Sağlık İçin Doğal Taşlar

Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar – 2 Mucizevi Doğal Taş

Ağız İçi, Diş ve Diş Eti Rahatsızlıkları İçin Önerilen Doğal Taşlar

Ağız hastalıkları günümüzde birçok kişi tarafından yaşanan bir rahatsızlıktır. Ağız içi yaraları, diş ve diş eti rahatsızlıkları bunların en sık rastlanılan örnekleridir. Geçici süreli ilaç tedavileri ya da kalıcı ancak acılı çözümleri mevcuttur. Bunların yanı sıra doğal taşlarda ağız hastalıkları tedavisinde kullanılabilir. Ağız hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar yazımızda sizlere bu taşlardan bahsedeceğiz.

Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Ağız hastalıkları için iki adet doğal taş kullanılması önerilir. Bu doğal taşlar çakralarınızı harekete geçirerek acısız bir çözüm sunmaktadır. Peki ağız hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar hangileridir.

 Florit Taşı

Florit taşı sayısız deri ve damar rahatsızlıklarında kullanılması önerilen bir doğal taştır. İçerisinde Klor, Oksijen, Demir, Seryum, Silisyum, İtriyum, Magnezyum, Kalsiyum ve Florin minerallerini bulundurmaktadır. Kap, boğaz ve 3. Göz çakralarınızı harekete geçirir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Diş çürümeleri ve ağız içi yaraları tedavisinde sıkça önerilen ve ağız hastalıklarına iyi gelen doğal taşların başında gelmektedir. . Buna ek olarak cilt rahatsızlıkları, iltihaplı yaralanmalar, tümör, anksiyete ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda önerilmektedir.

Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar
Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Aura temizliği yapması ile ünlü olan taş psikolojik olarak rahatlamanızı sağlar ve geçmişte yaşadığınız travmaları zihninizden uzaklaştırır.  Zihninizi bulandıran kötü anıları ve kederi dışarı atmanızı hem zihnen hem fizikken iyi hissetmenizi sağlar. Mor ötesi ışık ile floresan özelliği taşımaktadır ve insan psikolojisi üstünde büyük etkisi mevcuttur.

Kalsit Taşı

Kalsit taşı tüm çakralar ile etkileşime giren nadir taşlardan biridir. Özellikle kronik ağrı rahatsızlıklarında kullanılmaktadır. İçerisinde Molibden, Vanadyum, Bakır, Çinko, Silisyum, Manganez, Demir, Oksijen, Kalsiyum ve Karbon minerallerini barındırır.

Diş ağrısı sebebi ile oluşan sızı ve bağ ağları başta olmak üzere migren, sinüzit, kronik yorgunluk, Alzheimer, uyurgezerlik ve sıkça kâbus görme gibi tedavilerde de kullanılmaktadır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Kuvars grubu içerisinde yer almakta ve yarı değerli taş statüsündedir. Psikolojik ve fiziksel enerjiyi yükseltmesi ve psikolojik sebepler ile oluşan sorunları ortadan kaldırması ile ünlenmiş bir taştır. Kanser hastaları ve kemoterapi gören hastaların tenine temas edecek şekilde mutlaka taşımaları önerilmektedir.

 

 

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.