Sağlık İçin Doğal Taşlar

Tansiyon Dengesini Sağlayan Doğal Taşlar

Tansiyon dengesini sağlayan doğal taşlar sayesinde insanlar daha sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame ettirebiliyor. Ani bir şekilde meydana gelen tansiyon yüksekliği ya da düşüklüğü büyük sorunlara yol açabilir. Tansiyon hastası olan bireyler bu taşı yanlarında taşıdıkları zaman herhangi bir sorun yaşamazlar bu taşlar tansiyon dengesini ayarlar. Tansiyon dengesini ayarlayan pek çok taş bulunuyor. Bu taşları alıp evinizde dekorasyon amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda da sağlığınızı korumuş olursunuz.

Labradorit Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Labradorit taşı doğada yer alan en güçlü kristallerden yalnızca bir tanesidir. Bu taşlar takı, tespih ve ev aksesuarı olarak kullanılabiliyor. Her taşın kendine has olan bir özelliği vardır. Labradorit taşı sizi olumsuz insanlardan ve olumsuz düşüncelerden korur. Bu taş genel olarak Kanada’da bulunur. Yeşilimsi bir rengi vardır. Metalik mavi tona kayabilen bu taş, güneş ışığına tutulduğu zaman mükemmel renkler görülür. Bu taşlar insanların hayatlarına yenilikler getirir. Yüksek düzeyde koruma sağlar. Kötü bir niyete alet edilmek amacı ile kesinlikle kullanılmaz. Güç ve sebatlığın göstergesi olarak bilinen bir taştır. Bu taş tansiyonu dengede tutabilir. Kaygı ve stres seviyesini azaltır.

Lapis Lazuli Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Lapis lazuli taşı doğal taşlar arasında yer alan bir taştır. Bu taş doğada bulunabilen bir taştır. Özellikleri ve faydaları saymak ile bitmez. Tansiyonu düzenleyen bir etkisi bulunuyor. Küçük çocuklar korktukları zaman bu taşı yanlarında taşımaları onlara iyi gelir. Fiziksel yetenekleri geliştirir. Kemiklerin kuvvetlenmesine yardımcı olur. Düşüncelerinizi netleştirir. Düşüncelerinize yoğunluk katar. Öfke kontrolü için birebirdir. Odaklanmaya destek olur. Boğaz ve ses tellerinin rahatsızlığını giderir. Zihinde açıklık verir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Tansiyon Dengesini Sağlayan Doğal Taşlar
Tansiyon Dengesini Sağlayan Doğal Taşlar

Sodalit Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Sodalit taşı koruyucu olarak bilinen ve bu şekilde kabul edilen bir taştır. Kan basıncını ve duyguları dengeleyen bir etkiye sahiptir. Mantığı ve sezgi güçlerini açar. Zihni düzenlemek için enerji verir. Lenf düğümlerini temizler. Algıyı açmaya yardım eder. Tansiyonu dengede tutmak için birebir olan bir taştır. Bu taş kullanıldıktan sonra temizlenmelidir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.