Sağlık İçin Doğal Taşlar

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar

Bademcik iltihabına iyi gelen doğal taşlar, doğal taşların, negatif enerji ya da dalga boyları olamadığı için hastalıklara iyi gelip gelinmediği bilinmemektedir. Ancak yüzyıllardır bu yönde inanışlar ve uygulamalar mevcuttur.  Doğal taşların iyi enerjiyi yansıttıkları ve insanı kendi içsel yolculuğunda kötü enerjiden arındırarak yansıttığı iyi enerji ile doldurduğuna inanılmaktadır. Böyle bir olumlama ile beraber zihnen ve ruhen temizlenen insanın, hastalıkları yenme olasılığının arttığı düşünülmektedir.

Doğal taş seçimi yapılırken, içinde bulunulan durum ve hissedilenler iyice gözden geçirilerek ve neyin olması gerektiği düşünülerek seçilmelidir. Buradan hareket ile bir hastalık için seçilen doğal taş insana ruhen ve zihnen olumlu katkılarda bulunabilmektedir. Bademcik iltihabı hastalığında da iyi geldiğine inanılan taşlar mevcuttur.

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar Kehribar Taşı

Doğal taşlar insanlık tarihi boyunca, insanların hep ilgisini çekmiştir. Doğal taşlar arasında en eski olanı ise kehribardır. Kehribar doğada oldukça farklı renklerde bulunabilmektedir. Bunlar içerisinde en değerlisi kraliyet taşı da denilen beyaz kehribardır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Bu taş enerjisini güneşten almaktadır. Güneşten almış olduğu enerjiyi kullanıcısına ileterek ona canlılık ve hareketlilik katar. Kullanıcısına güven ve cesaret verir ve bir kalkan gibi onu korur.

Eski dönemlerde bu taşı savaşçılar üzerinde taşırdı. Kadınlar bebeklerinin beşiklerinde bu taştan bulundurarak kötü enerjileri uzaklaştırdıklarına inanırdı.

Kehribarın iyileştirici özelliklere sahip olduğu inanılan hastalıklar şu şekildedir;

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !
  • Solunum yolu hastalıklarına, baş ağrısına ve tiroit bezi hastalıklarına iyi geldiğine inanılır.
  • Bağışıklık sistemine olumlu etki ettiğine ve beyin fonksiyonlarını güçlendirdiğine inanılır.

Bademcik İltihabına İyi Gelen Doğal Taşlar Turkuaz Özellikleri

Göz kamaştırıcı güzellikte olan bu taş, firuze olarak daha çok bilinmektedir. Türkler tarafından oldukça fazla alanda ve çeşitlilikte kullanılmıştır. Türk taşı dahi denilmektedir.

Firuze taşının kullanıcısına şans ve uğur getirdiğine inanılmaktadır. Mavinin tüm tonları bu taş üzerinde görülebilmektedir.

Turkuaz taşı kullanıcısını genç ve zinde tuttuğuna inanılır. Bağışıklık sisteminin kuvvetli olmasında etkili olduğuna inanılır. Kullanıcısında oluşan sürekli kaygı ve endişe durumları var ise bunları giderdiğine inanılır. Kullanıcısına başarı getirdiğine inanılır. Nazara karşı koruyucu olduğuna inanılır ki en çok tercih edilme sebeplerindendir. Boğaz yolu hastalıklarına ve kalp hastalıklarına karşı etkili olduğuna inanılır ve kullanıcısına huzur verdiğine inanılmaktadır. Bu taş birçok takıda kullanılarak insanların beğenisine sunulmaktadır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.