Sağlık İçin Doğal Taşlar

Kabızlığa İyi Gelen Doğal Taşlar

Kabızlığa iyi gelen doğal taşlar artık bu rahatsızlıktan bıkanların ilk tercihi olmaktadır. Doğal taşlar genel olarak şifa için Antik Mısır zamanından beri kullanılmaktadır. İnsanlar günümüzde de alternatif tıp ve tedaviye yardımcı yöntemler için doğal taş kullanmaktadır. Hatta meditasyon yapanların çoğu doğal taş enerjisinden yararlanmaktadır.

Doğal taşlar işlenmemiş toprak altında belli zamandan beri duran taşlardır. Belirli enerji yükleri vardır ve bu tedavi için kullanılmaktadır. Doğal taşlar olduğu gibi kullanılsa da taşıma kolaylığı sebebiyle daha çok aksesuar olarak kullanılır. Ayrıca mekânlardaki negatif enerjiyi dağıtıp olumlu enerjiyi arttırmak için de doğal taşlar kullanılır.

Kabızlığa İyi Gelen Doğal Taşlar Akik Doğal Taşı

Enerjisi çok yüksek olan akik taşı doğal taşlar içerisinde en çok tercih edilendir. Kuvars grubuna ait olan taş oldukça sert bir yapıya sahiptir. Kabızlığa iyi geldiği bilinen akik taşı pembe, mavi, beyaz, yeşil, kahverengi ve kırmızı gibi birçok renge sahiptir. Taşıyan kişinin cilt rahatsızlıklarına, kemik yapısının güçlenmesine, kalp rahatsızlığı geçirenlerin iyileşmesine, mide, bağırsak sorunu yaşayanların rahatlamasına sebep olurken stresi de azaltmaktadır. Nazar gibi negatif enerjilere karşı kullananı korur. Metabolizmayı hızlandırır, enerjisi yükselen kişinin kendini mutlu hissetmesini sağlar.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Kabızlığa İyi Gelen Doğal Taşlar Garnet Doğal Taşı

Lal taşı olarak da bilinen garnet doğal taşı kabızlığa iyi gelen doğal taşlar grubundadır. Genellikle kırmız rengi vardır. Diğer taşlardan farklı olarak erkek ve dişisi vardır. Koyu kırmızı renkli garnet taşı erkek, açık kırmızı renkli garnet taşı ise dişi olarak geçmektedir.

Kabızlığa iyi gelirken unutkanlık problemi olanlara da iyi gelmektedir. Hormonal dengeyi sağlar, akciğer ve kalp gibi organların sağlıklı çalışmasını sağlar, bedeni kuvvetlendirir.

Kabızlığa İyi Gelen Doğal Taşlar
Kabızlığa İyi Gelen Doğal Taşlar

Kaplan Gözü Doğal Taşı

Kaplan gözü genel olarak kahverengi tonlardadır. Metamorfik bir kayadır. Camsı ve ipeksi bir yapısı vardır. Kabızlık gibi bağırsak sorunlarına iyi geldiği gibi kullanan kişiyi negatif enerjiden de korumaktadır. Ayrıca kaplan gözü doğal taşı astım hastalarının da kullanıp memnun kaldığı taşlardandır. Duygusal dengeyi sağlar, enerji arttırır kişinin olayları net algılamasını sağlar.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.