Sağlık İçin Doğal Taşlar

Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar

Kısırlığa iyi gelen doğal taşlar doğada oldukça fazla bulunmaktadır. Doğurganlığı arttırmak ve gebe kalmayı desteklemek, kısırlığa faydalı olmak amacı ile kullanılabilecek bu taşlar kişilere umut vermektedir. Bu taşlar, size sadece arzu duyduğunuz sonuçları vermek ile kalmaz, aynı zamanda doğmamış olan bebeğinizi de korumaktadırlar. Doğurganlığı arttıran ve kısırlığa iyi gelen doğal taşlar aytaşı, karnelyan, unakıt ve yakut taşlarıdır. Bunların yanı sıra başka doğal taşlarda vardır.

Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar Karnelyan Taşı

Yaratıcılığın, ilhamın ve cesaretin taşı olarak bilinmekte olan karnelyan, doğurganlık için şifalı taşlar arasında yerini almaktadır. Cinselliği ve doğurganlığı teşvik eden, kısırlığa iyi gelen en yaygın doğurganlık taşlarından biri olmaktadır.

 Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar Ay Taşı

Gebe kalmaya çalışıyor iseniz, ‘yeni güzel başlangıçların taşı’ olarak bilinen aytaşı, en iyi seçimlerden biri olacaktır. Kadınların şifa taşı olarak da anımsanan bu taş; ayın dişil enerjisiyle aynı hizaya gelmektedir. Kısırlığa olumlu faydalar sağlar ve duygusal istikrarı, nezaketi temsil etmektedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

 Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar Krisopraz Taşı

Ying-yang enerjisini dengede tutmak ve en önemlisi gebe kalmak istediğinizde bu taş çok önemlidir. Krisopraz taşı, bunu başarmanıza yardımcı olacaktır. Bu değerli taş, cinsel gücü ve doğurganlığı arttırmada oldukça başarılıdır.

Gül Kuvars Taşı

Koşulsuz saf sevginin taşı olarak bilinen gül kuvars, doğurganlığı arttıran şifalı taşlar arasında yer almaktadır. Kalp çekirdeğini açmak için mükemmel olduğundan doğurganlık için vazgeçilmez değerli taşlardan biridir.

Yeşim Taşı

Yeşim taşı uyumun uğurlu cazibesi ve koruyucu meleği olarak kabul edilir. Çocuk sahibi olmaya çalışır iken, işler biraz stresli olabilmektedir. Yeşim taşı; enerji bariyeri yaratabilecek bastırılmış olan duyguları serbest hale getirerek dengeyi ve sevgiyi geri getirmeye yardımcı olacaktır. Sonucunda ise sizi daha az endişeli, daha güvenli hissettirebilir, bununla beraber genel olarak sürecin tadını çıkarmanızı sağlayabilmektedir.

Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar
Kısırlığa İyi Gelen Doğal Taşlar

 Aventurin Taşı

Doğurganlık için en şifalı doğal taş olarak anılan ve kısırlığa fazlasıyla iyi gelen aventurin taşı, hamilelik isteyenler için en faydalı doğal taşlar arasında yerini almaktadır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

 Lepidolit

Doğurganlığı arttıran doğal taşlar arasında yerini alan lepidolit; zihinsel açıdan daha rahat olmanızı sağlar ve bu sebeple hamile kalmaya çalışır iken ve sakinleştirici etki sağlayan bir huzur meleği arar iken lepidolit harika bir seçim olacaktır.

Unakit Taşı

Unakit taşı; Negatif enerjinin dengelenmesine yardımcı olup, doğurganlığı iyileştirebilmek için gerek duyulan pozitif bir ruhu teşvik etmektedir. Bu şifalı doğal taşların yanında daha birçok şifa deposu doğal taşlar bulunmaktadır.

 Mercan Taşı Özellikleri

Mercan taşı; Sedef hastalığına karşı iyileştirici bir özelliğe sahiptir, ruhsal yönden ve psikolojik açıdan kişileri iyileştiren şifalı bir doğal taştır.

 Yakut Taşının Faydaları

Yakut taşı bağışık sistemine iyi gelmekte olup sezgilerin oldukça kuvvetlenmesini sağlayan ve bununla beraber kan dolaşımını düzenleyen değerli taşlardan biri olmaktadır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.