Doğal Taşlar

Doğal Taş Programlama

Doğal taş programlama işlemi demek taşa niyet yüklemek demektir. Bu iş oldukça kolay ve etkili bir iştir. Kristaller enerjiye oldukça duyarlı olan taşlardır. Bu yüzden sizde bulunan enerjiyi hemen emebilirler.  Doğal taşlar doğada oldukça fazladır. Her taştan binlerce hatta milyonlarca taş bulmak mümkündür. İşe yarar olan taşlar kadar herhangi bir işe yaramayan yalnızca taş olanlar da bulunur.

Kristallerin birden çok kullanım şekilleri ve kullanım alanları bulunuyor. Siz taşı hangi amaç ile kullanacağınıza karar verdikten sonra bu taş üzerine olumlamalar yapın. Taşlara belli programlamalar yapmazsanız taş ne yapacağını bilemez. Hangi hastalık tedavisinde kullanılacağına karar veremez ve size fazla fayda sağlamaz. Örneğin ametist taşı, negatif enerjiyi yok etme, stresi azaltma, etrafa pozitif enerji yayma gibi özellikleri bulunur. Taşı ne için aldığınızı ve taşın size ne için hizmet edeceğine karar verin. Daha sonra ise bunu taşa yükleyin. Taş bu şekilde size daha çabuk yanıt verir.

Taş Nasıl Programlanır?

Doğal taş programlama işlemi oldukça basit ve kolay olan bir işlemdir. İlk önce yapmanız gereken şey taşı gidip almak hangi rahatsızlığınız bulunuyor, taş hangi amaçlar için kullanılacak önce buna karar verin. Daha sonra ona uygun olan, bu özellikleri taşıyan taşın adını öğrenin. Kaliteli ve güvenilir olan bir yerden gidip orijinal doğal taş alın. Eve gelir gelmez yıkmanız ya da toprağa gömmeniz gerekiyor. Orada bulunduğu süre boyunca pek çok kötü düşünceye, kötü insana maruz kalmış olabilir. Bu yüzden ilk önce arındırma işini halledin. Daha sonra taşı yanınıza alın size ne için lazımsa hangi hastalığa iyi gelecekse bunu taşa söyleyin. Bu şekilde taşta programlama yapılmış olur.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Doğal Taş Programlama

Taş Programlama İşe Yarar Mı?

Doğal taş programlama oldukça etkili olan bir yöntemdir. Taşlara ne yapmaları gerektiğini söylerseniz taş bunun için size enerji yayar ya da siz de bulunan enerjiyi alır. Taşlar her şey için kullanılabilir. Ruha iyi gelmesi için, sağlığa iyi gelmesi için, enerjinizi arttırmak için doğal taşlar kullanılabilir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.