Doğal Taşlar

Kan Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Kan: Kan Taşı Faydaları, Kan Taşı Özellikleri ve Kan Taşı Fiyatları

Kan: Kan Taşı Faydaları, Kan Taşı Özellikleri ve Kan Taşı Fiyatları

 

Kan Taşı Nedir

Kan Taşı, çeşitli anlamlar içeren zengin bir kristaldir. Kime sorarsanız sorun, Kan Taşı özellikle kullanıcısının fiziksel görünümünü değiştirme yeteneği ile dünya çapında sihirli bir şekilde donatılmış olarak kabul edildi. Yunanlılar için bu taşın farklı bir adı vardı:  “güneşin dönüşü” anlamına gelen Heliotrope. Kan taşı nedir sorusunun cevabını sizlere en geniş kapsamıyla vereceğiz.

Heliotrope adının nedeni, suya, hatta batan güneşin ışınlarına yerleştirildiğinde, bu kristalin “güneşi kan kırmızısı bir küreye çevireceği” inancından geldi. Bu taşa eskiler için özel bir önem kazandıran şey, Kantaşı’nın güneşin yansımasını standart bir altın renginden kan kırmızısına çevirme yeteneğiydi. Özellikle sihirbazlar ve büyük düşünürler bu konuyu yakından incelediler.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Bilge insanlar bu taşın özelliklerini keşfetmeye başladıkça, kanamayı durdurmak veya kanlı bir burnu durdurmak için hastaların kanını önemli ölçüde etkileyebileceğini fark ettiler.  Birçoğu bu büyülü taşı geleceği tahmin etmek ve hatta görünmez olmak gibi doğaüstü amaçlar için kullandı.

Şaşırtıcı bir şekilde, Mısır büyüsü üzerine ‘Leyden Papirüsü’ başlıklı eski bir Yunan belgesi, bu kıymetli taş hakkında şunları ifade eder: “Dünyada daha büyük bir şey yoktur; Kimde bu varsa, ona ne dilerse verilecektir. Ayrıca kralların ve despotların gazabını yatıştırır ve giyen her ne derse ona inanılacaktır.

Kim bir mücevher olan bu kan taşını taşır ve üzerine kazınmış ismi söylerse, bütün kapıları açık bulacak, bağlar ve taş duvarlar parçalanacak.”  Ama bugün ne olacak? Değerli taşın benzersiz görünümü, koyu yeşil bir çekirdeğin üzerindeki kırmızı lekeleri, ruhsal dönüşüm eylemini simgeliyor.

Bu taş üzerinde meditasyon yaparak, onu vücudunuza yerleştirerek veya basitçe sunağınıza yerleştirerek, kendinizin herhangi bir bileşenini dönüştürme yeteneğinize yardımcı olur. Yeni bir ilişkiye girmek, yeni bir işe başlamak, bir müzik aleti öğrenmek ya da hayatınızda değişmesi gereken herhangi bir şey istiyorsanız bu taş sizin için işe yarar olacaktır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Bu muhteşem kristal, daha derin bir düzeyde, yaşamınızda hangi arketiplerin daha yüksek veya daha yumuşak roller oynadığından oluşan arketipsel senfoninizi yeniden düzenleyebilir. Bir arketipten yenisine geçmek istiyorsanız, Kan Taşı bunu yapmanıza yardımcı olabilir. İşte kan taşı nedir sorusunun cevabı tam da burada devreye girmektedir.

Kantaşı, Mart ayının geleneksel doğum taşı ve Baharın doğal doğum taşıdır. Her iki durumda da kristal, yeni hayat, yeni başlangıçlar ve yeni deneyimler getiren yılın zamanıyla ilişkilidir. Zaman zaman Şehit Taşı olarak anılır, aynı zamanda hayatımızdaki her önemli değişikliğin, büyük fedakarlıklar ve eskiden olduğu gibi manevi ölümün geldiğini hatırlatır.

Antik Yunanistan’da, tıpkı Prasiolite gibi, ona sahip olan herkese güneşin gücünü verdiği söylenirdi. Ek olarak, içinde gerçekten kan olduğu ortaya çıktığı için yaşamın canlılığı ile ilişkilendirildi. Üzerinden geçen kan rengi, Yunan doğa felsefesinde yaşayan bir şey olarak gücünü temsil ediyordu.

Daha sonra, Orta Çağ Hristiyanlığı, bu taşın, İsa’nın kanının haçın dibinde yatan bir yeşil jasper parçasına düştüğü zaman Çarmıha Gerilme bölgesinde oluştuğunu söyledi. Kurbanı temsil etmek için büyük bir taş haline geldi ve dindarlığın sembolü ve Mesih’in fedakarlığının bir hatırlatıcısı olarak giyildi.

Bugün, Angelite ile birlikte, güçlü bir fedakarlık sembolü olmaya devam ediyor ve birçoğu onu hala dini Hıristiyan bağlamlarında kullanıyor. Bu efsanevi taşı şehadet ve fedakarlık hatırası isteyenler de takar. Zor zamanlarda teselli veren bir taştır. Hayatınızın bu etkili döneminde bu taşa bakarak, kan lekelerine bakabilir ve Eski Siz’in Yeni Siz’e ve evrenin sunduğu harika şeylere yol açtığını görebilirsiniz.

Kan Taşı Özellikleri

Kan taşı özellikleri bakımından da çok zengindir. Heliotrope olarak da bilinen bu taş, taşın koyu yeşil renginin benekli veya kırmızı ile kesildiği bir Jasper çeşididir. Bu, marazi adını aldığı yeşil bir yüzey üzerinde kanın görünümünü verir! Kan taşı kolye ve kan taşı bileklik olarak da aksesuar açısından çokça kullanılan bu kristal, insanlara gerçekten de farklı enerjiler aktarabiliyor.

Kan taşının üzerindeki kırmızı lekelere hematit neden olur. Bu, pasın parlak kırmızıya dönüşmesine neden olan demir oksit şeklidir. Prince Edward Adası, Georgia ve hatta Mars yüzeyi gibi yerlerdeki taşların kırmızıya boyanmasının nedeni de budur. Bu taş öncelikle Hindistan’da bulunur. Ancak bunun Orta Avrupa, Orta Doğu, Avustralya ve ilginç bir şekilde İskoçya’daki Rum Adası’nda da kaynakları vardır.

Kantaşının renklenmesine, bir bütün olarak taşın matrisine başka bir mineralin dahil edilmesi neden olduğundan, iki Kantaşı parçası aynı değildir. Her birinin benzersiz bir deseni vardır ve birçoğunda diğer minerallerin küçük birikintileri de bulunur. Bu, bazı taş parçalarının aslında oldukça parlak ve çok renkli olduğu anlamına gelir! Kan taşı özellikleri yalnızca bununla da sınırlı kalmıyor.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Neden Kan Taşı Kullanırsınız?

Çarmıha Gerilme ile bağlantısı nedeniyle, modern düşüncede kan taşının ana kullanımı, kurbanla olan bağlantısıdır. Genellikle “hayat acıdır” özdeyişinin bir hatırlatıcısı olarak kullanılır. Sevilen birinin ölümü gibi yoğun mücadeleler sırasında Kan Taşını takmak oldukça rahatlatıcı olabilir.

Kantaşı aslında durumun acısının bir kısmını kendi içine çekebilir. Yani, hala acının bilincinde olsanız da, kendinizle aranızda belli bir kopukluk vardır. Ayrıca bu taşın en uygun kullanımı da aksesuar olarak yapılan kullanımlardır. Kan taşı kolye veya kan taşı bileklik bu değerli kristali taşımak için en iyi seçeneklerden ikisidir.

Kan Taşı En İyi Nasıl Kullanılır

Kantaşı, fiziksel olarak farkında olabileceğiniz mücevher olarak takılmalıdır. Ağır bir kolye veya kolye, biraz hareket eden veya biraz kabarık olan bilezikler veya hafifçe sallanan ve kulaklarınızı çeken küpeler iyi örneklerdir. Genellikle kan taşı kolye ve kan taşı bileklik seçenekleri daha zahmetsiz ve hoş görünen aksesuarlardır.

Anksiyetenin fiziksel baskı ile hafifletilebileceği iyi belgelenmiş bir gerçektir. Bu yüzden masajlar rahatlatıcıdır ve bebekleri sıkıca kundaklamamızın nedeni budur.  Kan taşını kaygıyı gidermek veya çalkantılı duyguları yatıştırmakla ilgili herhangi bir şekilde kullanıyorsanız, size sürekli bir ağırlık veya baskı hissi vermelidir.

Bu eşi benzeri olmayan taş takı olarak takmak sizi hem iç hem de dış düşmanlara karşı koruyabilir. Ayrıca size karşı karşıya olduğunuz tehlikeler veya sorunlarla doğrudan başa çıkma gücü verebilir. Her türlü mücevher burada faydalıdır. İster kan taşı kolye ister kan taşı bileklik takıyor olun, ruh haliniz ve auranız üzerinde aynı etkiye sahip olacaktır.

Okulda zorbalığa uğrayan bir çocuğunuz varsa, koruyucu muska olarak paltosuna küçük bir parça Kan taşı dikin. Bu onlara zorbayla başa çıkma gücü verecektir. Ya onlara karşı durarak ya da bir otorite figüründen müdahale talep ederek kendini savunmayı başaracaktır. Aynı zamanda çocuğa daha güçlü, daha korkutucu bir aura verecektir, ki bu da zorbanın çocuktan uzak durması için iyi bir sebep olacaktır.

Kehanet ile ilgileniyorsanız, bu taş gelecekle ilgili tahminler için çok faydalı bir taş olabilir. Özellikle doğal dünya ile ilgili olduğunda bu durum fazlasıyla önemlidir. Modern bir insan, özellikle bir şehirde yaşayan biri, arazi dışında yaşayan eski bir insan kadar gelecekteki hava durumunu bilmek istemeyebilir. Ama bilmek isterseniz ve buna karar verirseniz, yine de faydalı olabilir!

Bu değerli taş, doğal olarak, kan ve dolaşım sistemi sorunlarıyla çok bağlantılıdır. Kan taşının fiziksel iyileştirici özelliklerini takip etmekle ilgileniyorsanız, gece boyunca soğuk suda bekletin. Semptomlarınızı hafifletmek ve sabahları kan akışını iyileştirmek için suyu için. Bununla birlikte, bunun kesinlikle tıbbi müdahalenin yerini almadığını unutmayın. Dolaşım sisteminiz, kanınız veya sağlığınızın herhangi bir yönü hakkında endişeleriniz varsa, bir tıp uzmanına danışın.

Kan Taşı Faydaları

Bu taş aynı zamanda çok koruyucu bir taştır ve özellikle tehdit ediliyorsanız faydalıdır. İster fiziksel şiddet, ister şantaj, ister işyerinizde hayatınızı zorlaştırmakla tehdit eden olumsuz bir kişi olsun. Bu efsanevi taş, kendinizle tehdit arasında psişik bir engel oluşturabilir! Kan taşı faydaları gerçekten de sayılmayacak kadar çok fazladır.

Size ne zaman geri çekileceğinizi ve tehlikeyle ne zaman yüzleşeceğinizi söylemeniz için fikir verir. Ve verdiğiniz karar ne olursa olsun çalışmanız için size güç ve cesaret verir.  Ek olarak, kök çakra ile ilişkili olan bu taş, fiziksel dünyada topraklanmanıza yardımcı olacaktır. Bu, depresyonu ve kaygıyı giderir ve bir sorunu çözmek için atmanız gereken “şimdi ve burada” ve “sonraki adımlar” üzerinde odaklanmanızı sağlar.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Eşi ve benzeri olmayan bu kristal sizi harekete geçmeye teşvik edecektir. Ayrıca eğer kendinizi kayıtsız, uyuşuk veya harekete geçme yetersizliğine hapsolmuş hissediyorsanız, size harekete geçecek cesareti ve kişisel gücü ver. Çok güçlü bir duygusal destek taşıdır. Bu yüzden zor veya duygusal olarak travmatik zamanlarda kesinlikle hayatınıza entegre etmelisiniz. Duygusal kargaşayı hafifletme gücü hafife alınmamalıdır.

Kan Taşı Güçleri

Kan taşı faydaları
Kan taşı faydaları

Bu değerli kristal, duygusal mücadeleler yaşadığınızda en faydalı taşlardan biridir. Diğer birçok taş, hayatınız iyiyken ama harika olmadığında oldukça faydalıdır. Bu kıymetli taş, hayat sadece korkunç göründüğünde gerçekten yumruk atabilen taşlardan biridir .

Düştüğünüzde sürekli tekmeleniyormuş gibi hissediyorsanız, imdadınıza yetişecek bu taş, kendinizi toparlamanıza ve olumlu ve yapıcı bir şekilde devam etmenize yardımcı olabilir. Cesaret ve bilgeliğin öneminin bir hatırlatıcısı olarak hizmet edebilir. Ve bunu yapmakta zorlandığınız zamanlarda daha iyi bir insan olmanıza yardımcı olabilir.

Tüm “iyi davranışlarınızın” bir fark yaratmadığını ve dünyanın size kötü davranmaya devam ettiğini düşünüyorsanız, bu taşı kullanmak bu duyguyu aşmanıza ve dünyaya olumlu katkılar sağlamaya devam etmenize yardımcı olabilir. Hristiyanlar için bu taşı, kendinize Mesih’in fedakarlığını hatırlatmak için kullanabileceğiniz en iyi taşlardan biridir.

Bu taş O’nun insanlık için katlandığı ıstırabın farkında olmanıza ve kendinizi daha iyi bir insan yapmak için O’nun öğretilerini kullanmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, fedakarlık, dayanıklılık ve başkalarını kendi önüne koyma özellikleri, inancınız ne olursa olsun size en iyi şekilde eşlik edecektir.

Kristaller hepimize eşit davranır. Ve zorlu bir yolculuğu tamamlamak için bir parçanızdan vazgeçmek zorunda kalma kavramı, tüm tarih boyunca kültürleri aşan bir şeydir. Bu nedenle, başkalarının tam olarak anlayamadığı bir yükü omuzluyormuş gibi hissettiğinizde her zaman dönebileceğiniz bir değerli taştır.

Sadece onunla zaman geçirirken taşıdığınız ağırlığı hafifletmekle kalmaz. Ama aynı zamanda, yaşadıklarınızı başkalarına ifade edecek kelimeleri bulmak için size ilham verecektir. Kafanız karışmış ve bunalmış hissediyorsanız, aynı zamanda size daima yardımcı olacaktır. Kan taşı faydaları konusunda hemen sonra diğer kristalleri de ele alacağız.

Bazen başkalarının duygularıyla başa çıkmak konusunda o kadar endişeleniriz ki kendi duygularımızla başa çıkamayız. İronik olarak, bu sadece bizi diğer insanlarla da başa çıkamaz hale getirir. Tarihte ve günümüzde önemli yeri olan bu taş, kendinizi incelmeye başladığınızda size biraz zihinsel bir vuruş verebilir, ve size gayretli, dikkatli öz bakımın önemini hatırlatabilir.

Kişisel bakım sadece “bir gün izin almak” ve yüz maskesi yaparken televizyon izlemek anlamına gelmez. Aynı zamanda, kendi duygusal ipuçlarınıza dikkat etmek ve onları çözmeye başlayabilmeniz için problemlerinizi tanımak anlamına gelir. Ayrıca kişisel bakım, kendinize her zaman herkes için her şey olmak için baskı yapamayacağınızı hatırlatmak için özel bir bakım olacaktır.

Muhteşem taşın enerjisi büyümenize ve daha güçlü olmanıza yardımcı olacaktır. Taşınızı yanınızdan ayırmamalı ve ona tamamen inanmalısınız. Bunun için de taşınızı bir aksesuar olarak taşıyabilirsiniz. Özellikle en çok tercih edilen seçeneklerden birisi kan taşı kolye olurken, diğer seçenekte de kan taşı bileklik yer alıyor.

Kantaşı ile Birleştirilecek En İyi Kristaller ve Taşlar

Kıymetli ve eşi olmayan bu kristal, olumsuzluğu gidermek ve hayatınıza neşe katmak için en iyi şekilde güçlü taşlarla birleştirilir. Aslında bu taşı tek başına kullanmaktansa bu taşlarla birleştirmek çok daha iyidir.  Sorunlarınızla başa çıkacak güce sahip olsanız da, hayatınızdaki olumsuzlukların hala aşırı bilincinde olacaksınız.

Shungite gibi olumsuzlukları gidermek için güçlü bir taş taktığınızda, toksik insanları ve durumları hayatınızdan çıkarmada sadece onlarla “başa çıkmak” yerine çok daha etkili olacaksınız. Ek olarak, elmas, Krisopraz veya Turkuaz gibi pozitifliği ve neşeyi teşvik eden bir taşı tanıtmak çok değerlidir .

Bu, hayata karşı aktif olarak olumlu bir tutum geliştirmek için bulmacanın gerekli bir parçasıdır. Bu olmadan, olumsuzluk hayatınızdan atılabilse de, yine de boşluk duygularıyla baş başa kalabilirsiniz. Ve sonuç olarak kendinizle ne yapacağınızdan emin olmayabilirsiniz. Size yaşama sevinci veren değerli taşlar ve kristaller sunmak, bu boşluğu giderecek ve sizi yeni bir yaşam arzusuyla dolduracaktır.

Efsanevi taş, ayrıca son derece serebral Ametist ile iyi eşleşirKantaşı, kök çakraya bağlı, Ametist ise entelektüeldir ve taç çakraya bağlı bir visseral taştır. Enerjinizin tüm yelpazesiyle ilgili endişeleri gidermek için mükemmel dengeyi oluştururlar. Kan taşının enerjisi, gücü için bir büyüteç görevi gören bir Kuvars kristali kullanılarak da arttırılabilir.

Kan Taşı Nasıl Temizlenir

Eşsiz olan bu kristali normal bir şekilde veya aksesuar olarak yanında taşıyan insanlar, genellikle temizlik konusunu araştırıyor. Kan taşı nasıl temizlenir konusunu fazlasıyla merak eden kullanıcılarımız için, basit ve etkili yöntemlerden bahsedeceğiz. Saflığıyla bir numaralı temizleyici olarak bilinen su, taşınızı temizlemek için en iyi elementtir.

Taşınızı akşamdan su dolu bir kap içerisine bırakarak, sabah berrak bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca taşınızı şarj etmek, bir diğer adıyla arındırmak için de onu dolunay altında veya güneş altında bekletebilirsiniz. Basit ve etkili yöntemleri kullanarak kan taşınızı tamamen arındırabilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra kan taşı kolye ve kan taşı bileklik aksesuarlarınızı da bu yöntemle temizleyebilirsiniz.

Kan Taşı Fiyatları

Bu kıymetli taş, iyi ve dürüst iletişimi teşvik ettiği için yanınızda bulundurmanız gereken bir taştır. İyi bir iletişiminiz olduğunda, hayatınızda yalana ve sahtekarlığa yer yoktur. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. 200 veya 1300 arası fiyatlara etnik taş veya mücevher satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Kan taşı negatif psişik saldırılar da dahil olmak üzere negatif enerjiyi dağıttığı için iyileştirici ve pozitif enerjileriyle korunacağınız için dürüstlüğünüzü ve onurunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır.

Kan taşının yardımıyla sezgisel bilgelik ve saf sevgi kazanacaksınız. Kendinizi her şeyin umutsuz göründüğü bir durumda bulursanız, Kan taşı’nın taşı bu duygulardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hayatınızın değişmesini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Size yeteneklerinize olan güveni tamamen geri verecek ve tüm çakralarınızı sakinleştirecektir.. Ruh üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Gerçekten Kan taşı, yanınızda sahip olabileceğiniz en iyi taşlardan biridir!

Sevgiliye Hediye / Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgilime sevgililer gününde ne hediye alabilirim
sorusuna tam cevap olan Kan taşı bileklik ile sadece bu da değil, onunla uzun bir ruhsal çalışma yapmaya karar verirseniz, şimdiye kadar her zaman güvendiğiniz duygusal kalıpları tanıyabilir ve sizin için yanlış olanları kaldırabilirsiniz. Sevgiliye hediye almak konusunda kararsızsanız şuan en güzel hediyeye bakıyorsunuz demektir. Duygusal düzeyde gerçekten değerli bir taştır Kan taşı . Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz Kan taşının duyguların kurbanı olmak yerine, onları dengeleyen ve kontrol altına almanıza yardımcı olan bir enerjisi vardır.

Tıpkı ortaya çıkarmak istediği duygular gibi narin bir taştır. Bu açıdan sevgiliye hediye edilebilecek harika bir değerli taştır. Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünümüz Kan taşı bileklik ya da Kan taşı kolye modelleridir.

Sezgiyi daha canlı hale getirir. Duygusal dengeyi uyarır. Özetle, sevgiliye hediye noktasında Kan taşı kolye ve Kan taşı bileklik şu konularda faydalıdır: Özetle, Kan Taşı’nın faydaları: Açıkça akıl yürütme, dengeyi sağlama, iç gözlem, başkalarını daha iyi tanıma, kendinle uyum içinde olma.

 

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.