Sağlık İçin Doğal Taşlar

Migrene İyi Gelen Doğal Taşlar

Migrene iyi gelen doğal taşlar doğada bulunmaktadır. Çoğu insan için migren dayanılmaz ağrılara neden olan rahatsızlıklardan biridir. Biraz olsun rahatlamanızı sağlayan ilaçların yanında bazı taşların yardımı ile birçok rahatsızlıklarsan kurtulmanız mümkündür. İlaç kullanmak her zaman mümkün olsa da doğal yöntemlere başvurmak ve kullanmak insanlar için tercih edilen yöntemlerden biri olur. Migren ya da kronik baş ağrılarından şikâyetçiyseniz doğal olan şifalı taşlardan da faydalanabilirsiniz. Bazı migrene iyi gelen doğal taşlar şunlardır; kalsit, turkuaz, inci ve lav taşıdır.

Migren İçin Doğal Taşlar Nasıl Çalışır?

Enerji ve titreşime sahip olan doğal taşlar bazı hastalıkların tedavisine yardımcı olarak kullanılmaktadır. Titreşimi olan bu taşlar migren ağrısına da iyi gelebilir. Üzerinizdeki negatif etkiyi atmakta yardımcı olmaktadır. Peki, hangi taşlar migren için iyi gelir? Hangi taşlar kullanılmaktadır?

Migrene İyi Gelen Doğal Taşlar Kalsit Taşı

Göz sağlığı için iyi gelen bir taş olan kalsit baş ağrılarını da gidermede yarar sağlar. Özellikleri açısından migrene iyi geldiği söylenen taş olarak kullanılır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Turkuaz Taşı

Alın bölgesine sürülerek etki eden taşlar içinde turkuaz taşı yer alır. 10 dakika boyunca alnınıza sürdüğünüz taşı masaj yaparak gezdirin ve rahatlayın. Stresten kaynaklı ağrılar için yeşil turkuaz taşı kullanılabilir.

Migrene İyi Gelen Doğal Taşlar
Migrene İyi Gelen Doğal Taşlar

İnci Taşı

Kemikler için faydalı olan inci kalsiyumdan oluşmaktadır. İnci taşı kemik ağrılarında migren ve kronik baş ağrıları içinde iyi gelen taşlardan biridir.

Lav Taşı

Enerji verici olması ve mental fiziği sorunların giderilmesi için kullanılan lav taşı migren ağrıları içinde rahatlatıcı etkiye sahiptir. Taşlar sorunu kalıcı olarak çözümlemese bile rahatlatıcı etkilerinden de faydalanmak gerekir. Ağrının nedenleri tespit edilerek geçici tedavi yollarına da başvurmakta fayda vardır.

Migrene İyi Gelen Taşların Bakımı

Taşları etkili şekilde kullanmak için belli aralıklarla taşların bakımını da yapmanız gerekmektedir. Düzenli olarak temizlediğiniz taşlar adeta şarj edilmiş gibi işlevini görürler. Doğal taşlar vücuttaki negatif enerjiyi atar ve tekrar enerjinizin yükselmesini sağlayabilir.  Taşları temizlerken bir dakika boyunca ılık suyun altında bekletin. Bazı taşları güneşte bekletmekte yararlı olur.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.