Sağlık İçin Doğal Taşlar

Çocuklarda Diş Çıkarmaya İyi Gelen Doğal Taşlar

Çocuklarda diş çıkarmaya iyi gelen doğal taşlar, kendi aralarında sınıflara ayrılır. Akik taşı, inciler, sedef, kaplan gözü ve kehribar ilk akla gelenleridir. Çocukların dişleri altı aylıktan itibaren kaşınmaya başlar sekiz aylık dönemlerde de çıkar. Kimi çocukların dişleri daha erken de çıkabilir. Altı aylık olan bazı bebeklerin dişleri çıktığı da görülür. Diş çıkarmak, bebekler için son derece zor, kimi zaman da ateş bile yapacak düzeydedir. Bebeklerin bu huzursuzluğu onların ebeveynleri tarafından da yakından hissedilir. Bu huzursuz geçen dönemi rahat atlatmak için bazı doğal taşlardan yardım alınmalıdır.

Bebekleri Rahatlatan Doğal Maddeler

Çocuklarda diş çıkarmaya iyi gelen doğal taşlar aynı zamanda onları rahatlatacaktır. Yetişkinler tarafından da kullanılan akik, bedeni acıları dindirmede son derece etkili olan taşlardandır. Ruhsal açıdan rahatlama ve ifade yeteneği sunan bu taşlar, diş çıkaran bebekler için de sıklıkla kullanılır. Bebeklerin her şeyi ağızlarına almaları doğal taş kullanımlı oyuncak ve bileziklerin tercih edilmesini gerekli kılmıştır. Bebekler için tasarlanan takılarda akikler sıkça kullanılır.

Çocuklarda Diş Çıkarmaya İyi Gelen Doğal Taşlar
Çocuklarda Diş Çıkarmaya İyi Gelen Doğal Taşlar

Sedef Tasarımlı Bebek Materyalleri

Sedefzihinsel işlerde çalışanlara etkili olan taşların başında gelir. Yaraların çabuk kapanması için de sedef tercih edilir. Sedef tasarımlı kişisel eşyalar son derece şık ürünlerdir. Sedef süslemeli bebek bilezikleri de diş çıkarma döneminde olan bebekleri hem rahatlatacak hem de ağız içinde oluşmuş yaraların hızlıca kapanmasını sağlayacaktır. Göz rahatsızlığı olan kişiler için de görüş açısını derinleştirmesi nedeniyle tercih edilen taş gruplarındandır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

İnci’nin Kemikler Üzerindeki Etkisi

İnci, diş ve kemiklerde güçlenme tesirleri olan kıymetli taşlardandır. Şık ve göz alıcı görüntüsünün yanı sıra pozitif enerji verme özelliği ile de bilinir. Diş çıkaracak çocukların takması önerilen doğal taşların başında gelir.

Kehribarın Faydaları

Kehribar, çocuk kolye ve bileziklerinde en çok kullanılan malzemelerdendir. Bebeklerde salya azaltılması ve bağışıklığı güçlendirmesi ile tercih edilen taşlardandır. Kehribar, süksinit asit içeriği ile ağrı kesici özelliğe de sahiptir. Bebeklerde dişlerin ağrısız ve hızlı çıkmasına da olumlu yönde katkı sunan doğal malzemelerin başında gelir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.