Burca Göre Doğal Taşlar

Kova Burcu Taşı

kova burcu taşı, kova burcu taşı nedir, hangi taş kova burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

kova burcu taşı, kova burcu taşı nedir, hangi taş kova burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

 

Kova Burcu Taşı

Kova burcunun düşüncesini anlamayan insanlar bazen gizemli ve bir bilmece gibi görünebilir, diğerleri ile birlikte Kova kişiliğini anlamamış gibi hissedebilirler. Ancak bu işareti daha iyi anlamak için, temelde Kova kişiliğini oluşturan benzersiz nitelik ve niteliklerden birine daha yakından bakmanız gerekir. Kova burcu aynı şekilde size Kova olmanın ne olduğu hakkında daha iyi bir fikir verecektir.

Kova burcu hangi taşı kullanmalı konusunu merak ediyorsanız, yazımızın tamamını okuyarak bu bilgiye ulaşabilir, kendinize en uygun taşınızı hemen alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Kova Burcu Hangi Taşı Kullanmalı

Kova burcu taşı Lal taşıdır. Bu taş zaferin ve korumanın işaretidir. Sevinç ve güçlü, kalıcı dostluklar getirir. Daha kuvvetli bir farkındalık ve düşünme gücünü de beraberinde getirir. Karanlık güçlere, negatif enerjilere ve hatta kara büyüye karşı koyar. Taşınızı sürekli yanınızda taşımak adına Kova burcu taşı kolye aksesuarıyla da bunu başarabilirsiniz.

Lal taşı’nın hile ve hırsızlığa karışanlara kötü şans getirdiği söylenir. Hak sahibine geri verilmedikçe, sahibine iyi şanslar getirir. Güvenilir, hakiki, dürüst ve kendini adamış kişilere bu doğum taşının servetlerine yardımcı olduğu ve yaşamlarında uyum ve huzur verdiği söylenir.

Bu Kova burcunun kalp, akciğerler ve kanla tanımlanan tıbbi sorunları iyileştirmede faydalı olduğu bilinmektedir. Ayrıca bu kıymetli taş kullanıcının cinsel doğasını ve cinsel bütünlüğünü geliştirmede faydalı olduğu söylenir. Lal taşı, yani kova burcu taşı kabusların yanı sıra nazardan da korur. Ruhsal iyileşmeyi güçlendirdiği ve çalışkanlığı, gücü, azim ve bağlılığı arttırdığı bilinmektedir.

Ayrıca onu giyen kişiye sonsuz mutluluk, sağlık ve zenginlik sunma yeteneğine sahip olduğu bilinmektedir.  Sağlam bir iyileştirme kapasitesine sahiptir ve enerjileri temizlemeye, toksinleri atmaya ve bedeni, zihni ve ruhu gençleştirmeye yardımcı olur.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Ametistin başka bir Kova burcu taşı olduğu bilinir. Kaygıyı yatıştıran, sinirliliği hafifleten, ruh hali değişimlerini dengeleyen ve öfke, öfke, korku ve gerginliği gideren doğal bir yatıştırıcıdır. Ayrıca umutsuzluğu ve sefaleti ve tüm karamsarlık veya olumsuzluk izlerini hafifletir. Kova burcu taşları ve özellikleri hakkında kalan bilgiyi edinmek için, yazımızı okumaya lütfen devam edin.

Ametist taşı, farkındalık sağlar, sezgiyi güçlendirir ve insanın genel kapasitelerini güçlendirir. Bu Kova burç taşı, kısıtlamayı teşvik eder çünkü aynı zamanda içki, uyuşturucu ve diğer bağımlılık türlerine aşırı düşkünlük üzerinde ayık bir etkiye sahiptir. Ametist kova burcu taşları arasında en uyumlusu ve en vazgeçilmezidir.

Pembe kuvars taş doğal taşlar arasında burçları kendilerine en çok çeken taştır.

Hafızayı duru hale getirir ve uyarır. Ayrıca bazı şeylerle fazlaca ilgilenmenize ve motivasyon seviyenizi artırmanıza yardımcı olur. Ametist, rüyaları hatırlamaya ve anlamaya yardımcı olur. Ayrıca uyku yoksunluğunu giderir ve yardımseverliği ve ruhsal bilgeliği teşvik eder.

Gördüğünüz gibi, her zaman Kova burcunun ne olduğunu sormak bir soru değildir. Birçok yıldız işareti gibi, zodyakın bu zeki üyesinin de birkaç tane özelliği vardır! Ancak bu özellikler şaşırtıcı olmaktan uzaktır. Çünkü sizi veya hayatınızdaki Kova’yı bir dizi tamamlayıcı enerjiden yararlanmaya davet eder.

Bildiğiniz Kova’nın bundan fayda sağlayacağına gerçekten inanmıyorsanız, bu taşlardan birine diğerine gerçekten öncelik vermenize gerek yoktur. Örneğin, lal taşının koruyucu doğası ve ametistin vaat ettiği zihin açıklığı, her iki taşı da hayatınıza kabul etme arzusunu hissettiğinizde birlikte uyumlu bir şekilde çalışır. İsterseniz taşınızı sürekli yanınızda taşıyabilmek adına kova burcu taşı bileklik aksesuarını da tercih edebilirsiniz.

Muhtemelen bu değerli taşların her birinin Kova kişiliğinin farklı bir bölümünü temsil ettiğini fark edeceksiniz. Bu insanlar fikirlerini, en sevdikleri insanları ve kesinlikle mahremiyetlerini korurlar, ama aynı zamanda harika bilgi ve içgörü kaynaklarıdır.

Hiç şüpheniz olmasın, bunlar genellikle ufkunuzu genişletmede ve yeni bakış açıları görmenizi sağlamada gerçekten iyi olan insanlara ilham verir. Bu özelliklerin her türden Kova burçlarında da bu kadar güçlü olması belki de tesadüf değildir!

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Kova Burcu Taşları ve Özellikleri

Kova burcu kişiliği çok bağımsızdır. Kova burcunu kısıtlamak, onun sizden uzaklaşması için baş sebeplerden birisidir. İnsanları güldürmeyi ve neşelendirmeyi severler. Başkalarını iyi hissettirmek kendilerini iyi hissettirir.

Karşılığında hiçbir şey beklemezler, çünkü bu özgürlüklerini zedeleyebilir. Bağlanmadan yaşarlar, çok eksantriktirler ve her zaman heyecanla doludurlar. Kova, entelektüel bağımsızlığın, kendine has özelliklerin ve vizyonun burcudur. Kova burcu taşı rengi de tercih edilen, yani uyumlu taşın renk skalasına bağlıdır.

Kova burcu kişilikleri, hayatlarında faydalı bir şeyler yapmaktan hoşlanırlar ve bu yönü insanlarla harika yollarıyla karıştırırlar. Aydınlanmış düşünürlerdir ve yeni felsefeler ve teoriler oluşturmada çok iyidirler. Her türlü çalışma veya araştırma Kova için çok uygundur.

Her zaman bilgelik arayışı içindedirler. Çok dikkatlidirler ve duygularının önüne geçmediği için objektif olarak bilgilerini toplayabilirler. Duyguların tamamen üzerinde görünüyorlar ve konuştuklarında doğruyu söylüyorlar. Kova burcu kişiliklerinin fikirlerini açıkça ifade ettiği ve fikirlerini özgürce söylediği bilinmektedir.

İlerici fikirleri vardır ve küçük bir başarı şansı gibi görünseler bile hedeflerine ulaşma yeteneğine sahiptirler. Böylece, tüm zorluklara ve engellere rağmen, genellikle diğer insanlar için hayal bile edilemeyen hedeflere ulaşırlar.

Bu tür doğum taşı kişiliği, genellikle düzensiz davranış ve kararsızlık ile benmerkezcilik ve karakter tuhaflığı dahil olmak üzere aşırı uçlara sahiptir. Bu nedenle Kova burcu insanları kendi talihsizliklerini çok kolay bir şekilde yapabilirler. Kova insanının tüm düşünceleri, en çok ilgilendikleri bir konuda yoğunlaşır. Karar verme zamanı geldiğinde, o anda kafasında olan düşüncelerden onu üretirler.

Sonuç olarak, farklı soruların cevapları esas olarak aynıdır ve Kova, cevabın belirli bir durumla ne kadar iyi uyuştuğunu o kadar fazla etkilemez. Kova için toplumdan izolasyon çok istenmeyen bir durumdur. Aslında, mevcut enerji miktarını büyük ölçüde sınırladığı ve sağlığın önemli ölçüde zayıflamasına neden olduğu için tehlikelidir.

Kova insanı uzlaşmazdır ve ilk mevcut konuyu özgürce tartışamaz. Ancak onlar için ilginç olan bu konular genellikle başkaları tarafından anlaşılmaz. Bir veya iki kez bir yanlış anlaşılma ile karşılaşan Kova, kendini toplumdan soyutlayabilir. Kova için arkadaşlarıyla ilgilenmek çok önemlidir.

Kova insanları, başkalarının onlara söylediklerine bağlı kalmak yerine, olaylar hakkında kendi sonuçlarına ulaşan bağımsız düşünürler olarak bilinir. Bir kitabı kapağına göre yargılamaktan hoşlanmazlar ve yeni durumlara girerken ve yeni insanlarla tanışırken açık fikirli olmayı tercih ederler.

Kova burcu kişiliklerinin soğukkanlılıklarını gerçekten kaybetmeleri çok zaman alır. Ama onların damarına basmayı başarırsanız, saklanmak için eğilmek isteyebilirsiniz. Kaynama noktasına gelene ve hayal kırıklığından patlayana kadar bir şeyleri biriktirme alışkanlıkları var.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Kova burcu insanı birçok yeteneğe sahiptir ancak ikna edici bir şekilde kolaylıkla yalan söyleyebilmek genellikle bunlardan biri değildir. Sonuç olarak, gerçeği söyleyemeyecekleri durumlarda kendilerini bulduklarında, genellikle hiçbir şey söylemezler. Kova burcu kişilikleri için hayat müzikle daha güzel.

İster bir enstrümanda takılıp kalsın, ister kulaklıklarına dalsın, hemen hemen her Kova bir şekilde müzikle güçlü bir bağ hisseder. Kova burcu kişiliğinin daha olumsuz özelliklerinden ve özelliklerinden biri, şeyleri fazla düşünme eğilimleridir.

Kova Burcu Taşı
Kova Burcu Taşı

Bazen kendilerini aşırı derecede stresli ve endişeli hissedecekleri bir noktaya kadar aşırı analiz yaparken bulurlar, ancak daha sonra bunun ilk başta o kadar da büyük bir anlaşma olmadığını fark ederler. Hepsinin karşısındaysanız ve söyleyeceklerini gerçekten dinlemiyorsanız, etkilenmekten çok uzak olacaklardır.

Sınırlarına saygı gösteremezseniz veya her şeyi kendiniz yapmaya çalışırsanız, muhtemelen size yürüyüşe çıkmanızı veya diğer tarafa yürümenizi söyleyeceklerdir. Kova burcu kişiliklerinin acımasızca alaycı olduğu bilinmektedir. Alaycılık onlara o kadar doğal gelir ki, bunu yaptıklarını bile fark etmezler.

Onlara en yakın olan insanlar, onların olağandışı mizah anlayışını anlar ve etrafta Kova burcu insanları olduğunda genellikle kendilerini yüksek sesle gülerken bulurlar. Kimleri yakın çevrelerine alacakları konusunda seçicidirler ve en yakın arkadaşları söz konusu olduğunda nicelikten çok kaliteyi tercih ederler.

Gerçekten umursamayan bir ton rastgele tanıdık yerine, arkalarında olduklarını bildikleri bir avuç sağlam arkadaşa sahip olmayı tercih ederlerdi. Kova insanı bazen kesinlikle çok duygusal olabilir. Ancak diğer burçların aksine duygularını belli etmezler.

Duyguları yüksek olduğunda, geri çekilip kendilerini dünyanın geri kalanından uzaklaştırabilir, olaylarla kendi yöntemleriyle ve kendi koşullarıyla başa çıkmak için zamana ihtiyaç duyarlar. İnsanlar canları konuşmak istemediğinde onları sorgulamaya çalışırsa sinirlenebilirler. Bazen yapılacak en iyi şey, onlara işleri işlemeleri için alan bırakmaktır.

Kova burcu kişiliği ile özgüven özellikleri güçlüdür. Dışarı çıkmak ve başkalarının hayır işlerine veya sadakalarına güvenmek zorunda kalmadan kendi başlarına yapmak için büyük bir istekleri var. Bazen çok bağımsız olabilirler. Bazı durumlarda yardıma ihtiyaç duyduklarında bile, yardım isteyemeyebilirler.

Kova burcu kişiliklerinin yanlış anlaşıldığını hissetmesi veya insanların onları anlamaması gibi nadir değildir. Alışılmışın dışında olabilirler ve umursadıklarını göstermenin alışılmadık yolları olabilir, ancak bu onların daha az umursadıkları anlamına gelmez. Sadece işleri farklı yapıyorlar.

Tahmin edilemezlik duygusu, yaygın bir Kova burcu kişilik özelliğidir. Sıkıcı tekrarlayan rutinlerden sıkılırlar ve her gün aynı eski şeyi yapma fikrinden nefret ederler. Hayatlarını macera duygusuyla yaşamayı tercih ederler. Bu macera ve spontanelik duygusu, onları etrafta olmayı eğlenceli hale getirir ve hayatlarındaki insanları sürekli tetikte tutar! Bu maceraya macera katacak olan da kova burcu taşı olabilir.

Kova’nın asi yönü, insanların sadece talep ettikleri için düşünce ve davranış biçimlerini değiştireceklerini umarak arzularını onlara zorlamaya çalıştıklarında ortaya çıkar. Son derece bağımsız Kova özellikleri, onları kontrol edebileceklerini düşünen herkesle aralarında bir mesafe bırakmaya yönlendirir.

Hiç kimse mükemmel değildir ve Kova bile önemli kararlar alırken ara sıra garip hatalar yapmaya eğilimlidir. Ancak diğer bazı işaretlerin aksine, yapmayacakları bir şey, aynı aptal hatayı tekrar tekrar yapmalarına izin vermektir. Kova insanları, başka kimsenin göremediği yeni fikirler ve çözümler bulmalarına olanak tanıyan benzersiz ve sıra dışı bir düşünme ve görevlerle başa çıkma yöntemine sahiptir.

Genellikle sınırları zorlayan düşünce liderleridir. Mümkün olana meydan okurlar, işleri geleneksel bir şekilde yapmayı seçerler. Kova burcu insanları, arkadaşlarını üzgün veya üzgün görmekten nefret eder ve konuşacak ve konuşacak birine ihtiyaç duyduklarında her zaman yanlarında olurlar.

Sadece çok iyi dinleyiciler değiller. Ayrıca bilgelik ve faydalı tavsiyelerle doludurlar. Kova burç taşı kişilikleri sonsuza kadar yaşam okulunda bir öğrencidir. Yeni fikirleri ve kavramları anlamak için doğal bir yetenekleri vardır. İlgi alanları çeşitlidir ve her zaman yeni fikirlerin ve yeni düşünme biçimlerinin peşindedirler.

Kova burcu kişilikleri içgüdüsel olarak insanlarda en iyiyi arar. Onlara yakın biri işleri batırdığında, onları affetmeye ve negatif enerjiye tutunmak yerine ikinci bir şans vermeye isteklidirler. Bununla birlikte, olumsuz tarafı, bazen affetmeye o kadar istekli olabilirler ki, hak etmedikleri zaman insanlara ikinci bir şans verirler. Bu düşüncelerin değişmesi ve pozitife dönüşmesi için de kova burcu taşı kullanılabilir.

Her zaman herkesin söyleyeceklerini dinlemeye isteklidirler, ancak aynı zamanda kendi görüşlerini dile getirmekten de korkmazlar. Genellikle inandıkları şeyler üzerinde çok düşünürler ve fikirlerini ve fikirlerini savunmaktan korkmazlar.

Kova insanları zaman zaman rastgele ve düpedüz tuhaf olabilir, diğer insanların yüzlerinde şaşkın bir ifade bırakan şeylerle ortaya çıkabilir. Bazıları gerçekten bu gezegenden olup olmadıklarını düşünebilir, ancak arkadaşları sevimli eksantriklikleri için onlara değer verir.

Kova burç taşı kişilikleri büyük hayaller kurar. Hayallerini gerçeğe dönüştürecek becerilere sahiptirler. Bir plan yapmak için zekaya ve hayal gücüne ve tamamlanana kadar onu gerçekleştirme kararlılığına sahiptirler.

Kova Burcu Taşı Rengi

Mavi renk, Kova’nın parlaklığını göstermeye ve taşı takan herkesi olumlu yönde etkilemek için dengeleyici enerjilerini teşvik eder. Tıpkı Kova’nın yankılandığı gökyüzü ve sular gibi, bu güzel renk de pürüzsüz ve kolay bir fikir, iletişim ve deney akışı yaratmaya yardımcı olur.

Ancak burada gördüğümüz gibi, mavi tek Kova burcu rengi olamaz. Lal taşları gerçekten mavi ve Ametist mavimsi bir mor olabilse de, bu değerli taşların kendi renklerini reddetmek gerçekten ayıp olur! Bu nedenle, bu değerli taşların renklerinin bir Kova’ya bolca şans getireceğini göreceksiniz. Kova burcu taşı rengiyle de önem arz eder.

Mavi renk kişinin düşüncesini ve fikrini temsil eder. Diğer renk kombinasyonları ise kova burçlarının daha zengin bir duruşa sahip olduklarının göstergesidir. Örnek verecek olursak Ametist de saf ve mor bir renge sahiptir. Ancak Ametist derin bir taştır. Bu taş, herhangi bir kristal aşığının koleksiyonunda oldukça yaygın bir manzara olmasına rağmen gizemli olarak karşımıza çıkıyor.

Kova burcu genel anlamda tüm insanlığın merakını da temsil eder. Ayrıca belirtmemiz gerekirse, mor renk üçüncü göz çakrasının rengidir. Bunlar, bazen fark etmeseler bile, Kova için doğal alanlardır. Bu insanlar, geri kalanımızın hissedebildiğinin ötesindeki dalga boylarını algılayabiliyor gibi görünüyor.

Bildiğiniz herhangi bir Kova gibi ve onları günden güne ileriye taşıyan şeyin tutku olduğunu göreceksiniz. Ayrıca kırmızı bir Lal taşı rengi bunun mükemmel bir özetidir. Shungite gibi diğer kristaller ve taşlar söz konusu olduğunda neredeyse bu durum tam tersidir.

Kova Burcu Taşı Kolye

Su Taşıyıcı Kova, su sürahisi ile sembolize edilir ve odak noktası su sürahisi olan birçok Kova burç taşı takısı vardır. Çeşitli stillerde gelen ve rengini seçebileceğiniz Kova burcu taşı yüzükleri veya küpeleri vardır. Daha dünyevi bir tarza gitmek istiyorsanız deri takımyıldız bileklikleri de tercih edebilirsiniz! Kova burcu taşı kolye özellikle kullanılması gereken aksesuarlardan birisidir.

Kova Burcu Taşı Bileklik

Kova burcu taşı bileklik modelleri de çokça kullanılmaktadır. Yanınızda sürekli olarak taşıyacağınız bir bileklik modeliyle enerjinizi ve taşınızı her alanda muhafaza edebilir ve mükemmel bir şekilde yaşamınıza devam edebilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Hediye / Kova Burcu Taşı

Kova burcu taşı sevgiliye hediye edilebilecek taşlardan yalnızca bir tanesidir. Kova burcu taşı hediyesi olarak da bir ametist taşı satın alarak sevgilinizi mutlu edebilir, ilişkinizin daha da güçlenmesine olanak tanıyabilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra taşın etkisini görmeye başlayan sevgiliniz hayatında giden tüm pozitif durumları size bağlayacak ve sizden asla kopmayacaktır.

Hiç şüphesiz ki doğal taşların hayatımıza ve yaşantımıza etkisi büyüktür. Bu nedenle kişiye özel olarak bilinen taşlar arasında, kova burcu taşı da bulunmaktadır. Kova burçlarına ait, özel bir taş satın aldığınızda bu doğal taş sevgilinize, annenize veya babanıza gerçekten de mükemmel etkiler gösterecektir. Hayatında pozitif bir düzene giren sevgiliniz, size karşı da asla negatif düşünce barındırmayacaktır.

Sevdiklerinizi daha güzel bir hayata sürüklemek adına, onun burcuna ait bir taş alabilirsiniz. Bu taşın nasıl kullanılacağı hakkında da bilgiler verebilir, kişinin düzenli olarak kullanmasını sağlayarak gerçekten de ona büyük iyilikler yapabilirsiniz.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.