Sağlık İçin Doğal Taşlar

Çene Kemiği Ve Dişlere İyi Gelen Doğal Taşlar

Çene kemiği ve dişlere iyi gelen doğal taşlar oldukça fazladır. Çene ve dişler insanlar için oldukça önemlidir. Sedef, inci ve akuamarin istiridye ve midye gibi deniz canlılarının kabuğundan çıkan ya da topraktan çıkan son derece değerli olan taşlardır. Estetik ve şık görünümleri nedeni ile takı ve aksesuar sektöründe oldukça fazla tercih ediliyor. Aksesuar olarak kullanılmasının yani sıra alternatif tıp alanında da sağlık amaçlı olarak kullanılıyor.

Sedef Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?

Sedef Taşı son zamanlarda hemen hemen herkeste bulunan bir taştır. Son derece sağlıklı olan ve sağlıkta kullanılan bir taştır. Parıltılı bir yapıya sahip olan sedef taşı organik kökenli olan bir taştır. Denizin ve okyanusun olduğu her ülke de sedef taşı görmek mümkündür. Denizde bulunan ender taşlardan yalnızca bir tanesidir. Çene kemiği ve dişlere iyi gelen doğal taşlar arasında yer alır.

Sedef taşı cesareti ve gücü gösterir. Bunun yanı sıra bereket taşı olarak da biliniyor. Toplamış olduğu toprak enerjisi bendende toplanıyor. Vücut bu sayede dinç kalabiliyor. Kan yapımına destek olan bir taştır. Sedef taşı dalak, böbrek, bağırsak, mide gibi organlara iyi geliyor. Pozitif bir düşünceye sahip olmamıza olanak sağlıyor.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Akuamarin Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Akuamarin taşı genellikle ağız ve diş sağlığına iyi gelen bir taştır. Bunun yanı sıra boğaz ağrısı çekiyorsanız evinizin bir köşesine bu taşlardan yerleştirmeniz iyi olur. Şişmiş boğaza, troid sorunlarına oldukça iyi gelir. Özgüven cesaret ve dengeyi sağlar. Solunum ve sindirim sisteminin kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Sıkılganlık ve utangaçlık gibi duyguları yenmenize yardımcı olur. Kişilere iyimserlik ve mutluluk verir.

Çene Kemiği Ve Dişlere İyi Gelen Doğal Taşlar
Çene Kemiği Ve Dişlere İyi Gelen Doğal Taşlar

İnci Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

İnci taşı, deniz kabuklarının içinde bulunurlar. İncinin en çok bulunan renkleri krem, pembe ve beyazdır. En çok tercih edileni ise beyaz incidir. Nadide bulunan incinin rengi siyahtır. İnci taşı kişilere şans getirir. Bu yüzden birçok kişinin boynunda inci görmeniz mümkün. Negatif enerjiyi iter ve pozitif enerjiyi bulunduğunuz ortama getirir. Sezgi yeteneklerinizi geliştirir. Öz güveninizi arttırır. Cesaret verir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.