

Ayrıca, ilişkinizin tüm dinamiğini veya karşı cinsle başa çıkma şeklinizi değiştirecek daha fazla sabır ve güven olacaktır. Bir Labradorit ayrıca size eşzamanlılık ve sükûnet armağanını da getirecektir. Bu taş yanınızda veya etrafınızda olduğunda, hayatınızda her şey sihirli bir şekilde gerçekleşir. Küçük gibi görünen tesadüfler, hayatınızı değiştirebilecek gerçekten önemli olaylara dönüşebilir!

Labradorit Taşı ile Birleştirilecek En İyi Taşlar ve Kristaller

Labradorit, diğer şifalı taşlar ve kristallerle iyi çalışır. Gökkuşağı Aytaşı ile eşleştirildiğinde gücü artacaktır. Birlikte duygusal dengesizlikler yaşayan kadınlar için harikalar yaratabilirler. Psişik vizyonlarınızı geliştirmek istiyorsanız, Labradorit kristalinizi Magnezit ile eşleştirebilirsiniz . Zaten sahip olduğunuz psişik hediyeleri geliştirmek için Lapis Lazuli , Dumortierite , Iolite ve Shattuckite ile birleştirmeyi de deneyebilirsiniz .

Labradorit Taşı Nasıl Temizlenir

Labradorit taşı nasıl temizlenir sorusunun cevabını arıyorsanız, bu konuda da size seve seve bilgi aktarımı yapacağız. Labradorit taşınızı akan suyun altında 5 dakika boyunca tutarak temizleyebilirsiniz. Ayrıca deniz suyunda, veya deniz tuzuyla hazırlanmış bir suda 10 dakika kadar bekleterek de arındırma yapabilirsiniz.

Labradorit taşınızın arınması da bu hususta çok önemlidir. Yani Labradorit taşı nasıl temizlenir sorusundan hemen sonra, taşımı nasıl şarj edebilirim düşüncesini bulmalıyız. Bunu da tabii ki toprağın gücüyle yapabiliriz. Taşınızı bir gece boyunca toprağın altına gömerek rahatlıkla arındırabilirsiniz.

Çakralar ve Labradorit Taşı

Labradorit, akıl, içgörü ve sezgi ile bağlantılı olan üçüncü göz çakrası ile ilişkilidir. Bu çakra zihin, fikirler, düşünceler, rüyalar ve psişik yeteneklerle ilişkilidir. Aynı zamanda hayal gücünün ve dengenin merkezidir. Özelliklerinin çoğu bu çakra ile çok uyumlu olduğundan, bunun nesiller boyu psişik yeteneklerini büyütmek isteyenlerin taşı olduğunu düşünmek şaşırtıcı değildir.

Taşın rengi tek başına derin bir rüya gibi ve güzelliği, daha sakin ve toplanmış hissetmeniz gereken zamanlarda oturup üzerinde düşünmeniz gereken bir şey. Elinizde bir parça Labradorit tutmak, o üçüncü göz çakrasını yeni kavramlara, yeni fikirlere ve kendiniz ve sevdikleriniz için hayatı nasıl iyileştireceğinize dair büyüleyici içgörülere açmak için genellikle tek ihtiyacınız olan şeydir.

Ancak, bu vizyonları ve fikirleri araştıran herkesin bildiği gibi, bazen kendini kaptırmak ve kendini kaybetmek çok kolaydır. Bu korkutucu veya rahatsız edici bir deneyim olabilir! Neyse ki, Labradorit sizi aynı anda topraklamak ve yeni fikirlere ve üçüncü göz vizyonlarına açık olmanıza rağmen, fiziksel bedeninizde onları tamamen anlamlandıracak kadar kök saldığınızdan emin olmak için harika bir iş çıkarıyor.

Bu denge son derece önemlidir. Üçüncü göz çakrası dengelendiğinde, güçlü bir sezgi ve kendinizle bir bağlantı hissedeceksiniz. Ayrıca zihinsel olarak zinde hissedeceksiniz. Üçüncü göz çakranız dengesiz hale gelirse, düşüncelerinizin bombardımanına tutulabilirsiniz.

Onları etkili bir şekilde işleyemeyebilir ve duygusal ve entelektüel bir rut içinde sıkışmış hissedebilirsiniz. Sezgi duygunuzu kaybedecek, kararınızı bulanıklaştıracak ve kötü kararlar vermenize neden olacaksınız. Engellenen bir üçüncü göz çakrasıyla yeni fikirlere kapanır ve gerçek kaderinizin yolundan düşersiniz. Hayatınızı tasavvur edemediğinizi veya yönetemediğinizi düşünüyorsanız, bu üçüncü göz çakranızın yetersiz olduğunun bir işaretidir.

Üçüncü göz çakranız aşırı aktifse, her gece kötü rüyalar görebilirsiniz. Duygusal bir rutinde sıkışıp kalmış hissetmeye başlayabilir ve yeni fikirlere kapalı olabilirsiniz. Ayrıca sezginizin kapalı olduğunu hissedebilirsiniz ve içgüdülerinize güvenemeyeceksiniz.

Dengesiz bir üçüncü göz çakrasının yaygın semptomları arasında baş ağrıları, migren, nöbetler, kabuslar, kişilik bozuklukları, nörolojik bozukluklar, halüsinasyonlar ve öğrenme güçlükleri bulunur. Üçüncü göz çakrası, özellikle ruhsal ve psişik anlamda görme kavramıyla ilgilidir.

Daha güçlü bir üçüncü göz çakrasına sahip olmak, daha güçlü sezgisel yeteneklerden gelen gelişmiş içsel rehberliği kullanmanıza izin verecektir. Bu çakra ruhsal büyümeden sorumludur ve hayata karşı daha özverili, olumlu ve insani bir tutumu teşvik eder.

Epifiz bezi ile güçlü bir ilişkisi vardır. Eski zamanlarda ‘Görüş’ün bulunduğu yer olduğuna inanılıyordu. Eski görücüler bunu fark etti. Yeteneklerini keşfettikçe, bu özel alanda da bir ‘karıncalanma’ hissi hissettiler. Bugünün kâhinleri de bunun farkındadır. Psişik güçlerinizi almaya başladığınızın işaretlerinden biri de budur.

Labradorit metafizik özelliklerinin hem deneyimli spiritüalistlere hem de bu armağanlara ilk kez uyananlara sunacağı çok şey olduğuna şüphe yoktur. Burada kristal olmadığı için herhangi bir ayrım yoktur. Bu taşlar hepimizi kucaklamaktadır.

Labradorite’nin davet ettiği mesajların ve vizyonların netliği, New Age çevrelerinde çok değerlidir. Ayrıca taş, koleksiyonunuzda zaten sahip olabileceğiniz diğer kristallerle de son derece iyi çalışır. Meditasyon durumuna girdiğinizde, kendinizi bazen kelimelerle tanımlaması zor olan enerjilere ve güçlere açarsınız. Labradorit, bu duygu ve hisleri gerçekleştirmeye yardımcı olan harika bir taştır.

Durugörü üçüncü göz çakrasına çok bağlı olduğu için, Labradorit sadece bu çakra aracılığıyla olayları daha net görmenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda genel olarak neler olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Bir zamanlar belirsiz ve sisli görünen şey, aniden sizin için çok net hale gelecektir.

Üçüncü göz çakrası aynı zamanda duruişiti veya psişik işitme yeteneğini de yönetir, çünkü bu alan kulaklar ve işitme duyusu ile ilgilidir. Bu çakra aynı zamanda yüksek sezgi, psişik bilgi, psişik vizyon, psişik işitme, içsel bilgi, ilham geliştirmek ve bu dünyada olma amacınızı bulmakla ilgilidir.

Labradorit sizi ışığın enerjisine bağlar. İyileştirici özellikleri, niyetlerinizi büyütürken üçüncü göz çakrasını açar. Vücudunuzdaki enerji merkezlerini açar. Aynı zamanda, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarır ve kişiliğinizin, enerjinizi çalan ve istenmeyen düşünce ve duygular üreten özellikler ve eylemler olan olumsuz taraflarını yumuşatır.

Labradorit, aşırı aktif bir zihni sakinleştirir ve yeni fikirler getirmek için hayal gücünü harekete geçirir. Labradorit ve üçüncü göz çakrası içsel farkındalığınızı harekete geçirecek ve sizi gerçek benliğinizi keşfetmeye yaklaştıracaktır. Gerçek yaşam amacınızı ortaya çıkarmanıza ve kaderinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Labradorit Fiyatları

Labradorit, iyi ve dürüst iletişimi teşvik ettiği için yanınızda bulundurmanız gereken bir taştır. İyi bir iletişiminiz olduğunda, hayatınızda yalana ve sahtekarlığa yer yoktur. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. 200 veya 2100 arası fiyatlara etnik taş veya mücevher satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Böylesine pozitif bir taş negatif psişik saldırılar da dahil olmak üzere negatif enerjiyi dağıttığı için iyileştirici ve pozitif enerjileriyle korunacağınız için dürüstlüğünüzü ve onurunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır.

Labradorit taşının yardımıyla sezgisel bilgelik ve saf sevgi kazanacaksınız. Kendinizi her şeyin umutsuz göründüğü bir durumda bulursanız, Labradorit taşı bu duygulardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hayatınızın değişmesini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Size yeteneklerinize olan güveni tamamen geri verecek ve tüm çakralarınızı sakinleştirecektir.. Ruh üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Gerçekten Labradorit, yanınızda sahip olabileceğiniz en iyi taşlardan biridir!

Sevgiliye Hediye / Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgilime sevgililer gününde ne hediye alabilirim
sorusuna tam cevap olan Labradorit taşı bileklik ile sadece bu da değil, onunla uzun bir ruhsal çalışma yapmaya karar verirseniz, şimdiye kadar her zaman güvendiğiniz duygusal kalıpları tanıyabilir ve sizin için yanlış olanları kaldırabilirsiniz. Sevgiliye hediye almak konusunda kararsızsanız şuan en güzel hediyeye bakıyorsunuz demektir. Duygusal düzeyde gerçekten değerli bir taştır Labradorit taşı . Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz Labradorit taşının duyguların kurbanı olmak yerine, onları dengeleyen ve kontrol altına almanıza yardımcı olan bir enerjisi vardır.

Tıpkı ortaya çıkarmak istediği duygular gibi narin bir taştır. Bu açıdan sevgiliye hediye edilebilecek harika bir değerli taştır. Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünümüz Labradorit taşı bileklik ya da Labradorit taşı kolye modelleridir.

Sezgiyi daha canlı hale getirir. Duygusal dengeyi uyarır. Özetle, sevgiliye hediye noktasında Labradorit taşı kolye ve Labradorit taşı bileklik şu konularda faydalıdır: Özetle, Labradorit faydaları: Açıkça akıl yürütme, dengeyi sağlama, iç gözlem, başkalarını daha iyi tanıma, kendinle uyum içinde olma.

 

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.