Sağlık İçin Doğal Taşlar

Aft Ve Uçuğa İyi Gelen Doğal Taşlar

Aft ve uçuğa iyi gelen doğal taşlar saymak ile bitmez. Doğada farklı özellikleri olan pek çok taş bulunuyor. Bu değerli taşlardan bir tanesi de florit taşıdır. Doğa da yüzlerce değerli taş bulunuyor bunların hepsi de başka bir hastalığa iyi geliyor. Göz alıcı renklere sahip olan bu taşlar herkes tarafından bilinmiyor. Uzman kişiler bu taşları alternatif tıp alanında kullanmaya çalışıyor. Değerli ve doğal olan taşlar genellikle ruh sağlığına iyi geliyor. Bunun yanı sıra aft ve uçuğa da iyi geliyor. Bu hastalığa iyi gelen bir kaç tane daha taş bulunuyor.

Aft Ve Uçuğa İyi Gelen Doğal Taşlar Florit Taşı Nedir?

Florit taşı içerisinde farklı madenleri bulundurur. Farklı minerallerden oluşmuş olan bu taşlar zengin bir renk seçeneğine sahiptir. Bu taş, diğer taşlar ile karşılaştırıldığında daha nadir bir şekilde doğada bulunduğunu görebilirisiniz. Florit taşı yeryüzünde en fazla bulunan renkli minerallerdir. Florit taşı ışığa tutulduğu zaman mor bir renkte parıldıyor olması gerekiyor.

Florit taşı insan sağlığına da oldukça faydada bulunuyor. Özellikle ruhsal ve fiziksel açıdan iyilik sağladığı için herkes bunları takı olarak kullanıyor. İnsan vücudunda boyun kısmında herhangi bir fıtık ya da tutulma meydana geldiğinde bu taş iyi gelir. Bu taş yüksek oranda enerji verir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Amazonit Taşı Özelikleri Nelerdir?

Amazonit taşı zarif ve şık olduğu için takı sektöründe oldukça fazla kullanılıyor. Bu taş estetik bir taş olmaktan daha fazladır. Sağlık sektöründe de kullanılabilen bir taştır. Aft ve Uçuğa büyük oranda iyi geliyor. Amazonit taşı yarı değerli olan bir taştır. Bu taş amazon taşı olarak da biliniyor. Saydam ve opak olacak şekilde iki farklı formu vardır. Orta derecede bir sertliğe sahiptir.

Aft Ve Uçuğa İyi Gelen Doğal Taşlar

Takılarda oldukça fazla kullanılıyor. Kol düğmesi, küpe, bilezik ve bronş için ideal bir takıdır. Potasyum bakımından oldukça lezzetlidir. Boğaz çakrası ile bağlantılı olduğu bilinir. Bu nedenden ötürü troid hastalıklarına iyi gelir. Kemiklerin güçlü olmasına yarayan kalsiyum açısından oldukça zengindir.

Aft Ve Uçuğa İyi Gelen Doğal Taş İnci Taşı

İnci taşı genellikle denizden çıkar ve oldukça değerli olan bir taştır. Kötülüğü içine hapseder ve etrafa pozitif bir enerji yayar.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.