Sağlık İçin Doğal Taşlar

Çocukların İştahının Arttırılmasına İyi Gelen Doğal Taşlar

Çocukların iştahının arttırılmasına iyi gelen doğal taşlar sayesinde çocuklar belli bir kilonun üzerine çıkabiliyor. Bu şekilde son derece sağlıklı beslenebiliyorlar. Çocuklarınızda iştahsızlık problemi varsa bir sürü gereksiz ilaç yerine alternatif tıptan destek alın ve iştah açan taşlardan destek alin. Evinizin her yerinde bu tasları kullanabilirsiniz.

Özellikle çocukların iştahını açmaya yarayan inci taşı sıcak ve ılıman olan bölgelerin denizlerinde inci taşı bulabilmeniz mümkündür. Taşların oluşma süreleri milyonlarca yıl alıyor. Taşlar genellikle fosil kalıntılarından meydana geliyor. Sürekli olarak toprak ve deniz suları ile temas halinde oldukları için oldukça pozitif yüklüdürler.

Çocuklarda İştahın Arttırılmasına İyi Gelen Doğal Taşlar? Kültür İncisi

Canlı istiridyelerden ya da midyelerden elde edilen taşlardır. Günümüzde kültür incisi yetiştiriciliği yapan kişi sayısı bir hayli fazladır. Kültür incisi taklit ya da sahte demek değildir. Kültür incileri yapay olarak uyarılıyor fakat tamamen doğaldırlar. İnci son derece parlak bir renktedir. Şans açıklığı ve baht açıklığına iyi gelir. İncinin değeri yaşından bilinebilir. Yaşı büyük olan istiridyenin içerisinde yer alan inci de bir o kadar büyük olur. Bu yüzden de yaşlanan istiridyeler daha fazla değerlidir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

İnci Taşı Neye İyi Geliyor?

İnci taşının faydaları saymak ile bitmez. Bazı midye türlerinin içinde çıkıyor. Beyaz inci biraz daha fazla olsa da siyah inci oldukça nadir bulunuyor. Bu yüzden son derece değerli olan bir taştır. Şans taşı olarak nitelendirilen incinin talihi açtığı düşünülür. Negatif enerjiyi iter ve pozitif enerjiyi çeker. Olumsuz duygulardan insanları arındırır. Çocukların iştahının arttırılmasına iyi gelen doğal taşlar arasında yer alır.

Çocuklarda İştahın Arttırılmasına İyi Gelen Doğal Taşlar?
Çocuklarda İştahın Arttırılmasına İyi Gelen Doğal Taşlar?

İnci taşı genellikle denizde çıkar ve oldukça değerli olan bir taştır. Kötülüğü içine hapis eder ve etrafa pozitif bir enerji yayar. İnci taşının faydaları oldukça fazladır. İnci kullanımı insanlarda kas ve kemik yapısını güçlendirir. Şans taşı olarak bilinen bir taştır. Negatif enerjiyi bir hayli iter pozitif enerjiyi de içine çeker. Dikkat çeken ilgi duyulan ve özgüveni arttıran özellikleri bulunuyor. Sezgi yeteneğini arttırır. Gerçek olan inci güç ve yücelik duygusunu uyandırıyor. Bunun yanı sıra çocuklarda iştah açmaya yarayan bir taştır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.