Burca Göre Doğal Taşlar

Ankara Doğal Taş

Ankara doğal taş sayesinde pek çok hastalık tedavi edilebiliyor. Bu hastalıkların tedavi edilmesinde hangi taş daha faydalı gibi soruları merak edenler varsa bu taşların özellikleri ve hangi hastalıklara iyi geldiği bilinmesi gereken bir taştır. Doğal taşlar sayesinde insanlar ilaçlara gerek duymadan tedavi olabiliyor. Türkiye’ nin her yerinde doğal taş bulmak mümkündür. Her doğal taşın ise sağlığa farklı bir yönden etki ettiği biliniyor.

Aventurim taşı son derece önemli olan bir şanstır. Ülkemizde ve genel olarak başka ülkelerde de şansa inanılır. Aventurim taşı ise şans taşı olarak nitelendirilen bir taştır. Rengi son derece güzel kendisi ise bir o kadar değerli olan bir taştır. Liderlik özelliklerini güçlendirme de oldukça yararlıdır. Ruh halini dengeler ve olasılıkları bilmeye yardımcı olan bir taştır. Ruhun üzerinde etkisi bir hayli fazladır.

Ay Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir? 

Ankara doğal taş arasında ay taşı da yer alıyor. Ay taşının renginin ve güzelliğinin aydan geldiğine inanılır. Mavi yansımalı olan taş rengi sayesinde insanların gözleri kamaşıyor ve pek çok kişinin ilgisini çekebiliyor. Duygusal olan bakımdan dengeleyici bir özelliği bulunuyor. Bu taş aynı zamanda fiziksel olan dengeleri de sağlayabilir. Kan basıncını dengeler, tansiyonu dengeler, iştah düzenini dahi dengeleyebilir. Bu taş duyguların daha net olmasını sağlar. Aynı zamanda yeni bir ilişkinin başlangıcı olarak biliniyor.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Ankara Doğal Taş

 Güneş Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?

Ankara doğal taş denilince akla pek çok taş geliyor. Taşlar toprak altında ve denizden çıkarılıyor. Ancak Ankara’ da yalnızca toprak altında çıkarılan taşlar bulunuyor. Bu taşlardan bir tanesi de güneş taşıdır. Ankara ilinde yaygın olarak bulunmasa da bu taşın satışı söz konusudur. Kahverengi ve turuncu dalgalı renkleri ile bilinen taşlardır. Güneş taşının faydaları çok büyüktür. İsmini güneşten alan bu taş insana yaşama sevinci verir. Liderlik taşı olarak da bilinen güzel renkli ve güzel enerjili bir taştır. Bütün çakraları temizleme gibi bir özelliği bulunuyor. Bu yüzden kötülüklerden ve kötü düşüncelerden sizleri arındırmaya yarıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.