Sağlık İçin Doğal Taşlar

Basura İyi Gelen Doğal Taşlar

Basura iyi gelen doğal taşlar diğer hastalıklara iyi gelen taşlar gibi toprak altında işlenmeden kalan taşlardır. Doğal taşların belirli bir enerjisi vardır ve bu enerji sağlık için kullanılır. Çok uzun yıllardır şifalı taş uygulaması kullanılır ve bu uygulama Antik Mısır’dan bu yana vardır. Günümüzde de doğal taşları tanımaya yönelik eğitim programları da yapılmaktadır.

Son zamanlarda doğal taşlar meditatif ve alternatif tıp gibi uygulamalarla daha da popüler olmuştur. Birçok hastalığa iyi gelen doğal taşlardan basura iyi gelen doğal taşlar da vardır. Doğal taşlar bileklik, kolye, yüzük, tespih gibi aksesuar olarak kullanıldığı gibi ofis ve evlerde süs eşyası gibi de kullanılıyor. Mekânlarda da enerjiyi temizleyip yükselttiği biliniyor.

Basura İyi Gelen Doğal Taşlar Mercan Doğal Taşı

İnci ve sedef gibi yaşayan bir taş olan mercan neredeyse her tonda renge sahiptir. Beyaz, kırmızı, pembe, turuncunun her tonu mercan taşı bulunabilir. Sıcak ve sığ denilerde yaşayan bir taştır. Saf kalsiyumdur. Kuran-ı Kerim’de kendisinden bahsedilmektedir. Basura iyi gelen taşlardan bir tanesi olan mercan ayrıca nazara karşı da etkilidir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Basura İyi Gelen Doğal Taşlar

Kan dolaşımını düzenler, basura iyi gelir, hormonal dengeyi sağlar, kalp ve dalağı güçlendirdiği bilinmektedir. Mercan doğal taşı kullanan kişinin konsantrasyonu arttırır. Bebekler ve çocuklarda iyileştirmeyi hızlandırdığı görülmüştür. Mekânlardaki olumsuz enerjiyi dağıtıp pozitif enerjiyi arttırır.

Basura İyi Gelen Doğal Taşlar İnci Taşı

Şans taşı olarak da adlandırılan inci doğal taşı basur rahatsızlığı olanlara iyi gelmektedir. İnci, bazı midyelerin kendi içlerinde geliştirerek korudukları, kalsiyum karbonattan oluşan, yuvarlak değerli bir doğal taştır. Mercan taşı gibi inci doğal taşı da Kuran-ı Kerim’de geçmektedir. İnci genel olarak mücevher olarak kullanılır. Genelde sedef rengindedir fakat beyaz, açık pembe ve nadir de olsa siyah rengi vardır.

İnci doğal taşı işlenmeye gerek duyulmayan bir taştır. Vücutta kalsiyum oranını düzenler, kalsiyum gerektiren organları güçlendirir. Basur problemi olanlara iyi gelir, şans taşı olarak adlandırılan taşın bahtı açtığı düşünülür. Negatif enerjiyi ittiği gibi pozitif enerjiyi de çeker. Mekânlarda kullanımdan daha çok aksesuar olarak kullanılır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.