Sağlık İçin Doğal Taşlar

Kulakların Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar

Kulakların sağlığına iyi gelen doğal taşlar oldukça fazladır. Doğal taşlar insanlara huzur verirken belli hastalıklara da olumlu etki edebilmektedir.

Taşlar bir tedavi aracı değildir. Mevcut tedavinizin yanında destek alabileceğiniz yardımcılardır. O yüzden mutlaka önce tedavinize başlayın. Ancak bunun yanında da taşların enerjisinden mahrum kalmayın. Tedavi sürecinizde size iyi geleceklerdir.

Mor Bir Detay Ametist

Taşlar çeşitli rahatsızlıklara olumlu etki ederken ametist taşı da kulakların sağlığına iyi gelen doğal taşlar seçeneklerinden biridir. Ametist mor bir taştır. Ve onda morun bütün tonlarını bulmanız mümkündür. Maneviyat ve memnuniyet taşı olarak bilinir. İnsanları, radyasyondan ve negatif enerjiden koruduğuna inanılır. Hatta çok ilginçtir ki, kişinin vücudu etrafında bir koruma kalkanı oluşturduğuna dair bir inanışa atfen, savaşa giden askerlere ametist taşı verildiğine dair rivayetler vardır. Bu taşın, kulak çınlaması ya da diğer işitme bozukluklarına iyi geldiğine inanılır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Oniks Taşının Kulaklara Etkisi

Yer altındaki fosillerin yüzyıllar içerisinde ısı ve basınçla taşlaşmasıyla oluşan estetik bir siyah taştır. Kişiyi, nazardan ve negatif enerjilerden korur. Oniks taşı sakinleştiricidir ve şans getirdiğine inanılır. Aynı zamanda işitmeyi iyileştirdiğine ve kulak rahatsızlıkları tedavisinde olumlu etkileri olduğuna inanılıyor.

Kulakların Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar
Kulakların Sağlığına İyi Gelen Doğal Taşlar

Herkesin Sevdiği İnci Taşı

İnci taşını kim sevmez, kim istemez. İnci çok asil ve narin bir taştır. Bu kıymetli ve asil taş, baş ağrıları, anemi, kanser vb. hastalıklarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır. Aynı zamanda kulak hastalıkları içinde olumlu etkisi vardır.

Jasper Taşının Enerjisi

Mineral bakımından değerli kırmızı bir taştır. Depresyon belirtilerini azaltan taşın ağrı kesici özelliğinin de olduğuna inanılıyor. Aynı zamanda da kulakların sağlığına iyi gelen doğal taşlar içindedir. Jasper taşı, vücudu toksinlerden arındırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Taşın düzenli olarak su altında temizlenmesi gerekir. Üzerinde toplanan kötü enerjinin gitmesi için yapılan bir işlemdir.

Taşlar enerjik varlıklardır. Bu enerjilerinden her zaman faydalanmak mümkündür. Size iyi gelecek olan taşı bulmak, bir yolculuktur. Hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek olan taşı aramaktan vaz geçmeyin. Şifayı bulurken, doğal taşlar hep destekçiniz olsun.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.