Astroloji

Astroloji Nedir

Astroloji nedir, Astrolojinin Anlamı ve Astroloji hakkında her şey bu yazımızda sizlerle buluşuyor

Astroloji nedir, Astrolojinin Anlamı ve Astroloji hakkında her şey bu yazımızda sizlerle buluşuyor

Astroloji

Astroloji, uzakta olan kozmik varlıkların gezegendeki yaşamlar üstündeki etkinin incelenmesidir. Bu etkiler yıldızlar ve gezegenlerden kaynağını alır.

Güneşin, yıldızların, ayın ve gezegenlerin insanların doğumları sırasındaki konumlarının kişiliklerini etkilediği, romantik ilişkilerini şekillendirdiği, finansal servetlerini ve diğer kehanetleri öngördüğü bilinmektedir.

Astrolojide yeni olsanız bile, muhtemelen yıldız işaretlerini duymuşsunuzdur. Yıldız işaretleri, zodyakın 12 takımyıldızı ile ilgilidir. Bu bir tür güneş burcu astrolojisidir ve yıldız işaretleri gazete ve dergilerde popüler olarak listelenir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Astroloji Nedir?

Evrendeki her şey birbiriyle bağlantılı ve ilişki içindedir. Zamanın başlangıcından bu yana, tüm bu milyarlarca yıl önce, insanlık bunu sezgisel olarak biliyor. Astroloji, gök cisimleri ile gezegenimizde meydana gelen olaylar arasındaki bağlantının incelenmesidir. Ancak Astroloji bundan çok daha fazlasıdır. Bu yazımızın tamamında, sizlere astroloji nedir sorusunun cevabını vermeye çalışacağız.

Astrologlar, astrolojiyi incelemek için evren, mantıksal araçlar, sezgi ve psikoloji hakkındaki bilimsel bilgilerin bir karışımını kullanırlar. Astroloji, aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer ruhsal çalışmalarda benzer unsurlara dayalı enerji kalıpları kullanır. Peki bakalım astroloji nedir ve hangi enerji kalıplarını ne şekilde kullanır?

  • Yoga
  • Feng Shui
  • Numeroloji
  • kristal şifa
  • Akupunktur

Astroloji, ilişkiler, kalıplar ve çevreler üzerinde bölgeler oluşturur. Kendimizi ve psikolojik doğamızı daha iyi anlamamıza yardımcı olur. Sahte bilim, yaptığımız şeyin ve nasıl hissettiğimizin yüzey seviyesinin ötesine bakmamızı, altta kalan ihtiyaç veya arzuların derinliklerine inmemizi teşvik ediyor.

Astrolojik öğrenme yollarından gelişmiş kabul, şefkat, amaç duygusu ve gelişmek için ilhama kadar geliştirdiğimiz bu tür derin içgörü ve farkındalıktır. İsviçreli psikiyatrist ve psikanalist Carl Jung’a göre ruhumuz bizimle imgeler ve sembollerin dilini kullanarak konuşur.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Astrolojik gezegenler sembollerdir ve inanç, kavramları ve bilgileri insan zihnimizin işleyebileceği şekillerde almak ve anlamak için yöntemler sunar. Birçok parçayı bütüne bağlayan bir köprü olarak görülen astroloji, mikro ve makro kozmosu, bilinçli ve bilinçsiz zihni içerir.

Astroloji kesinlikle geniş ve karmaşık bir konudur ve konuyla ilgili görüşler önemli ölçüde farklılık göstermektedir. Bazı insanlar gezegenlerin içimizdeki olaylardan, koşullardan ve duygulardan sorumlu olduğuna inanır. Diğerleri, gezegenlerin kendi kendini yansıtma için bir fırsat sunduğunu iddia edebilir.

Astrolojinin inceliklerinden emin olmasak da, gizemli evrenimizin bizi merak, huşu ve hayranlıkla doldurduğu inkar edilemez. Astroloji hakkında daha fazla şey öğrenmeye devam ettikçe, hayatımızdaki cevaplar, rehberlik ve bilgelik için kararmış gece gökyüzüne bakıyoruz.

Astrolojiyi Nasıl Kullanırız?

Biraz daha astrolojinin ne olduğuna, uygulamanın ne için kullanıldığına değinelim. Astroloji, uzakta olan kozmik varlıkların gezegendeki yaşamlar üstündeki etkinin incelenmesidir. Bu etkiler yıldızlar ve gezegenlerden kaynağını alır. Astroloji, burçlarla da ilgili olduğu için burca göre doğal taşlar kullanabilirsiniz.

Güneşin, yıldızların, ayın ve gezegenlerin insanların doğumları sırasındaki konumlarının kişiliklerini etkilediği, romantik ilişkilerini şekillendirdiği, finansal servetlerini ve diğer kehanetleri öngördüğü bilinmektedir. Astrolojiyi daha iyi anlamak adına örneğin akrep burcuysanız, akrep burcu taşı kullanmak sizin için çok daha etkileyici olacaktır.

Astrolojide yeni olsanız bile, muhtemelen yıldız işaretlerini duymuşsunuzdur. Yıldız işaretleri, zodyakın 12 takımyıldızı ile ilgilidir. Bu bir tür güneş burcu astrolojisidir ve yıldız işaretleri gazete ve dergilerde popüler olarak listelenir. Belki de gelecekte sizi bekleyenleri okumak için sayfaları hevesle çevirmeyi deneyimlemişsinizdir. Astrolojide yeni olsanız da, astroloji nedir sorusunun cevabına yıldız işaretlerini öğrenerek bulabilirsiniz.

Güneş burcu astrolojisi, astrolojinin en basit şeklidir. Bunun nedeni, bir güneş burcu falı oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey birinin doğum gününün tarihidir. Güneş burcunuza bakmak eğlenceli olsa da, çoğu astrolog bu tür bir uygulamanın çok basit olduğu ve sınırlı sonuçlar ürettiği konusunda hemfikirdir.

astroloji nedir
astroloji nedir

Daha doğru ve derinlemesine bir okuma için, astrologlar her gezegenin doğum anında hangi burçta olduğunu değerlendirir. Gezegenler ve yıldız işaretleri de diğer elementlerle birleşir. Bunlar, ayrıca ele alacağımız evler ve yönleri içerir.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Birlikte, bu unsurlar birinin kişiliğinin, yaşamının, beklentileri ve başarılarının sofistike ve özel bir profilini oluşturur. Belirtildiği gibi, astrolojinin tek bir birleşik fikri veya uygulaması yoktur. Eski kültürler ve toplulukların tümü, bazıları günümüzün tipik Batı astrolojisine dönüşen belirli astroloji biçimlerini uyguladı.

Doğu kültürleri astroloji türlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Örneğin, Çin, Vedik ve Tibet astrolojisinin tümü popülerdir. Batı astrolojisinde bile uygulamanın farklı teknikleri ve felsefeleri vardır. İşte en yaygın olanlardan bazılarını sizlere söyleyeceğiz. Böylece astroloji nedir sorusuna da maddeler halinde cevap bulacaksınız.

Sıradan Astroloji

Sıradan astroloji dünya olaylarına bakar ve ulusal meseleler, savaşlar ve ekonomiler hakkında tahminlerde bulunur. Astroloji nedir sorusunun en basit cevabı da, aslında budur.

Sorgulayıcı Astroloji

Sorgulayıcı astroloji, tipik olarak, bir kişinin hayatındaki hedefleri veya olayları ile ilgili benzersiz tahminler veya analizler yapma uygulamasına atıfta bulunur.

Doğum Astrolojisi

Doğum astrolojisi, çoğu insanın astroloji söz konusu olduğunda düşündüğü ve öğrenmek istediği şeydir. Uygulama, kişilerin doğum tarihlerine göre tahminler ve değerlendirmeler yapar. Doğum astrolojisi, bir şeyin başına gelen her şeyin yaratılışının başlangıcında ifade edildiği fikrine dayanır. Bu terim genellikle Başlangıçlar Yasası olarak bilinir.

Astroloji nedir dersek, ilk etapta astrolojinin karmaşık olduğunu söylemek doğru olur. Tüm hayatınızı ders çalışarak ve konuyu anlamlandırmaya çalışarak geçirebilirsiniz. Neyse ki, astroloji öğrenmek, özellikle kendileri, yaşamları ve diğer insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen insanlar için eğlenceli, heyecan verici ve ilham verici olabilir.

Astroloji Bilim midir?

Birçok yönden astroloji bilimsel görünebilir. Sonuçta, gök cisimleri hakkında bilimsel bilgiyi kullanır. Astroloji ayrıca yıldız çizelgeleri gibi bilimsel görünen araçlar ve cihazlar kullanır. Aynı şekilde, astrologlar da gelecekteki olaylar hakkında beklentiler üretirler ve bilimsel fikirler gibi insanların kişilikleri ve yaşamları da beklentiler yaratır. Kısacası astroloji nedir astroloji bilim midir sorusunun cevabı, birçok kez değişebilir.

Bazı insanlar astrolojinin kanıtlarla desteklendiğini iddia ediyor. Bu genellikle astrolojinin kendileri için başarılı olduğunu düşünen kişilerin kişisel hesaplarını ve deneyimlerini ifade eder.

Astroloji bilimsel görünse de, astrolojinin insanlar ve dünya hakkındaki soruları yanıtlamanın çok mantıklı bir yolu olmadığını anlamak önemlidir. Aksine, astroloji, gerçekleşebilecek veya gerçekleşmeyebilecek veya doğru olmayabilecek tahminler ve analizler yapmaya yardımcı olur.

Astrologlar, doğal dünyayı ve içindeki insanları açıklamaya çalışırlar, ancak genellikle bu tür gerekçelerin geçerli olup olmadığını değerlendirmezler. Ama bu bilimin çok önemli bir parçasıdır.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Bilim adamları, kanıt onları desteklemediğinde bu teorileri reddetmeden veya değiştirmeden önce fikirleri doğal dünyadaki kanıtlarla karşılaştırır. Bilim adamlarının aksine, çoğu astrolog fikirleri konusunda aynı eleştirel duruşu benimsemez.

Astroloji ve Astronomi

Astroloji bazen astronomiyle de karıştırılır. Ancak ikisi birbirinden çok farklıdır. Astronomi, uzaydaki elementlerin bilimsel çalışmasıdır. Çoğu gökbilimci, güneş sistemindeki elementlerin dünyadaki insanların yaşamlarını etkilediğine inanmaz. Ancak astroloji ve astronomi farklı şeyler olduğundan, astroloji nedir sorusunun cevabını asla astronomi içinde bulamazsınız.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.