Doğal Taşlar

Doğal Taş

Doğal taş adından da anlaşıldığı üzere doğada bulunan ve kendi kendine ortaya çıkmış organik içeriklerdir. Doğal taş eski çağlardan beri kullanımı yaygın olan ve her bir taşın ya da mineral içeriğin farklı bir enerji yaydığına inanılır. Burçlar ile doğal taşlar ilişkilendirilmiştir. Her bir burcun özelliğini yansıttığına inanılan doğal taşı bulunur.

Mücevher yapımında ve süs eşyalarında doğal taşlardan yararlanılır. Mücevher olarak küpe, kolye ucu, yüzük ve bileklik gibi takıların farklı doğal taşlardan yapılanları birçok kişi tarafından kullanılır. Bazı doğal taşların doğada ender bulunması ya da eşsiz güzellikleri barındırması gibi özelliklerine inanılır. Doğal taşların hastalıklara ve kötü enerjileri yok ettiğine olan inanç halen varlığını sürdürür.

Doğal Taşların Çeşitleri

Doğal taş çeşitleri olarak tabiatta farklı güzellik ve özelliklerde yer alır. Değerli olduğuna inanılan ve hakiki doğal taşların yaydığı enerjinin kişileri iyi ettiğine olan yaygın inanış uzun zamandır eskimeyen bir gelenek haline gelmiştir. Doğal taşların hakiki olduğunun anlaşılması için taş ince bir şekilde gözden geçirilmelidir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Doğal taşlarda bol miktarda girinti, çıkıntı ya da içeriğinde puslu oluşumlar görünür. Piyasada yer alan doğal taş taklitlerinin birçok camdan yapılır. Camın da saydam olması ve iletkenliği gibi özellikleri bu alanda uzman olmayanları yanlış yönlendirebilir. Akik taşı, ametist, kaplan gözü, kuvars, amazonit, akuamarin, labradoit, malakit taşı, necef taşı ve daha birçok doğal taş etkileri ve içeriklerine göre sınıflandırılmıştır.

Doğal Taş

Doğal Taş ve Enerji Yükü

Doğal taş kullanımı eski çağlardan beri varlığını sürdüren bir gelenek halini almıştır. Doğal taşların tabiatın içinden geldiği için birçok kötü enerjiyi ve hastalığı uzaklaştırdığına inanılır. Burçlar ile ilgisi de bu özelliğinden dolayı gelir. Burç evreninde her bir burcun kendisine iyi gelen ve sakinleştirici gibi özellikleri bulunan doğal taşları bulunur.

Kullanım amacına göre değişen sınıflandırması birçok doğal taş arasında doğru olanın tercihini kolaylaştırır. Mücevher ya da süs eşyası olarak tercih edilen doğal taşların kadın ya da erkeklerde kullanım alanı ve şekli farklılık gösterir. Enerji yükü bakımından değişkenlik gösteren doğal taşların hastalıklara karşı faydaları ve kötü enerjiyi kovmaları gibi etkenlerinin varlığı bilinir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.