Doğal Taş Rehberi

Doğal Taşlar ve Faydaları: Şifalı Taşlar Neye İyi Gelir?

Doğal Taşlar ve Özellikleri: Şifalı Taşlar Neye İyi Gelir Hangi Taş Neye İyi Gelir, Gelin Bir Göz Atalım..

Doğal Taşlar ve Faydaları: Şifalı Taşlar Neye İyi Gelir?

Genellikle süs eşyalarında, mücevherlerde kullanılan değerli veya yarı değerli kategorisindeki doğal taşlar ve faydaları, alternatif tıp uygulamalarında da birçok insan tarafından tercih ediliyor. Bedensel ve ruhsal enerjiyi dengelemenize yardımcı olarak, iyileştirici etkisinden yararlanabileceğiniz bazı doğal taşları sizin için listeledik.

Doğal Taşlar ve Faydaları; Akik Taşı Faydaları

Akik Taşı: Depresyon ve kaygı bozukluğuna iyi gelmekte, konsantrasyonu geliştirmektedir. Toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırarak, bağışıklığı güçlendirir. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıymetli bir taştır.

Akuamarin Taşı Faydaları

Akuamarin: Nefes almayı kolaylaştırıcı olup, solunum yollarına ve akciğerlere faydalıdır. Duygusal dengenin düzenlenmesine, aşırı duygulardan arınmaya yardımcı olur.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Amazonit Taşı Faydaları

Amazonit: Birçok konuda yararları bilinse de özellikle kendine güveni, yaratıcılığı ve iletişim yeteneğini geliştirdiği söylenir.

Ametist Taşı Faydaları

Ametist: Oldukça şifalı bir taştır ve kişinin üzerindeki negatif enerjiyi alarak sakinleştirici etki yapar, agresif duygulardan arındırır.

Apatit Taşı Faydaları

Apatit: İlham ve yaratıcılık veren özellikleri vardır. Motivasyonu artırarak, duygu ve düşünceleri ifade etmeyi kolaylaştırır. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıtymetli bir taştır.

Aragonit Taşı Faydaları

Aragonit: Duygusal dengeyi sağlayan, huzur ve mutluluk veren bir taştır. Birçok faydasının arasında, kişisel gelişimi güçlendirici yönlerinin olması sayılabilir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Aventurin Taşı Faydaları

Aventurin: Yüksek pozitif enerjisi ile uyumu ve dengeyi geliştirir, strese, depresyona iyi gelir. Huzur verici, sakinleştirici etkisi vardır.

Azurit Taşı Faydaları

Azurit: Üçüncü göze yönelik olumlu etkisiyle, sezgilerin geliştirilmesine yardımcı olur.

Dumanlı Kuvars Taşı Faydaları

Dumanlı Kuvars: Güven ve iyimserlik verir, kişiyi kötü enerjilere karşı korur. Denge ve istikrar sağlar.

Florit Taşı Faydaları

Florit: İçinde çok sayıda kristal bulunan etkili bir taştır. Kişinin içsel farkındalığının gelişmesine yardımcı olur. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıtymetli bir taştır.

Güneş Taşı Taşı Faydaları

Güneş Taşı: Yaşam sevincini ve kendine güveni artırıcıdır. Kişinin egosunu, liderlik özelliklerini geliştirmesine yardımcı olur. Canlandırıcı, mutluluk veren bir taştır.

Hematit Taşı Faydaları

Hematit: İçsel gücü ve cesareti yükseltir. Korkuları yatıştırmak ve öfkeyi dindirmek için kullanılır. Uğursuzluklardan koruduğuna inanılmaktadır.

Jasper Taşı Faydaları

Jasper: Stresi azaltarak huzur ve sakinlik verir. Negatif enerjilerden arındırır, dış tehditlere karşı korur. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıtymetli bir taştır.

Kalsedon Taşı Faydaları

Kalsedon: Olumsuz duygu ve düşünceleri temizleyerek içsel huzuru sağlar, ruhu besler.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Kalsit Taşı Faydaları

Kalsit: Ruhsal arınmayı sağlar. Meditasyon yapılırken kullanıldığında yüksek bilinç seviyelerine ulaşmaya yardımcı olur.

Doğal taşlar ve faydaları
Doğal taşlar ve faydaları

Kaplan Gözü Taşı Faydaları

Kaplan Gözü: Bağımsızlık ve gücün temsilcisidir. Kişinin kendi içindeki gücü fark etmesini sağlayarak iradeyi kuvvetlendirir. Bedendeki negatif enerjinin toprağa, topraktaki olumlu enerjilerin de bedene geçmesini sağlar.

Labradorit Taşı Faydaları

Labradorit: Ruhsal dönüşümün gerçekleşmesinde büyük etkileri vardır. Sezgi ve telepati yeteneklerini, psişik güçleri geliştirmede katkı sağlar. Ölümün ve yeniden doğuşun da yaşam döngüsünün parçası olduğunu anlamaya yardımcı olarak, kötü gibi görünen olayların bile aslında bir nedeni olduğunu anlamaya yardım eder.

Lal Taşı Taşı Faydaları

Lal Taşı: Ruhsal gelişimde olumsuz etkilerden kurtulup, pozitif enerjiyi çekme konusunda yardımcı olur. Kişiye sevgi ve şefkat duygusu verir.

Lapis Taşı Taşı Faydaları

Lapis Taşı: Lapis Lazuli, kişinin kendini rahat ifade etmesini sağlar. Bilgelik ve akılla özdeşleştirilen bir taştır.

Malakit Taşı Taşı Faydaları

Malakit Taşı: Neşe ve canlılığı artırır. Manevi açıdan kişide öze dönme ve yeni bir başlangıç yapma gücü verir. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıymetli bir taştır.

Necef Taşı Taşı Faydaları

Necef Taşı: Bedeni ve zihni koruyan, sonsuz şansın sembolü olarak bilinen bir taştır. Huzur ve ferahlık sağlar.

Obsidyen Taşı Faydaları

Obsidyen: Kötü enerjilerden korur, çakraları düzenler ve ruhu şifalandırır. Koruyucu etkisiyle psişik kötülüklere karşı savunma sağlar. Korkulardan ve zayıflık hissinden arındıran bir taştır.

Oniks Taşı Taşı Faydaları

Oniks Taşı: Yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri olup, duygusal problemlerin çözümünde etkilidir. 6. hissin gelişimini sağlar.

Opal Taşı Faydaları

Opal: Vücut ısısına göre renk değiştiren tek doğal taştır. Panzehir taşı olarak geçer ve zararlı, toksik enerjileri vücuttan temizler.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Pembe Kuvars Taşı Faydaları

Pembe Kuvars: Kalbe iyi gelen, romantik ilişkilerde de pozitif etkisi olduğuna eski zamanlardan bu yana inanılan bir taştır. Kişiye saf ve sevgi dolu enerjiler verir.

Pirit Taşı Faydaları

Pirit: Kişinin kendi potansiyelini fark ederek ortaya çıkarmasını sağlar. Canlılık, eyleme geçme dürtüsü ve cesaret verir. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıymetli bir taştır.

Selenit Taşı Faydaları

Selenit: Zihinsel aydınlanma sağlar ve olaylar karşısında geniş bir bakış açısı kazandırır. Farkındalığı artırarak daha uyumlu, barışçıl ve dengeli bir tutum edinmeyi sağlar. Aurayı temizleyici, negatif enerjiden koruyan etkileri vardır.

Sirtin Taşı Faydaları

Sirtin: Sıkıntılı dönemlerde avuç içinde tutmak, sakinleşmeyi sağlar. Pozitif enerji, neşe ve şans getiren iyileştirici bir taştır.

Sodalit Taşı Faydaları

Sodalit: Kendini topluluk karşısında ifade etmekte zorluk çeken insanları olumlu anlamda etkiler. Sezgisel yetenekleri artırır. Doğal taşlar ve faydaları noktasında çok kıymetli bir taştır.

Turkuaz (Firuze) Taşı Faydaları

Turkuaz (Firuze): Antik çağlardan bu yana değer verilen bir taştır. Dışardan gelecek negatif etkilere, nazara karşı korunma sağlar. Yorgunluk ve halsizliğe iyi gelir.

Turmalin Taşı Faydaları

Turmalin: İlham, hoşgörü ve esneklik verir. Kişinin kendini ve başkalarını anlamasına yardımcı olur.

Yakutlu Zoisit (Anyolit) Taşı Faydaları

Yakutlu Zoisit (Anyolit): Psişik yetenekleri uyarır ve yüksek bilince ulaşmayı, farkındalığın gelişmesini sağlar. Kan dolaşımını düzenleyici etkisinin yanında, yaşam sevincini artırdığı söylenir.

Yeşim Taşı Taşı Faydaları

Yeşim Taşı: Zihni rahatlatır, huzur ve bilgelik verir. Toksinleri uzaklaştırarak yaraların iyileşmesine yardımcı olan yeşimin bolluk ve bereket getirdiğine de inanılır.

Yıldız Taşı Taşı Faydaları

Yıldız Taşı: İnsan üretimi bir taştır. Gerginliği azaltarak enerji ve cesaret verir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.