Sağlık İçin Doğal Taşlar

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar – 2 Şifalı Doğal Taş

Bademcik iltihabı günümüzde sıkça görülen bir rahatsızlıktır. Bademcik iltihabına iyi gelen doğal taşlar listesini sizin için hazırladık.

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar

Bademcik iltihabı genç yaşlarda daha sıklıkla karşılaşılan ve ameliyatlık olmaya kadar gidebilen bir rahatsızlıktır. Boğaz iltihabı ile paralel şekilde oluşan ve solunum yollarını kapatan rahatsızlık için kullanılan doğal taşları sizin için açıklıyoruz. İşte Bademcik İltihabına iyi gelen doğal taşlar.

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar Nelerdir?

Bademcik iltihabı için uzmanlar tedavilere destek olması amacı ile doğal taşları önermektedir. Bu doğal taşlar çakralar ile iletişime geçerek vücudu uyarmakta ve bademcik iltihabını temizleyerek bu soruna karşı vücut direncini arttırmaktadır. Peki bademcik iltihabına iyi gelen doğal taşlar hangileridir?

Kehribar Taşı

Doğal taşlar arasında en şifalı olarak bilinen kehribar taşı solunum yollarındaki tüm rahatsızlıklara iyi gelmektedir. Özellikle iltihap ve virüslerden oluşan tüm hastalıklara karşı vücut direncini arttırmaktadır. Kehribar taşı rahatsızlıklara karşı direnç konusunda akla ilk gelen taşlardandır. Tene temas edecek şekilde vücutta taşımak birçok hastalık ve rahatsızlığa karşı vücut direncinizi arttırmaktadır. Özellikle tespih ve bileklik olarak kullanılan kehribar taşı uzmanlar tarafından bir çok tedavide destek olarak tavsiye edilmektedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar
Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar

Turkuaz Taşı

Halk arasında bilinen ismi ile firuze taşı. Direk olarak gırtlak çakrası ile özdeşleşmesi bu alandaki etkinliğini gözler önüne seriyor. Turkuaz taşı başta bademcik iltihabı, öksürük ve astım gibi direk boğaz bölgesindeki rahatsızlıklara iyi gelmektedir. Ekstra olarak viral enfeksiyon rahatsızlıklarına, kan dolaşım sorunlarına, kalp hastalıklarına ve iştahsızlığa iyi gelmektedir. Kalp hastalarının tedavilerinde bizzat uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir. Nazardan koruduğuna inanılan turkuaz taşı dolaşım ve sindirim sistemini güçlendirmede büyük rol oynamaktadır. Vücuda yeterli oksijeni sağlayarak sinirlerin kasların ve dokuların sağlıklı bir şekilde işlevlerini yerine getirmelerini sağlamaktadır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.