Sağlık İçin Doğal Taşlar

Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşlar

Kolestrole iyi gelen doğal taşlar pek çok kişi için şifa kaynağı olmaktadır. Genelde kişilerde hipertansiyon, kalp rahatsızlıkları ve yüksek kolestrol problemleri ciddi sorunlara yol açmaktadır. Tedavi edilerek iyileştirilebilen bu hastalıklar doğal yöntemlerden de faydalanılarak kişinin kendini daha iyi hissetmesi sağlanır. Kuvars taşı her kişiye karşı farklı özellik göstermektedir. Etkisini yoğun olarak hissederseniz bu taşı yakın bir yere koyarak dumanlı kuvars taşının faydasını görebilirsiniz.

Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşla Dumanlı Kuvars

Kuvars, dumanlı kuvars olarak da bilinen doğal taşlardan biridir. Bu taşın kolestrol dengesini sağladığı belirlenmiştir. Yüksek enerji taşıması ile titreşimlerin neden olduğu baskı sonucunda bazı etkilere maruz kalabilirsiniz. Mide bulantısı ve baş dönmesi gibi belirtileri gördüğünüzde bulunduğunuz odadan ayrı bir yerde bu taşı saklayabilirsiniz.

Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşlar Mercan

Isıya oldukça dayanıklı olan mercan taşı uzun süre durduğunda renk solmasına maruz kalabilir. Doğal ve organik  bir taş olan mercan taşı birçok hastalık içinde yarar sağlar. Kansızlık sarılık gibi hastalıkların yanı sıra kolestrol problemine de yarar sağlayan değerli taşlardan biridir.  Tedavi gören hastalara kullanması tavsiye edilen taşın yararlı etkileri size kendinizi daha iyi hissetmenizde destek olur. Mercan taşının ara sıra temizlenmesi gerekir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Hassas bir taş olan mercan taşı bir bez yardımı ile silinmeli veya sabunlu suya koyulup durulanmalıdır. Su içinde fazla bekletmeden temizlik işleminiz bittiğinde kurulanmalıdır. Şifa verici taşlardan bir diğeri de yakut taşıdır. Yakut taşı bazı sağlık sorunları için destekleyici etkide kullanılmaktadır.

Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşlar Yakut

Enerji verici olduğu kadar sakinleştirici etkiye sahip olan yakut birçok hastalıklar için kullanılması önerilen değerli doğal taşlardan biridir. Kolestrole iyi gelen doğal taşlar içinde bulunan bir taştır. Özellikle kalp ve kolestrol sorunları için fayda sağlar. Vücudunuzu güneşin etkilerine karşı koruyan taşı yanınızda taşımanız tüm olumsuz etkilerin üzerinizden gitmesine yardımcı olacaktır. Kendine olan güveni arttırıcı etkisi ile kişinin kendini daha rahat hissettirmesi ve kendine olan güveninin yükselmesine yarar sağlar.

Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşlar
Kolestrole İyi Gelen Doğal Taşlar

Yakut kemik yapısı içinde yararlıdır. Kemik yapısına yarar sağlayan taş eklem ağrıları için uygun doğal bir taştır. Organik taşın özelliklerinden biri de kişiyi ruhsal yönden rahatlatıcı etkisidir. Tedavi sürecinde rahatsızlıklarınızın yanında yanınızda bulunan taş kuvvetli hisler edinmeniz için yarar sağlamaktadır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.