Doğal Taşlar

Sarı Doğal Taş

Sarı doğal taş genellikle erkeklerin tespih yapımında ve kadınlar da kolye yapımında kullanılan taşlardır. Renklerinin cıvıl cıvıl ve albenili olması insanın içini canlandırıyor. Bu renk yüzyıllardan beridir bolluk, bereketlik ve insanlığa ferahlık getirmiş olan bir renktir. Dolayısı ile bu rengin taşları da çok kaliteli ve farklı amaçlara hizmet ediyor.

Sarı renkli olan taşlar hem insan sağlığına etki ederken hem de ticari amaçlı olarak kullanılıyor. Sarı renkli taşlar aklı mantığı ve zihni geliştirici olan özelliktedir. Odaklanmanızı sağlar, daha hızlı bir şekilde karar verip uygulamaya geçmenizi sağlar. Sizi kötülüklerden korur. Kişi depresyona girdiyse bu taşlar ile kendine gelir ve depresyondan çıkar. Depresif ruh halini insandan uzak tutar. Genellikle huzur bolluk ve bereketlik getirmesi açısından kullanılmış olan bir taştır.

Sarı Renkli Olan Doğal Taşlar

Sarı doğal taş doğa da oldukça fazla bulunuyor. Neredeyse her yerde doğal sarı taşlardan bulmak mümkündür. Eskiden Mısırlılar bolluk ve bereket getirmesi amacı ile çok miktarda doğal taş toplayıcılığı yapmıştır. Sarı renkli olan doğal taşlar arasında; Sitrin taşı, kehribar, kalsit, akik, sarı topaz gibi taşlar yer alıyor. Taşlar geçmişten günümüze kadar korunmuş olan manevi değerlerdir. Bu şekilde yalnızca taşlar ve çeşitli bitkiler ile birlikte pek çok hastalığa ve rahatsızlığa çare bulunuyor. Sarı taşlar sayesinde de giderilen pek çok hastalık bulunuyor.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Sarı Doğal Taş
Sarı Doğal Taş

Sarı Taşlar Ve Faydaları Nelerdir?

Sarı doğal taş oldukça fazladır. Her birinin kendine has bir kaç özelliği bulunuyor. Hepsi farklı hastalıklara iyi gelen taşlardır. Bunlardan bir tanesi sitrin taşıdır. Sarı renkli olan sitrin taşının tedavi edici gibi büyük bir etkisi bulunuyor. Bunun yanı sıra zekayı güçlendirir. Kişinin kendisine olan özgüvenini arttırır. İnsanlar bu taşları yanlarında taşıdıklarında mutlu olabilirler. Sitrin taşı önemli olan bir taştır. Akik taşı sarı renkli olduğu gibi farklı renkler de ve farklı çeşitlerde bulunuyor. Eski çağlardan beridir sürekli olarak kullanılan bir taştır. Genellikle zekayı güçlendirmesi ile bilinir. Kehribar taşı ağrıya iyi gelen bir taştır. Kalsit taşı ise nazara iyi gelir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.