Doğal Taşlar

Sodalit Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Sodalit taşı nedir, sodalit taşı faydaları, sodalit taşı özellikleri, sodalit taşı bileklik ve sodalit taşı kolye modelleri hakkında her şey.

Sodalit Taşı Nedir?

Sodalit taşı göklerin tüm güzelliğini atomlarında barındıran bir taştır. Sodalit taşı manevi anlamları, bilgelik, düşüncenin netliği, yaratıcılık ve kozmik güzelliktir. Sonsuz beyaz çizgiler ve çillerle bezenmiş güzel koyu mavi çekirdeğine baktığınızda, sizi hemen kafa karışıklığının ve kaosun gücünün olmadığı en yüksek ruhsal düzlemlere götürür.

Sodalite taşının bizden seyahat etmemizi istediği yer bu boyuttadır: tüm duvarları yıktığımız ve evrensel birliğe geri döndüğümüz içimizdeki o yere gitmemizi ister. Zihni rahatsız eden hiçbir şüphe olmadan her şeyi aynı anda görerek huzurun sağlanabileceği yer orasıdır çünkü.

 

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Sodalit Taşının Tarihçesi

Sodalit’in hikayesi biraz trajiktir. Bu güzel kozmik kristal, bilgeliğini paylaşamadığı için önemli bir süre boyunca kollektif bilinçte kaybolmuştur.

MS 1. ve 19. yüzyıllar arasında yaklaşık 1.800 yıl boyunca insanlıktan saklı kalmıştır. Bununla birlikte, insanlık bu taşın sağlayabileceği faydalara sahip olmasa da, niteliklerinin her zamankinden çok daha önemli olduğu bir zamanda bugün bize geri dönmüştür.

Modern insanlar, sanki biz kendimiz kadim bilgelermişiz gibi onun gücünü yeniden keşfetme ayrıcalığına daha bugün sahip olduk. Küçük arkeologların bir araya getirebildiği kadarıyla, Sodalit taşı ve insanlar arasındaki son etkileşim, antik Pompeii kentini yok eden Vezüv Yanardağı’nın patlamasında meydana gelmiş olabilir. En azından böyle bir varsayım öne sürülmüştür.

Büyük düşünürlerle bağlantısı tesadüf değildir. Güzelliğine bakanlarda derin düşünceler uyandırma yeteneğinden dolayı Şair Taşı ve Düşünür Taşı lakapları ile de anılmıştır.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Evreni anlamanın kozmik seviyesine girmek isteyenler için, sadece uzun bir süre Sodalit taşına bakmaları ve bu sayede zihninizin daha yüksek alemlere yükseldiğini hissetmeniz mümkündür. Karmaşık beyaz tasarımları, ışık yılı uzaklıktan bakıldığında evrenin galaksilerine benzer.

Bu anlamlara ek olarak, Sodalit kristalinin içindeki masmavi ve çivit renkleri, dürüstlüğü, iç gözlemi ve uzun, anlamlı bir yaşamı temsil eder. Bu renklerin karışımı, kendi içimize girmek ve karakterlerimizin gerçek doğasını, zorluklarımızı ve kendimizi bulduğumuz durumları keşfetmek için gereklidir.

Sodalit taşı, şamanik veya ruhsal bir yolculukta seyahat ederken mükemmel bir müttefik ve rehberdir. Alabileceğiniz vizyonlara yeni bilgelik ve netlik kazandırabilir.

 

Kimler Sodalit Taşı Kullanır

Günümüz dünyasında, Sodalit taşı özellikle manevi bir doğaya sahip olan, hakikat ve keşif yolunda olan herkes için mükemmel bir araçtır. Medyumlar, empatlar, şamanlar, tarot kartı okuyucuları ve rune okuyucuları gibi kehanet uygulayanlar, daima sodalit taşından destek alırlar.

Okuma zamanlarında, Sodalit evrenin bilgeliğini aurasına getirecektir. Ve doğruluk, dürüstlük ve kibarlık duygularını teşvik edecektir. Bu nitelikler ile birlikte derin ve sevgi dolu bilgelik sözleri kelime dağarcığınızda belirebilir.

 

Sodalit Taşı Özellikleri

Sodalit taşı özellikleri genellikle üzerinde ve içinden geçen beyaz lekeler ve beyaz damarlar ile güzel bir kraliyet mavisi renginde gelir. Farklı mavi tonlarında, çoğunlukla beyaz kalsit ile benekli mavi gri renkte gelen opak bir taştır.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Çok yüksek bir parlaklık elde etmek ve daha zengin ve daha zarif görünmesini sağlamak için cilalanabilir.

Sodalit Taşının Anlamı Nereden Gelir

Sodalit taşının adı nereden gelir diyorsanız; Sodalit adı, kimyasal element sodyumdan türetilmiştir. Aynı zamanda, yoldaş anlamına gelen Latince ‘sodalitas’ kelimesinden gelir, çünkü onu giyenler, kendilerini huzurlu hissetmelerine ve ağrıyan veya sorunlu kalplerini iyileştirmelerine yardımcı olan bir yoldaşları varmış gibi hissedeceklerdir.

Sodalit Taşı Nerede Bulunur

İlk olarak 19. yüzyılda Grönland’da keşfedildi .

Günümüzde Portekiz, Brezilya, Bolivya, Kanada, Rusya, Avustralya, Tanzanya ve Çin’de de bulunabilir. Namibya’da ve İtalya’nın Vezüv kentinde de nadir Sodalit türleri bulunmuştur.

 

Sodalit Taşı Ne İşe Yarar

Sodalit Taşı Nasıl Temizlenir
Sodalit Taşı Nasıl Temizlenir

Sadece güzel değil, aynı zamanda çok güçlü değerli bir taştır sodalit taşı. Henüz bilmiyorsanız, Sodalit Şair Taşı olarak bilinir çünkü söylemek istediğiniz her şeyi en iyi şekilde ifade etmenize yardımcı olabilir.

Tartışmaları veya anlaşmazlıkları sona erdirmek için etkili bir taştır. Ayrıca, bir mantık taşıdır. Sodalit gibi bir taşa sahip olduğunuzda, daha yüksek zeka ve rasyonelliğe sahip olmayı bekleyebilirsiniz Düşüncelerinizi canlandıracak ve size zihinsel netlik kazandıracaktır.

Kafa ve kalp arasındaki klasik tartışmalarla daha önce boğuştuysanız, bunun ne kadar sıklıkla gittiğini tam olarak bileceksiniz. Rasyonel zihniniz bir şey yapmak istiyor ve kalbiniz başka bir şey istiyor ise bu konuda netlik kazanacaksınız.

Bu iki zıt yön arasında bir denge bulmak zor olabilir. Yine de, bu iç diyalogların daha sessiz ve daha samimi hale geldiğini sodalit taşı kolye veya sodalit taşı bileklik kullanarak pekala görebilirsiniz.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Bunun nedeni, meditasyon yapmak için çok büyüleyici bir taş olmasıdır. Çünkü zihinsel örümcek ağlarını temizlemeye yardımcı olabilir ve bu sessiz ve düşünceli anlarda size gelenlerin daha uyumlu bir yorumuyla sizi hizalayabilir.

Sodalit taşı ne işe yarar diyorsanız artan farkındalık ile beraber ve daha net vizyon sahibi olacağınız bir yaşantınız olacaktır. Herhangi bir yanlış yanılsama resimden kaldırılacaktır. Bu taş, düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamlandırmanıza yardımcı olacak bir köprü görevi görecektir.

 

Sodalit Taşı Faydaları

Sodalit Taşı Özellikleri
Sodalit Taşı Özellikleri

Sodalit taşı faydaları saymakla bitmez. Gelin birlikte sodalit taşının faydalarına birlikte bakalım. Sodalit Bilgi ve iletişimi simgeleyen bir taştır. Aynı zamanda verimlilik anlamına gelir. Bu taşın hayatınızda olmasını seçtiğinizde, duygusal denge ve iç huzur bunu takip edecektir. Ayrıca gelişmiş kehanet ve psişik yeteneklere sahip olmaktan da yararlanacaksınız.

Sodalit taşı faydaları sayesinde iyileştirici enerjileri sadece auranızı temizlemekle kalmaz, kalbinizdeki kötü hisleri de yok eder. Ayrıca insan vücudunun iyileşmesine de yardımcı olabilir.

Sodalit taşı, organları arındırma ve onları tam kapasite ile çalıştırma gücüne sahiptir. Ayrıca bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir ve sizi en yaygın hastalıklardan koruyabilir.

Bir sağlık tutkunuysanız, bu taşın metabolizmanızı da artırabileceğini bilmek sizi mutlu edecektir. Sindirimi iyileştirebilir ve hatta yüksek tansiyonunuzu düşürebilir.

Kemoterapi görüyorsanız sahip olmanız gereken bir taştır. Enerjinizi stabilize etmenize ve tedavinin yan etkileriyle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Endokrin sorunları, uyku sorunları, seyahat hastalığı, su tutma, karaciğer temizliği, anksiyete atakları – bunlar size yardımcı olabileceği sağlık sorunlarından sadece birkaçıdır.

Doğal taş, bu konuda iyileştirme yetenekleri nedeniyle nesiller boyu kullanılmıştır. Ancak ruh halinizin, duygusal istikrarınızın ve genel görünümünüzün sağlığınızı da ne kadar etkileyebileceğini düşünmeyi unutmayın.

Modern analistlerin ezoterik eğilimlerinden en uzak olanlar bile, bugünlerde psikologlar ve bilim adamları sağlık, depresyon, stres, kaygı ve diğer her şey arasında sağlam bir bağlantı olduğunu kabul ediyorlar. Vücudunuzu etkileyen her şey, zihninizi de etkiler ve bunun tersi de geçerlidir.

İyileşme sürecine veya tamamen hastalanmanın önlenmesine yardımcı olabilir. Sodalit taşı faydaları ile olumsuz düşüncelerinizi olumlu olanlarla dengelemenizi sağlar, aynı zamanda onların ortaya çıkmasına neden olan sorunların farkında olmanızı sağlar.

Sağlıklı zihin, sağlıklı vücut, söylendiği gibi – hepsi bu taşın etkisiyle daha iyi olurlar.

 

Sodalit Taşı Faydaları – Para

Bu değerli taş, dostluk ve yoldaşlığı teşvik ettiği için iş için kullanmak için çok iyi bir taştır. Aynı vizyona, amaca ve hedeflere sahip insanlarla çalışacağınız zaman bu çok önemlidir. Ofis ortamlarında birkaç parça sodalit taşının bulunması iş yerinin bereketini arttırır.

Birbirinizi sevmeniz ve güvenmeniz önemlidir çünkü bu, sorunsuz bir iş akışı ve başarı sağlayacaktır. Bu taş, kusursuz işlemler ve verimli günler geçirmenize yardımcı olabilir. Bu, yolun her adımında hemfikir olmanızı sağlayacaktır.

Sodalit taşı faydaları ile güveni, iletişimi ve yaratıcılığı teşvik ettiği için sanatçılar, aktörler ve sanatçılar için en iyi sonucu verir.

Alanınızda veya projenizde başarılı olmak istiyorsanız ihtiyacınız olan iki önemli şey olan üretkenliğiniz ve verimliliğiniz üzerinde de çalışacaktır. Aynı zamanda birlikte çalıştığınız insanlarla olan barış ve dinginlik duygularını da artıracaktır.

Zorluklar ve aksilikler olacak tabi ki. Ancak sakin ve odaklanmış olduğunuz için onlarla kolayca başa çıkabileceksiniz. Ayrıca, yaptığınız şeyin önemli olduğunu siz ve birlikte çalıştığınız insanlar için harika bir hatırlatıcı olacaktır.

Sadece kendinize değil, başkalarına da faydalı olabilecek bir şey üzerinde çalışıyorsunuz. Bunu size hatırlatacaktır. Hedefleriniz için ısrarla çalışmanız ve başarılarınız için kazanmaya ve çalışmaya istekli olmanız için size ilham verecektir. Bu sayede para kazanç kapıları açılacaktır. Para taşı ya da parayı çeken doğal taş olarak da isimlendirilir.

 

Sodalit Taşı Faydaları – Aşk

Sodalit Taşı Faydaları
Sodalit Taşı Faydaları

Sodalit taşı faydaları açısından, suçluluk duygusundan ve mantıksız korkulardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Aşk hayatınızda ilerleyemediğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir şey için pişmanlık veya üzüntü sizi yavaşlatır.

Bu değerli taş iyileştirici enerjileri, auranızı, kalbinizi ve zihninizi temizleyecektir. Sonunda gereksiz duygusal ağırlıklarınızı bırakacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki yanlış anlaşılmalara son vermenize yardımcı olabilir.

Unutmayın, mavi sodalit, iletişim hareketini yöneten vücudun enerji merkezi olan boğaz çakrasının rengine sahiptir. Birçok ruh şifacısı, boğaz ağrısı veya soğuk algınlığının boğaz çakranızın tıkanmasından kaynaklandığına inanır. Yani enerji durgunlaşır ve fiziksel bedende bir hastalık olarak kendini gösterir.

İlişkilerde bazen susmak iyidir. Bunu ya ortaklarımızı incitmekten korktuğumuz için ya da duygularınız duyulmadığı ya da herhangi bir tartışma çıkmasın diye yapıyoruz. Ama elbette, iltihaplanmaya bırakılan bu meseleler, yalnızca daha fazla kontrolden çıkmaya neden olur.

Sodalit taşı faydaları açısından fikrinizi söyleme cesaretini bulmanıza yardımcı olabilir. Suçlamaların veya acının sözlerinizi incitici veya yıpratıcı olacak şekilde şekillendirmesine izin vermeden bunu yapmanızı sağlar.

Selenit taşında olduğu gibi, ilişkinizi rahatsız eden sorunları çözmenin yollarını bulmanıza yardımcı olacaktır. Çoğu zaman bunu yapmak çok zordur çünkü taraflardan biri veya her ikisi de sorunun ortadan kalkmasını bekleyecektir.

Ama olmadığında, onu bırakmanın, kaybedilen bir dava için savaşmaktan daha iyi bir seçenek olduğunu düşünürler. Taşınızdan aldığınız enerji, aşkın her zaman uğrunda savaşmaya, uğrunda cesur olmaya ve risk almaya değer olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bir ilişkide olmak her zaman iki yönlü bir şeydir. Aşık olmak, diğer kişinin mutluluğunu ve refahını düşünmek demektir. Bu taş ile gözlerinizi açmanıza ve yolunuzun yanlışlığını görmenize yardımcı olabilir. Eski ve kötü alışkanlıkları değiştirmek için size güç ve cesaret verebilir.

Sodalite’nin hayatınızda olması size ilk adımı atmadığınız sürece hiçbir şeyin değişmeyeceğini hatırlatacaktır. Sadece hayal kurmaya, dilemeye ve umut etmeye devam ederseniz, romantik hayatınızda önemli hiçbir şey olmayacak.

Bu değerli doğal taş aşkı teşvik eden bir taştır. Aşkı arıyorsanız, bu taşı kalbinize yakın bir yerde bulundurmak, doğru ve olumlu türdeki aşk enerjisini size çekecektir.

Orada oturup kahvenizin tadını çıkarıyor olsanız bile. Evreninizde bir şeyler değişecek ve aşk sizi aramaya gelecek!

Şu anda sahip olduğunuz aşktan mutsuzsanız, bu değerli taş size duygularınızda dürüst olmayı sağlayabilir. Ne hissettiğinizi anlamak için iç görü yürütmeyi ve bunları dile getirmek için cesaret verebilir.

Rol yapmana ya da kendine yalan söylemene gerek yok. Bu değerli taşın enerjileri sizi doğru şeyi yapmaya teşvik edecektir. Evliyseniz ve zorlu bir dönemden geçiyorsanız, auranızı temizleyebilir, böylece evliliğinizdeki tüm acılık, öfke, küskünlük veya kıskançlık ortadan kalkar.

Evliliğinizin fırtınayı atlatmasına yardımcı olabilecek enerjiler bu duyguların yerini alacak. Bunun yerine evliliğinizi sevgi, bağışlama ve bağlılık dolduracaktır. Bu değerli taş, kırık kalbinizi taştan bir kalbe dönüştürmeden iyileştirmenize yardımcı olabilir. Güzel anların tadını çıkarmanızı sağlayacaktır. Ve başınıza gelen kötü şeyleri anlamanıza yardımcı olacaktır.

Günler geçtikçe işlerin neden bu şekilde bittiğini anlayacaksınız. Ve tüm dersler ve kavrayışlar için minnettar olacaksınız. Keyfini çıkarabileceğiniz bir diğer fayda, daha iyi sezgidir.

Birinin size karşı tamamen dürüst olmadığını hissettiğinizde, sadece bu taşın yardımıyla meditasyon yapın. Sadece ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Bu kişiyi daha iyi anlayacaksınız ve gerçekliği daha iyi kavrayacaksınız.

 

Sodalit Taşı Kolye – Sodalit Taşı Bileklik – En İyi Nasıl Kullanılır

Koleksiyonunuzda Sodalit taşı bileklik varsa, onu her gün takmanızda bir sakınca yoktur. Herhangi bir kıyafetle harika görünecek muhteşem bir taş. Sodalit taşı kolye takılarınızı dilediğiniz gibi kullanın! Onu bir kolye olarak takarsanız, boğazınızda bulunan enerji merkezini kullanmakta işe yarayabilir.

Bu şifalı kristallerin enerjilerinin tadını çıkarmak için her gün yanınızda taşıyın. İster sodalit taşı kolye isterseniz sodait taşı bileklik veya ham sodalit taşı olarak kullanmanızda asla bir sakınca yoktur. Veya elektromanyetik kirliliklerden kurtulmak için bilgisayarınızın veya dizüstü bilgisayarınızın yanına koyabilirsiniz.

Üçüncü göz çakranızı açmak ve düşünceleriniz hakkında daha iyi hissetmenizi sağlamak için üçüncü gözünüzde tutun. Ayrıca duygularınızı daha iyi kontrol etmenize yardımcı olabilir.

Bu değerli taş ile meditasyon yaparken vücudunuz tüm sağlıksız düşünce ve duyguları serbest bırakacaktır. Sadece taşı elinizde tutun ve vücudunuzdan çıkan tüm toksinleri gözünüzde canlandırın. Bu sakinleştirici enerjilerle çevrili olduğunuzu hayal ettiğinizde, olaylara farklı bir perspektiften bakmaya başlayacaksınız.

 

Sodalit Taşı ile Uyumlu Kristaller ve Taşlar

Bu değerli taş, özellikle iyi şans, zenginlik ve bolluk çekmek istiyorsanız, birkaç taş ve kristalle eşleştirebileceğiniz çok esnek bir taştır.

Şans ve Başarı İçin;

İle Sodalite birleştirin Serpantin , Iolite , Goldstone , Turquoise , Kırmızı Jasper , Peridot , Hematit , Carnelian , Florit , Aventurine ve Akik şans ve başarı için.

Aşk için;

Hayatınızda daha fazla aşk istiyorsanız, Bu değerli taşı kaplan gözü, pembe kuvars, Peridot, Garnet, Carnelian , Red Aventurine veya Emerald ile birleştirebilirsiniz .

Manevi Büyüme için;

Eğer ruhsal gelişim arıyorsanız, ayrıca ile Sodalit taşı bileklik takılabilir. Ametist, Turkua , Limon Jade, Serpentine, Iolite, Aquamarine, Gül Kuvars, Onyx, hematit, florit ve Aytaşı.

Sevgiliye Hediye / Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgiliye hediye almak konusunda kararsızsanız şuan en güzel hediyeye bakıyorsunuz demektir. Duygusal düzeyde gerçekten değerli bir taştır. Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz kristal kuvarsın duyguların kurbanı olmak yerine, onları dengeleyen ve kontrol altına almanıza yardımcı olan bir enerjisi vardır.

Sevgilime sevgililer gününde ne hediye alabilirim sorusuna tam cevap olan kristal kuvars kolye ile sadece bu da değil, onunla uzun bir ruhsal çalışma yapmaya karar verirseniz, şimdiye kadar her zaman güvendiğiniz duygusal kalıpları tanıyabilir ve sizin için yanlış olanları kaldırabilirsiniz.

Tıpkı ortaya çıkarmak istediği duygular gibi narin bir taştır. Bu açıdan sevgiliye hediye edilebilecek harika bir değerli taştır. Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünümüz sodalit taşı bileklik ya da sodalit taşı kolye modelleridir.

Sezgiyi daha canlı hale getirir. Duygusal dengeyi uyarır. Özetle, sevgiliye hediye noktasında sodalit taşı kolye ve sodalit taşı bileklik şu konularda faydalıdır: Özetle, sodalit taşı faydaları: Açıkça akıl yürütme, dengeyi sağlama, iç gözlem, başkalarını daha iyi tanıma, kendinle uyum içinde olma.

Sodalit Taşı Fiyatları

Bu değerli taş, dünyadaki en yaygın taşlardan biridir. Bulmak son derece kolay ve her şeyden önce çok uygun fiyatlara sahiptir. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. Birkaç avroya etnik taş veya mücevher satan dükkanlar da bulabilirsiniz. Ayrıca internetten, özellikle de çok çeşitli tekliflerin olduğu unutmamak lazım. Doğal Taşlar Dükkanı Sodalit Taşı Ürünleri ne buradan bakabilirsiniz.

Doğal Taşlar Dükkanı

Doğal Taşların Sihirli Gücüne İnanıyoruz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.