Burca Göre Doğal Taşlar

Burçların Doğal Taşları

Burçların doğal taşları doğum ayına göre belirlenir . Doğal taşlar insanlara pozitif enerjiler verir. Bu doğal taşlar size şans ve enerji getirir. Fakat hangi taş hangi burca uyumlu bunu iyi bir şekilde analiz etmek gerekir. Kendi burcunuza ait doğal taşları kullanmak enerjinizi arttırabilir, size şans getirebilir. Bu neden ile size en uygun doğal taşları yanınızda taşımanız gerekiyor.

 Burçlara Ait Doğal Taşlar

Burçların doğal taşları incelendiğinde her burç için farklı taşlar ile kullanılır. Kullanılan bu taşlar da hayatınızda önemli etkiler yaratır. Her burca ait olan bu doğal taşların isimleri nelerdir?

Koç burcu ile uyumlu taşlar , sitrin, kaplangözü, kuvars, elmas, kan taşı, aventurun, yeşim, oniks ve yakut taşıdır. Boğa burcu ile uyumlu taşlar elmas, zümrüt, kristal kuvars, mercan, yeşim, lav taşı, pembe kuvars, selenit, mavi turmalin taşlarıdır. İkizler burcu ile uyumlu taşlar akik, ay taşı , apatit, sitrin,Zümrüt, yeşim ,jasper,oniks , inci , mavi safir , yeşil safirdir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Yengeç burcu ile uyumlu taşlar carnit, kalsedon, karnelyan, kristal kuvars, yay taşı, ay taşı , opal , incidir. Aslan Burcu ile uyumlu taşlar kehribar , bronzit, karnelyan , sitrin, kristal kuvars , elmas , jasper, oniks, Yakut , kaplan gözü , topaz taşlarıdır.

 Her Derde Deva Taşlar

Başak Burcu ile uyumlu burçların doğal taşları akik , almendin, ametist, peridot, safir , obsidiyen, oniks taşlarıdır. Terazi Burcu ile uyumlu taşlar ametrin kan taşı akik , zümrüt, Yeşim, alakit , ay taşı , opal , pembe kuvars , safir , turmalin taşlarıdır. Akrep Burcu ile uyumlu olan doğal taşlar akik opal jasper , kristal kuvars, ay taşı , malakit , peridot, Yakut taşıdır.


Burçların Doğal Taşları

Yay Burcu doğal taşları ametis , kalsedon, peridot, Yakut  ,safir , topaz , turkuaz ve turmalin taşlarıdır. Oğlak Burcu uyumlu taşlar akik, ametist, malakit, kaplan gözü, mercan taşlarıdır. Kova Burcu ile uyumlu taşlar kehribar, ametist, lal taşıdır. Balık Burcu ile uyumlu olan taşlar ise ametist, akik, mercan ve kehribar taşlarıdır .

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.