Sağlık İçin Doğal Taşlar

Mide Asidinin Dengelenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar

Mide asidinin dengelenmesine iyi gelen doğal taşlar son zamanlarda daha sık kullanılmaktadır. Mide rahatsızlıkları strese bağlı gelişebilmektedir. Günümüzde insanlar tıp tedavisinin yanında iyileşmeye pozitif yönde katkı sağlayan enerjiler taşıyan doğal taşları tercih etmektedir. Doğal taşlar yüzyıllardır şifa için kullanılmaktadır.

Doğal taşlar toprak altında işlenmeden kalan ve belli bir enerjiye sahip taşlardır. Sahip oldukları enerji insanların rahatsızlıklarını iyileştirmek için kullanılır. Bazen aksesuarlarla bazen de evde bir köşeye koyulan taşlarla şifa enerjisi çalıştırılmaktadır. Mide asidinin dengelenmesine iyi gelen doğal taşları kullananlar şifa bulduklarından bahsetmektedir. Akuamarin, ay taşı, güneş taşı sıkça kullanılan doğal taşlardır.

Mide Asidinin Dengelenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Akumarin Doğal Taşı

Her doğal taş gibi akumarin doğal taşı da insan sağlığına birçok fayda sağlamaktadır. Akumarin taşı eşsiz ve parlak bir renge sahiptir. Bu taşı su içinde bekletip o suyu tüketmenin de faydalı olduğu söylenmektedir. Reflü, ülser, gastrit gibi rahatsızlıklar çekenlerin mide asidinin dengelenmesine iyi gelen doğal taşlar içinden  bir tanesidir. Akumarin doğal taşı doğal taşlardan olduğu gibi değerli bir taştır fiyatı biraz pahalıdır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Mide Asidinin Dengelenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar
Mide Asidinin Dengelenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar

Akumarin doğal taşının faydalarını sayacak olursak; mide asidinin düzenlenmesi, sindirim sistemi sorunlarının giderilmesi, çeşitli solunum yolu rahatsızlıklarına şifa vermesi, kullanan kişiyi pozitif yönde enerji vermesi gibi birçok etkiye sahiptir. Aksesuar olarak da sıkça tercih edilmektedir.

Mide Asidinin Dengelenmesine İyi Gelen Doğal Taşlar Ay Taşı Özellikleri

Tarih boyunca ay taşının tanrıça enerjisi taşıdığına inanılmıştır. Genel anlamda sakinlik verdiği bilinen taş mide sorunu çekenler içinde faydalıdır. Ay taşı kadınla özdeşleştirildiği için kadınlara özgü rahatsızlıklara da iyi gelmektedir. Hormon ve hücre yenileyici özelliklere de sahiptir. Kişinin stres seviyesini düşürür. Ay taşı bir sürahi suyun içine koyularak bekletilir ve su tüketilir bunun da şifa verdiği bilinmektedir.

Güneş Taşı

Kıvılcım şeklindeki turuncu renginden dolayı bu taşa güneş taşı ismi verilmiştir. Antik çağlardan beri kullanılan taş enerjisini güneşten aldığı düşünülmektedir. Antik çağda kullananlar bu taşın şans ve bereket getirdiğine de inanmaktaydı. Günümüzde sindirim sorunu yaşayanlar, mide asitliği problemleri yaşayanlar, rüyasında korkanlar gibi birçok sorun için kullanım alanlarına sahiptir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.