Sağlık İçin Doğal Taşlar

Kalın Bağırsağa İyi Gelen Doğal Taşlar

Kalın bağırsağa iyi gelen doğal taşlar rahatsızlık yaşayanlar için bir umut olmuştur. Günümüzde alternatif tıp ve tedaviye yardımcı uygulamalar çok revaçtadır. Doğal taşlar işlenmeden toprağın altında kalan taşlardır ve bir enerjileri vardır. Doğal taşlar bu enerjiyi kaybetmezler ve bu enerjiden şifa akmaktadır. Geçmişte de birçok doğal taş şifa için kullanılmıştır.

Taşların kullanımı ile eğitimler verilmektedir. Eğitimi alan uzman kişiler rahatsızlığınıza uygun taşı ve nasıl kullanacağınızı anlatmaktadır. Ayrıca taşlar rahatsızlığınızın yanında burcunuza göre de belirlenebilmektedir. Kalın bağırsağa iyi gelen doğal taşlar bakıldığında da kaplan gözü, kalsit, jasper doğal taşlarından bahsedilmektedir. Doğal taşlar kendinizi, evinizi ofisinizi nerede kullanırsanız o alanı olumlu yönde etkilemektedir.

Kalın Bağırsağa İyi Gelen Doğal Taşlar Kaplan Gözü Doğal Taşı

Bu taşın kullanımı neredeyse antik çağa kadar dayanmaktadır. Kaplan gözü sindirim sistemi sorunu yaşayanlara önerilmektedir. Kaplan gözü doğal taşı; camsı, doğal asimetrik desenleri olan, renkleri sebebiyle aksesuar yapımında çok kullanılan bir taştır. Kaplan gözü, kabızlık yaşayanlara, ishal olanlara, çeşitli mide rahatsızlığı ve kalın bağırsak sorunu yaşayanlara önerilmektedir. Silika ve demir oksitlerinin birleşmesiyle oluşmuştur.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Daha çok tespih yapımında kullanılsa da yüzük, kolye, bileklik gibi aksesuarlarda kullanılmaktadır. Böylelikle kalın bağırsak sorunu çekip bu taşı kullanmak isteyenlere kolaylık olmaktadır.

Kalın Bağırsağa İyi Gelen Doğal Taşlar Kalsit Doğal Taşı

Camsı parlaklıkta renksiz ve saydam şekilde olduğu gibi yarı saydam ya da opak olabilmektedir. Kalsit ile kalsiyum karbonat birleşmesinin kristalleşmesi ile oluşmuştur. Doğada çokça bulunan kalsit doğal taşının farklı renkleri de mevcuttur.

Kalsit doğal taşı kalın bağırsağa iyi gelen doğal taşlardan bir tanesidir. Kabızlık, ishal gibi farklı bağırsak ve sindirim sorunu yaşayanlar kullanabilir. Bu taştan yapılmış aksesuarlar olduğu gibi evde ya da ofiste kullanılacak şekilde obje olarak da piyasa da bulunmaktadır.

Kalın Bağırsağa İyi Gelen Doğal Taşlar
Kalın Bağırsağa İyi Gelen Doğal Taşlar

Jasper Doğal Taşı

Mineral bakımından son derece zengin olan bir doğal taştır. Jasper kuvars grubuna aittir. Neredeyse yüzde sekseni kırmızı renktedir. Kahverengi veya yeşil tonlarında da jasper doğal taşı bulunmaktadır. Kalın bağırsak sorunu yaşayanlara önerilen bu taş ile yapılmış aksesuarlar taşıma kolaylığı sağlamaktadır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.