Sağlık İçin Doğal Taşlar

Göz Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar

Göz sağlığına iyi gelen doğal taşlar göz rahatsızlıklarınıza şifa olmaktadır.  Doğal taşlar vücudunuzda sağlıklı kan dolaşımını sağlayarak gözlerinizin etrafında bulunan iyileştirici titreşimleri yükseltmektedir.

Göz Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar Siyah Akik Taşı

Genellikle göz rahatsızlıklarında tercih edilen siyah akik taşı; göz boşluğu dahil olmak üzere içi boş organları iyileştirme gücüne sahip oldukça faydalı bir taştır. Göz kapaklarınızın üzerine siyah akik taşını sürmek, iyileştirici olan titreşimi yumuşak bir biçimde kanalize edip, göz sinirlerinizi soğutarak görüş kalitesini iyileştirmektedir. Göz sağlığına iyi gelen doğal taşlar içinde bulunur.

Göz Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar Akuamarin Taşı

Akuamarin taşı, şifa söz konusu olduğu zaman en güçlü, etkili taşlardan biri olarak kabul görmektedir. Akuamarin taşı ile demlenmiş su kullanılarak gözler yıkanır ise, gözlerinizdeki toksinlerin atılmasına yardımcı olmaktadır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

 Aventurin Taşı

Aventurin, görüş kalitesini artırmaya yardımcı olan çok faydalı bir doğal taştır. Bu taş eğer göz kapaklarında tutulur ise görüşün düzelmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda gözlerinizde bulunan kasların onarılmasını sağlayıp, güçlendirmektedir.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli; sulu gözler, ağrı ve kaşıntı gibi genel göz rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. Gözlerdeki kan dolaşımının artmasını sağlayarak göz yorgunluğunu gidermektedir.

Mavi Topaz

Mavi topaz retinaya nüfuz edebilmekte ve optik sinirde bulunan tıkanıklıkları iyileştirebilen benzersiz renk enerjisi içermektedir. Loş görmeye bağlı olarak göz ağrısı veyahut baş ağrısı çekiyor iseniz, mavi topaz sizin en kısa zamanda rahatlatmanızı sağlayacaktır.

Göz Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar
Göz Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar

Malakit

Gözlerinizi temizlemenin yanı sıra iltihaplı sinirleri rahatlatabilmekte, göz ağrılarını etkili bir şekilde yatıştırabilmektedir. Göz tansiyonunu, tozlu veyahut sulu gözleri de rahatlatmak amacı ile malakit kullanılmaktadır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Zümrüt Taşı Faydaları

Zümrüt, gözlerdeki stresi gidermeye büyük ölçüde yardımcı olan ve gözleri güneşten koruyan en etkili şifalı taştır.

Yeşim Taşı

Yeşim taşı; göz hastalıkları esnasında bağışıklık sisteminizin güçlü kalmasını sağlayan çok etkili bir taştır. Konjonktivit gibi alerjenlerden kaynaklı olan bulaşıcı veyahut mevsimsel göz hastalıklarında oldukça etkili olan bu taş, kulak ağrısından sıkıntı çeken kişiler içinde çok faydalıdır.

 

Akik

Zihinsel ve ruhsal sorunlara oldukça iyi gelmektedir ve vücutta dengeyi sağlamaktadır. Ayrıca akik taşı göz rahatsızlıklarının tedavisinde de kullanılmaktadır.

Aytaşı

Doğurganlığı arttırır, kısıra iyi gelir ve doğum sancılarını azaltıp, hormonları düzenlemektedir. Aytaşı doğada bulunan mucizevi taşlardandır.

Hematit Taşı

Hematit bel soğukluğuna ve romatizmaya    iyi gelmektedir. Depresyon ve stresi azaltıp, lösemi, kanser ve tümör  hastalıkları için oldukça şifalı bir taştır.

Sitrin

Özellikle kalp, böbrek, karaciğer ve akciğer için fazlasıyla şifalı bir taştır. Ayrıca sitrin bağışıklık sistemini güçlendirerek kişiyi hastalıklara karşı dirençli yapmaktadır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.