Sağlık İçin Doğal Taşlar

Göğüs Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Göğüs hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar vardır. Süngerimsi yapıya sahip akciğerler, göğüste bulunan hava dolu sünger yapıda olan bir organdır hava dolu, süngerimsi bir organdır. Akciğerlerde problem yüzünden doğru görevini yapmadığında kişide bazı hastalıkları da beraberinde getirebilir. Kişide 3 tür hastalığa neden olan akciğerlerdeki rahatsızlıklar; akciğer dokusu hastalıkları, hava yolu hastalıkları, akciğer dolaşım hastalıkları görülmektedir.

Göğüs hastalıkları ile ilgili tedavilerin yapılması sağlık sorunları açısından önem taşır. Tedaviye destek olan doğal yöntemlerin kullanılması ile göğüs hastalıklarının hafiflemesi sağlanmaktadır.  Akciğer ve göğüs hastalıklarına ii gelen doğal taşlar tedaviye yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Bazı göğüs hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar bulunmaktadır.

Göğüs Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar Aventurin

Kuvars grubunda yer alan  aventurin taşı, turuncu eşil ve mavi renkte olan taşlardandır. Bu taş aynı zamanda yıldız taşı olarak da bilinir. Aventurin birçok hastalığa iyi geldiği düşünülmüştür. Göğüs hastalıklarına, bağışıklığı güçlendirmeye, sindirim sorunları gibi birçok hastalığın tedavisine ek olarak doğal aventurin taşı önerilmektedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Göğüs Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar Pembe Kuvars

Pembe kuvars taşından kolye bileklik gibi takı eşyaları yapılabilir. Ayrıca doğal halde bulunan pembe kuvars taşı birçok sağlık sorununda kullanılmaktadır. Göğüs hastalıklarına iyi gelen pembe kuvars ayrıca baş ağrılarını da geçirmektedir. Etrafınızda koyarak rahat bir şekilde uzanıp taşın enerjisini hissedebilirsiniz. Ağrıyan bölgeye koyarak kötü enerjinin üzerinizden atılmasını pembe kuvars taşı ile sağlayabilirsiniz.

Göğüs Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar
Göğüs Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Takılarını aldığınızda ise pembe kuvars taşını mutlaka yüksek enerjiden arındırmanız gerekmektedir. Bunu da tütsüleme yöntemi ile yapabilirsiniz. Yorgunluğu alan ve merkezi sinir sistemini rahatlatan doğal taş pembe kuvars ile tüm üzerinizdeki olumsuz enerjinin atılmasını sağlayabilirsiniz. Pembe kuvars taşı ritm bozukluklarının düzene girmesinde yardımcı olmaktadır. Ruh halini iyileştirici etkisi ile uyku problemlerinin üstesinden gelerek uykunun daha iyi kalitede olmasına yardımcı olmasını sağlamaktadır.

Pembe Kuvars Taşının Temizlenmesi

Pembe kuvars taşının sertlik derecesine göre hassas olduğunu unutmamak gerekir. Yıkanarak arındırılsa bile dikkat etiğiniz takdirde daha dayanıklı şekilde pembe kuvars taşını kullanabilirsiniz. Pembe kuvars taşı bir gece toprak altında tutularak da silme yöntemi ile arındırılmaktadır. Bu fazla enerjinin arınıp size kötü etkilerinin olmaması için önemli bir uygulama olarak yapılmalıdır. Düzenli şekilde taşınızı suda yıkayıp arada toprağa gömerek arındırmak yararlı olmaktadır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.