Sağlık İçin Doğal Taşlar

Gribe İyi Gelen Doğal Taşlar

Gribe iyi gelen doğal taşlar, çok ama çok merak ediliyor. Taşların mucize gücü ile grip hastalığı hafif geçebilir. Doğal taşlar hastalıklara iyi gelir mi? Gerçekten faydaları var mı? Bunu açıklığa kavuştururken şunun altını çizmekte fayda var, doğal taşlar bir tedavi yöntemi değildir. Sadece tedavinizi olurken destek alabileceğiniz alternatiflerdir. Taşlar, çok hoştur ve etkileyicidirler. Yıllarca insanlar tarafından araştırılmış, merak edilmişlerdir. Kimisi sıcak mizaçlı, kimisi soğuk mizaçlı olan taşlar, hastalıklara iyi gelir mi? Evet, plasebo etkisiyle midir bilinmez ama taşlar bazı hastalıklara iyi gelebiliyor.

Gribe İyi Gelen Doğal Taşlar Florit

Canlı gökkuşağı renklerine sahip florit taşı sevilen bir taştır. Mor, sarı, kırmızı, yeşil, pembe… Yok, yok neredeyse. Taşlara baktığımızda parlak, saydam taşlar daha hoşumuza gider. Florit de böyle saydam bir taştır. Taş, odaklanmayı ve dikkati arttırma özelliğine sahiptir. Özellikle sabahları daha zinde uyanmak isteyenlerin başucundan ayırmayacağı bir taş. Aynı zamanda baş ağrısına iyi geliyor ve gribe iyi gelen doğal taşlardandır. O zaman herkese bir florit…

Gribe İyi Gelen Doğal Taşlar Obsidyenin Gücü

Erimiş lavların hızlı bir şekilde soğumasıyla oluşan bu taş, nazara ve kötü enerjiye karşı kişiyi korur. Heyecanlı durumlarda sakinlik verirken,  eklem ve vücut ağrılarına karşıda etkilidir. Obsidyen taşının aynı zamanda grip rahatsızlıklarında da olumlu etkisi vardır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Gribe İyi Gelen Doğal Taşlar
Gribe İyi Gelen Doğal Taşlar

Akuamarin Taşının Gribe Etkisi

Masmavi bir taş düşünün. Mavini birçok tonunda türü olan bu taşın kelime anlamı “deniz suyu”dur. Mavinin tüm tonlarına hakim bu taş oldukça da popülerdir. Aslında o kadar çok faydası var ki, hangisini saysak acaba… Pozitif enerji verir, hafızayı güçlendirir, diş ve çene sağlığına iyi gelir, vücuttaki şişliklerin iyileşmesinde etkilidir ve daha nicesi… Ama bir de solunum yolu rahatsızlıklarına, astım, bronşit vb. hastalıklara da faydası vardır.

Akuamarin gribe iyi gelen doğal taşlar denilince akla ilk gelenlerdendir. Taşların yoğun bir enerjisi vardır. Size iyi gelen, taşı bulmak da biraz uğraş ister belki ama oldukça da eğlencelidir. Doğal taşlarla mutlaka ilgilenin. Akuamarin hem ruhunuza, hem bedeninize iyi gelecektir.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.