Doğal Taşlar

Aventurin Taşı Faydaları – Fiyatları – Özellikleri

Aventurin: Aventurin Taşı Faydaları, Aventurin Taşı Özellikleri ve Aventurin Taşı Fiyatları

Aventurin: Aventurin Taşı Faydaları, Aventurin Taşı Özellikleri ve Aventurin Taşı Fiyatları

 

Aventurin Taşı Nedir

‘Aventurin’ adı, bu taşın güzel ışıltılı yüzeyinden geliyor. Adı, daha az yansıtıcı bir bütünde bulunan yüksek oranda yansıtıcı mineralin küçük parçacıklarının “parıltılı” etkisini ifade eden aventurescence kelimesiyle ilgilidir. Aventurin taşı nedir diye soracak olursanız, bu taşın manevi anlamı, ‘kalp şifacısı’ anlamına gelir. Sevginin, takdirin ve içsel uyumun etkinleştiricisi olan Kalp Çakrası olan Anahata ile bağlantılıdır .

Orta çakraya bağlı olarak, Dünya Ana’ya bağlı alt üç çakra ile ruh dünyasına bağlı daha yüksek üç çakra arasında, dünyadaki ruh deneyimimiz sırasında nihai dengeyi hissetmemiz için ihtiyacımız olan uyumun bir hatırlatıcısı olarak hareket eder. Dışı yeşil, içi pembe olan Kalp Çakrası, aventurinin enerjisini anlamak için mükemmel bir metafordur. Yeşil, yumuşak, pembe kalbi, içsel zayıflıklarımızı koruyan dış kalkan görevi görür.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Bu rahatlatıcı ve güvenli enerji, bize hayatta ilerlemek için güven verir. Kalbimizin her zaman korunacağını ve güvende olacağını bilerek risk almak. Bilinçaltı zihin veya egomuzun bizi koruma yeri vardır. Ama aynı zamanda, aklımızdaki korku ve şüphe duygularını işaret ederek, kalbimiz bizimle yumuşak bir şekilde konuştuğunda dikkatimizi dağıtır.

İç sesimizi dinlemeyi öğrenerek ve sezgimize güvenmeye başlayarak, kişi uyumu geri getirmeye ve gerçek bir zihin-kalp bağlantısı geliştirmeye başlayabilir. Aventurin taşı genel manada kalp ve zihin geliştiricisi olarak da bilinir. Aventurin taşı nedir sorusunun en net cevabını bu yazımızda bulacaksınız.

Akıl ve kalp arasında sürekli uyumlu bir diyaloğun oluşmasına izin veren bu Kalp Zekası durumu, ya da benim adlandırmayı sevdiğim gibi – ‘mükemmel iç kimya’ – sizi bir akış durumuna getirecek ve her zaman duyguları korumanıza izin verecektir.

Bu bazen çatışan bağlantıların farkındalığı, kalıcı duygusal denge ve sakinlik durumlarını başlatmak için yeterlidir. Güç, farkındalıkta yatar. Sevinç bizim doğal varoluş halimizdir ve hayattaki amacımız EĞLENMEK, hatta KEYİF İÇİNDE OLMAKTIR!

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Green Aventurine’in enerjisi, bu içsel neşe durumuyla bağlantı kurmamızı ve doğanın yatıştırıcı ritmiyle senkronize olmamızı sağlar. Bu durumda, endişe, korku, şüphe veya stres olmadan her anı tamamen kucaklayarak gerçekten hayat dolu olmamızı sağlar. Hayatın gerçek güzelliği, ŞİMDİ budur.

Aventurin Taşı Özellikleri

Aventurinin Fiziksel Özellikleri

İnsanlar milyonlarca yıldır Aventurin taşı kullanıyor. Kuvarsın benzersiz bir şeklidir ve krom parçacıkları ona yeşil bir renk verir. Diğer Aventurin türleri, bir dizi farklı renge yol açan çok çeşitli mineral parçacıkları içerebilir. Aventurine kendine özgü yeşil rengini (yeşil olduğunda) veren kesin mineral, Kuvars kristalinin matrisi içinde küçük parçacıklar halinde görünen Fuksit’tir.

Bazen konsantrasyonlar o kadar yüksektir ki, Aventurin teknik olarak bir kaya olarak sınıflandırılır. Bunun nedeni, Fuşit’in Kuvars kristalinden daha fazlasını oluşturmasıdır! Aventurin’in en değerli parçaları yoğun ışıltılı yüzeylere sahip olanlardır. Tamamen parıltı katmanlarından oluşuyormuş gibi görünüyorlar. Aventurin taşı özellikleri bakımından küçümsenmeyecek bir taştır.

Aventurin bugün popülaritesi artıyor ama tamamen yeni bir şey değil. Aslında, birçok hesaba göre, başından beri buradaydı. Ve bazen diğer taşlar geçmiş çağlarda onunla karıştırılmıştır ortaya daha farklı kombinasyonlar çıkmıştır. Yine de, bu kristalin insanlık tarihine dahil olduğu süre boyunca neden bu kadar çok arzu ve ilgi çektiğini anlamak kolaydır. Blue Aventurine, modern toplumda da giderek daha popüler hale gelmektedir.

Aventurin taşı dünyanın birçok farklı yerinde bulunabilir. Diğerleri arasında Tibet, Hindistan, Şili ve Brezilya, İspanya ve Rusya dahil. Tarihsel olarak , iki taşın kimyasal yapısı oldukça farklı olmasına rağmen, sıklıkla Jade ile karıştırılmıştır. Aventurin taşı özellikleri arasında metafiziksel özellikler de bulunmaktadır.

Aventurinin Metafiziksel Özellikleri

Aventurin, ilkbahar ve yaz çağrışımlarına sahip bir taştır ve aynı şekilde Boğa burcu ile bağlantılıdır. Bu taş, ilkbahar ve yaz mevsiminde doğan insanları temsil eden bir işaret takviminde birleşir. Bu nedenle, yavaşlama, hayatın akışına bırakma ve olayların doğal düzenin bir parçası olarak ortaya çıkmasına izin verme duyguları, Aventurin’in onu seven insanlar için çok anlamlı olan özellikleridir.

Tıpkı antik çağda taştan hoşlanan insanlara olduğu gibi. Bu taşla ilişkili neredeyse ilkel bir seviye olarak bir bağışlama ruhu da vardır. İnsan doğasını kabul ediyor ve enerjisine izin veren herkeste aynı duyguyu uyandırıyor gibi görünüyor. İnsanlar hakkında sizi rahatsız eden küçük niggle’ların hayatınızda Aventurin ile çok daha az şiddetli ve can sıkıcı göründüğünü göreceksiniz!

Aventurin Taşı Tarihi

Aventurin antik dünyada uzun ve zengin bir tarihe sahiptir. Esas olarak Asya’da, ama aynı zamanda bir dereceye kadar Avrupa ve Amerika’da da yer edinmiştir. Antik Tibet’te, günümüzde en sık kullanıldığı yer olan heykelleri süslemek için kullanılıyordu. Aventurin taşının, yakın görüşlülüğü iyileştirdiği söylenirdi ve bu nedenle heykellere yerleştirildi: heykelin “vizyoner” güçlerini sembolik olarak göstermek için de Aventurin taşı kullanılıyordu.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Antik Çin kültüründe Aventurin, merhamet ve şefkat tanrıçası Kuan-Yin’in kutsal taşıydı. Ayrıca birçok kültürde çeşitli doğurganlık, doğa ve bahar tanrıçalarıyla ilişkilendirilmiştir. Yeşil rengi nedeniyle Güneydoğu Asya Budistleri, Yunanlılar ve Keltler de bu duruma dahildir.

Aventurin Taşı Faydaları

Aventurin taşı faydaları
Aventurin taşı faydaları

Renginden dolayı aventurin, toprak elementiyle ve bir bütün olarak Dünya gezegeniyle güçlü bağları vardır. Doğanın güçlerine daha fazla uyum sağlamakla ilgileniyorsanız, Aventurine başlamak için doğru yerdir. Doğa ve baharla bağlantısı, doğaya karşı bir uyanış hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu, psişik sağlığınızı ve gücünüzü hızla artıracaktır.

Aventurin taşları, kaygı, korku veya huzursuzluktan muzdarip olanlar için oldukça faydalı olan çok yatıştırıcı bir enerjiye sahiptir. Kendi dünyanızda kendinizi daha evinizde hissetmenize yardımcı olacaktır. Modern dünyada her gün duyularımıza çok fazla bombardıman oluyor ve bazen yavaşlamayı ve sakinleşmeyi düşünmek bile zor olabiliyor.

Hatta bugünlerde pek çok insan rahatlamak yerine ne yapması ‘olması gerektiğini’ düşünerek kendilerini suçlu hissediyor. Bu bir kısır döngüdür, ancak Aventurin’i evinize davet etmek veya meditasyon ritüeliniz, büyük resmi görmenize gerçekten yardımcı olabilir. Aventurin taşı faydaları gerçekten de yaşamınıza çok iyi gelecektir.

Ayrıca Aventurin taşı yalnızca evinizin içinde kalmayacak ve yanınızda sürekli size enerji de sağlayacaktır. Aventurin taşından oluşan Aventurin taşı kolye ve Aventurin taşı bileklik seçenekleriyle de gittiğiniz her yere pozitiflik dağıtacak, artık dünyaya daha farklı bir açıdan bakacaksınız.

İşleri hafife aldığınız, kendinize baktığınız ve kendinize en iyi olmanız için gereken alanı, zamanı ve öz sevgiyi verdiğiniz için daha az suçluluk hissedeceksiniz. Tükenmişlikten her zaman sadece bir adım uzakta gibi görünen artan sayıda insan var gibi görünüyor.

Bu, bilerek bir Yeni Çağ yaşam tarzına veya başka bir ruhsal yaşam tarzına öncülük eden insanlar için bile geçerlidir. Ne de olsa, bu becerileri başkalarına yardım etmek için kullanmaya o kadar hevesli olabiliriz ki kendimizi unutabiliriz. Aventurin taşı tüm bunlarda kendi yerinizi hatırlamanıza yardımcı olacak!

Aynı zamanda uyumsuzluğu iyileştirmek ve uyumu teşvik etmek için mükemmel bir taştır. Yatıştırıcı enerji sadece sizi değil, etrafınızdakileri de etkiler. Aventurin’i hayatınıza dahil ederseniz, kendinizi başkalarıyla olumsuzluk veya sürtüşme olmadan anlamlı ilişkiler kurabileceğinizi çok daha iyi göreceksiniz.

Bu taşın özüne gömülü gibi görünen, parkta bir bankta bir kitapla geçen tembel bir Pazar günü gibi, sessiz bir memnuniyet enerjisi var. Aventurine, bizi yavaşlamaya, nefes almaya ve rahatlamaya teşvik ederek, anı yaşamamıza, olumlu titreşimlerini ve bize ilham verme yollarını emmemize yardımcı olur.

Bazen bizi yere indiren ve aklımıza getiren kısacık anların yanımızdan geçmesine izin vermek çok kolaydır. Yine de Aventurine neredeyse ikinci bir şans sunuyor. Hayatın küçük zevklerini bir şekilde onları kalbinizde ve zihninizde daha canlı kılmak için geliştirmek, bu taşın ana görevlerinden yalnızca birisidir.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Aventurin’in hayatlarına girmesine izin veren insanlar, sonuç olarak genellikle kendilerini daha şanslı hissederler ve modern argonun bazen dediği gibi bu minnettarlık tutumu, olumlu bir yaşamı başarılı bir şekilde ortaya koymak için hayati önem taşır. Aventurin taşı faydaları konusunun yanı sıra, bu taşın efsanevi gücü de vardır.

Hayat sana daha fazlasını vermeden önce sahip oldukların için şükretmen gerektiği söylenir. Ve aventurin, bu küçük ayrıntıları görmenize yardımcı olduğu için harikadır. Aventurin, uyumu teşvik etme ve kişisel psişik enerjiyi temizleme gücünden dolayı, ilişkilerinizi geliştirmek için mükemmel bir taştır : ailevi, romantik, profesyonel ve kişiler arası ilişkilerde son derece de başarılıdır.

Tüm ilişkiler, bu taşın yarattığı sakin ve uyumlu tavırdan yararlanabilir. Özellikle romantik ilişkilerde durgun, duyulmamış veya ihtiyaçlarınızı iletemediğinizi hissettiğiniz dönemlerden geçmenize yardımcı olması açısından faydalıdır.

Herkes böyle zamanlardan geçer ve Aventurine, sizi çok uzun süre tökezlememelerini sağlar. Bu taş ayrıca hayatınızdaki potansiyel olarak kayalık geçişleri yumuşatmaya yardımcı olur. Aventurin, ‘spekülatif’ bir tutumu ve yeni şeyler deneme isteğini ödüllendirecektir. Adının ‘macera’ya bu kadar benzemesi tesadüf değil!

Aventurin Taşı Güçleri

Aventurin Taşı Güçleri – Aşk

Aventurin, uyumlu ilişkileri teşvik etmek için en iyi taşlardan biridir. Romantik bir ortaklığın herhangi bir aşamasında herkes için vazgeçilmezdir. Bir ilişkiye yeni başlıyorsanız, iletişim hatlarını sonuna kadar açık tutacaktır ve partnerinizi değerlendirirken hem sağduyulu hem de bağışlayıcı olmanızı sağlar.

Hatalarına karşı kör olmanızı engellerken, aynı zamanda ‘bebeği banyo suyuyla dışarı atmanızı’ ve buna değmeyecek bir kusur olarak algılanan bir kusur için neredeyse mükemmel bir partnerden kurtulmanızı engeller. İlişkinizin ciddiyetini artırmayı düşünüyorsanız (örneğin birlikte hareket ederek veya nişanlanarak veya evlenerek), o zaman aventurin taşı geçiş boyunca ilişkinizde uyumu koruyacaktır.

Aventurin taşını Labradorit ile eşleştirirseniz, etkileri daha da derin olacaktır. Aventurin, birlikte çok daha fazla zaman geçirirken birbirinize karşı sabırsız olma tuzağını önleyecektir. Bunun yerine, anbean yaşamlarınızı birlikte almaya daha meyilli olacaksınız. İlk etapta neden birlikte olduğunuza dair tüm bu küçük ayrıntılar zamanla kolayca kaybolur ve aniden daha canlı ve tanınması kolay hale gelirler.

Aventurin ayrıca derin ve doğal bir şefkat taşıdır. Partnerinizle aynı fikirde olmadığınız anlarda, sadece acıyı ve hayal kırıklığını görmek yerine, anlaşmazlığı perspektiften görebilirsiniz. İlişkinin belirli bölümlerinde tartışmaların neden daha sık yaşandığını anlamak elbette her zaman çifte kalmıştır.

Dünyada hiçbir taş bunların olmasını engelleyemez. Ancak Aventurin, bu zor anların nasıl üstesinden gelineceğini bulmak ve birlikte daha güçlü çıkmak söz konusu olduğunda sahip olunabilecek en güzel ve iyi kalpli kristallerden biridir. Doğal olarak, Aventurin eşiniz için de güzel bir hediye olabilir. Eşinize Aventurin taşı kolye veya Aventurin taşı bileklik hediye edebilirsiniz.

Taşın dünyevi hissi, birbirinize olan sevginizin sizi çevreleyen manzaralar kadar uzun ömürlü olduğunu söyler gibi bir kalıcılık duygusuna sahiptir. Uzun süredir bir ilişkiniz varsa, Aventurin, ortaklığa yeni bir sevgi aşılamaya yardımcı olacaktır. Size yardımcı olacak Aventurin’iniz olduğunda, eşinizi asla hafife almayacaksınız. Eşinizde her zaman ilk etapta onlara aşık olmanızı sağlayan harika şeyleri görebileceksiniz.

Aventurin, hayal gücünüzü açmada ve fikirleri zihninize canlı bir şekilde getirmede çok harika bir taştır. Taşın etrafındayken ve ilişkiniz konusunda gergin hissettiğinizde, flört etmenin tekrar aklınıza geldiğini görebilirsiniz.  Aventurin’in iyi olduğu başka bir şey de sizi dengelemek. Bu yüzden, çözülmesi gereken gerçek sorunlar olduğunu unutacak kadar çok duygusal hafızanızda sizi yıkayabileceğinden endişelenmeyin.

Aventurin enerjisinin içeri girmesine izin verdiğinizde, bu problemler birdenbire o kadar büyük ve güçlü görünmüyor. Birden bire sonuçlara varmak için bu kadar acele etmediğinizi göreceksiniz. Her şeyi bir anda çözmek için de ısrar etmeyeceksiniz.

Bu enerji, hem eşinizin hem de kendinizin her birinin sınırlamaları olduğunu anlamayı kolaylaştırır. Ve ikinizin de sahip olduğunuz bilgi ve yerleşik savunma mekanizmalarıyla elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınızı. Elbette, ilişkilerin işe ihtiyacı var. Ancak işler zamanla, dikkatle ve şefkatle ele alınabilir.

Aventurin Taşı Güçleri – Kişisel Yaklaşımlar

Romantik ilişkilerin dışında, Aventurin, etrafınızdaki herkesle olumlu ilişkiler sürdürmenizi sağlamada son derece yararlıdır. İş ortaklarınız, arkadaşlarınız veya aileniz olsun. Aventurin, diğer insanların bakış açılarını görmenize ve onların sizinkini görmelerine yardımcı olacaktır.

Bu empati, tüm başarılı kişilerarası etkileşimlerin anahtarıdır. Bunun ötesinde, Aventurine, bazı alaycı ruhların naif diyebileceği bir ruh cömertliğini teşvik eder, ancak bu aslında son derece önemlidir. Hayatınızda bir pozitiflik düzeyini sürdürmek için başkalarını ve kendinizi affedebilmeniz gerekir.

Aventurin Taşı Güçleri – Hastalık

Aventurin taşı sıkıntılı olduğunuzda ruhunuzu sakinleştirebilir ve zor zamanlar ve stresli etkileşimler sırasında sizi rahatlatacak bir iç huzur getirebilir. Aventurin, ilk sorun belirtisinde sizi terk etmeyecek bir dinginlik duygusu geliştirmek için paha biçilmez bir taştır.

İyileştirici güçlerini kullanmak için önemli olan temastır ve çok fazla incelik olmasına bile gerek yoktur. Baş ağrısına katlanıyorsanız, serin bir Aventurin parçasıyla şakağınıza hafifçe dokunabilirsiniz.

Aynı şekilde eklem ağrıları, kas krampları ve hatta öksürük, soğuk algınlığı veya mide ağrısı gibi rahatsızlıkların tümü, sakin ve mutlu bir alanda Aventurin’in enerjileriyle vakit geçirerek hafifletilebilir.

Aventurin Taşı En İyi Nasıl Kullanılır

Aventurin, güzel, ışıltılı, yeşil rengi nedeniyle mücevherat için mükemmel bir taştır. Ancak estetik değerinin ötesinde, onu takı olarak takmanın bazı ‘bonus’ etkileri olabilir. Aventurin takı takmanın en ideal yolu kalp çakrasıdır. İster broş, ister iğne şeklinde, ister uzun bir kolye ucu.

Kalp çakranızın rahatlaması ve ferahlaması için, takı olarak Aventurin taşı kolye kullanabilirsiniz. Ayrıca eklemleriniz için de gönül rahatlığıyla Aventurin taşı bileklik seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Taşın kalp çakrası – ya da herhangi bir çakra – için ne yaptığını bilmeyenler bile, taşı bir şekilde kendilerine bağlayacak şekilde takmaya garip bir şekilde çekinirler.

İncindiğimizde etkilenen bölgeye elimizi uzatmak ilk içgüdümüz olduğu gibi, biz de onların etkilerini en iyi şekilde hissetmemize yardımcı olacak şekilde değerli taşlar takmaya çok garip bir eğilimimiz var. Aventurin, kendimizin bu daha derin ilkel parçasına dokunma konusunda özellikle yetenekli bir taştır. Bu belki de renginden ve beraberinde getirdiği natüralist çağrışımlardan kaynaklanmaktadır.

Hayatımızın bugün ne kadar kentsel ve hareketli olmasına rağmen, insanlık tarihinin büyük bir bölümünde yeşillik ve doğa açısından zengin topluluklara daha meyilli bir tür olduk. Teknoloji bizim için ilerlemiş olsa da, Aventurine bu daha tarımsal görünümü aklında tuttu. Cebinizde pırıl pırıl duruyor ve mükemmel bir güç taşıyor.

Aslında, aventurin onu giyen kişiye ilham verebileceği zihnin netliği ve kalbin netliği sayesinde, yüzyıllar boyunca sayısız kültürün giyim ve giysilerinin temel dayanağı haline geldi. Tarihsel olarak Aventurin, ‘Amazonların taşı’ olarak da adlandırılmıştır. Çünkü Amazon savaşçılarının göğüs zırhlarında kullandıkları taş olduğuna inanılıyordu.

İçinizdeki Harika Kadını veya Süpermen’i kanalize edin ve size güç vermesi için göğsünüze bir Aventurin taşı kolye takın. Özellikle duygusal zamanlarda, size fazlasıyla iyi gelecektir. Sık sık sabırsızlanıyorsanız ve kendinizi insanları dinlemiyor buluyorsanız, bileklik olarak aventurin taşı bileklik takın.

Duyduğunuz her şeyin sesini biraz daha iyi hale getirecektir . Ve uğraşmak zorunda kalabileceğiniz daha anlamsız yorumların veya konuşmaların bazılarını bile dinlemenize yardımcı olacak bir ruh cömertliğini harekete geçirecektir. Romantizmle olan ilişkisi nedeniyle, bazı insanlar Aventurin’i düğün veya nişan yüzüklerinde kullanmayı sever.

Aventurin, Mohs sertlik ölçeğinde genellikle 6-7 civarında, oldukça yumuşak bir taştır. Bu nedenle, günlük olarak yaşanan pek çok suistimal karşısında pek iyi durmayacaktır. Bir Aventurin yüzüğünüz varsa, ona son derece dikkat edin. Belki sadece özel günlerde takabilir ya da kolye yerine boynunuza asabilirsiniz.

Aventurin Taşı ile Meditasyon

Çoğu zaman meditasyon, Aventurine’in tüm güçlerini kucaklamanın en büyük ve en basit yollarından biridir. Kristalden yayılan doğal enerjiler, bu duygudan nasıl zevk almak istediğiniz konusunda kristalin çok yönlü olduğu anlamına gelir.

Örneğin, meditasyon alanınızı, enerjilerini almaya en yatkın olduğunuzda bir Aventurin merkez parçasını dahil edecek şekilde kolayca ayarlayabilirsiniz. Benzer şekilde, şifa enerjilerini davet etmek veya sadece tutmak için meditasyona yerleşirken Aventurin’i belirgin bir şekilde takabilirsiniz.

Aventurin ile Birleştirilecek En İyi Taşlar ve Kristaller

Aventurin, iletişimi ve duygusal sezgiyi teşvik eden diğer taşlarla en iyi şekilde eşleştirilir.

Bu taşlar, Aventurine’in sahip olduğu empatik ama sakin titreşimlerden faydalanacak ve aynı zamanda duygusal gerçekleri algılama yeteneğini de geliştirecektir. Sıklıkla, denge oluşturmak için zıt güçleri olan diğer taşlarla taşları eşleştirmek faydalıdır.

Ancak Aventurin en güçlü enerjilerden biri olmadığı için bazen bu zıt taşlar tarafından tamamen yok edilebilir. Yakut gibi güçlü bir şekilde kendine odaklı güce sahip bir taş, Aventurin’in gücüne ters düşebilir. Ve onu tamamlamak yerine iptal edebilir.

Aventurin, kendi duygularınızı sakince tanımanıza ve başkalarının duygularıyla empati kurmanıza yardımcı olurken, turkuaz, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ilgili diğer taraflarla iletmenize yardımcı olur. Aventurin ayrıca Aytaşı veya Opal’in sezgisel ve son derece hassas güçlerini mükemmel bir şekilde tamamlar. Bu taşların her ikisi de duyguları çok daha güçlü ve net hale getirecektir.

Ancak tek başlarına kullanıldıklarında bazen çok yoğun duygusal durumlara yol açarak depresyon veya histeri ile sonuçlanabilirler. Aventurine’in sakinleştirici güçleri, bu artan duyguları, onlar tarafından boğulmadan deneyimlemenize yardımcı olacaktır. Bu, vurulması gereken nadir bir dengedir. Aventurin’in bu kadar değerli olmasının birçok nedeninden biri de budur.

Ayrıca kesinlikle eski zamanlardan beri nasıl ve neden bu kadar saygı duyulduğu hakkında çok şey söyleniyor. Bu aşırı güçlü duyguları alıp onlara bir miktar mantık ekleyerek – ya da aynı şekilde bu kritik, soğuk ve neredeyse klinik düşünceleri alıp onları sevgiyle doldurarak – daha fazla netlik ve içgörü kazanabilirsiniz.

Bu, kendiniz için olduğu kadar başkaları için de geçerlidir. Bu yüzden, en yakınlarınıza ve sevdiklerinize tavsiyeyle yardım etmeniz istendiğinde en iyi sonuçları almak için etrafınızı böyle taşlarla çevirmekten korkmayın. Unutmayın ki, bu taş yalnızca size değil çevrenize de fazlaca iyi gelecektir.

Diğer Kristal Kombinasyonları

Çeşitli kristaller ve taşlar arasındaki bu eşleşmeleri, ister topluca evinizin kutsal bir köşesinde bulundurarak, ister bir şekilde takı veya kıyafetinizde kombinleyerek gerçekleştirmek isterseniz size kalmış. Kristalleri Aventurin ile birleştirmenin doğru ya da yanlış bir yolu yoktur, bu yüzden kesinlikle denemekten çekinmeyin.

Aslında, Aventurin etraftayken fikirlerin ne kadar özgürce aktığı için, enerjisini koleksiyonunuzdaki diğer taşlarla karıştırmanın bazı yollarını bulabilirsin. Tüm taşlar gibi, Aventurin bir Kuvars noktası ile eşleştirildiğinde oldukça etkilidir. Quartz, her türlü kristal gücü için oldukça etkili bir amplifikatördür.

Clear Quartz , Aventurine’in empati ve affetme güçlerini güçlü bir şekilde artıracaktır. Rose Quartz’ın benzer faydaları vardır . Ancak Aventurin’in doğal gücünü artırmanın yanı sıra, sahibinin bir durumu anlaması için kendi masum romantizmini de katacaktır.

Aventurin taşı ve Rose Quartz, çok alaycı olduğunuzu düşünüyorsanız mükemmel bir kombinasyon. Özellikle eşiniz veya kişisel ilişkileriniz olan diğer insanlar hakkında paha biçilemez. Her zaman olumluyu arıyorsanız, Rose Quartz ve Aventurin kombinasyonu, diğer insanlara karşı çok daha olumlu ve cömert bir tutum geliştirmenize yardımcı olabilir.

Aventurin Taşı – Çakralar

Aventurin, hem kalp çakrasının hem de solar pleksusun büyük şifacısıdır ve bu çakradaki enerji tıkanıklıklarını temizler, bu da başkalarıyla iletişim kurma ve duygusal bağlar kurma yeteneğimizi düzenlediği anlamına gelir! Aventurin taşı kolye de, kalp çakranız için bulunmaz bir takıdır.

Kalp çakrası bloke olursa, bastırılmış, kaygılı kendinden nefret etmeye yol açar. Ama açık ve net olduğunda, balın sinekleri çekmesi gibi size iyi şanslar çeken bir kişisel fedakarlık ve pozitiflik duygusu geliştirebilirsiniz. Bu duygularla da çevrenize sınırsız sevgiler saçabilirsiniz.

Aventurin Taşı Doğum Etkisi

Aventurin, 20 Nisan – 20 Mayıs tarihleri ​​arasında doğanlar için doğal bir doğum taşıdır. Boğa burcunun yönetici gezegeni olan Venüs ile ilişkilendirilen Aventurin, aynı zamanda Boğa burcunun da doğum taşıdır. Hoş yeşil rengi ile Aventurin’in sağlık, başarı ve gençleşme getirdiğine inanılır.

Boğa burcunda doğan insanlar doğal olarak servet biriktirmeye meyillidir, bu nedenle Aventurin onlar için mükemmeldir. Sonuçta, Green Aventurine yardım edemez ama para kazanmayla ilgili düşünce ve duyguları uyandırır.

Tek başına renk, Boğa insanlarının çok sevdiği çok önemli dolar faturaları için ölü bir zil sesidir. Ve bunun bir değerli taş olması doğası gereği, Torosların çok sevdiği lüks bir çağrışım da taşır. Boğa insanı için para asla kendi iyiliği için biriktirilmez. Ama bunun yerine, kendileri ve sevdikleri için konforu ve hak edilmiş bir aksama süresini denemenin ve güvence altına almanın bir yolu olarak.

Boğa ayrıca Toprak elementinin bir yıldız işaretidir. Ve aventurinde görüldüğü gibi zengin yeşilliklerin neden onlar için rahatlatıcı ve ilham verici olduğu tamamen mantıklı. İzleyicilere göre, Boğa insanları ara sıra durma noktasına geliyor gibi görünüyor. Ancak bu onlara karşı adil olmayan bir görüş – sadece durup yeniden şarj olmaları gerekiyor.

Bunu da doğada vakit geçirerek yaparlar. Ve iyi bir Aventurin parçası onlar için ceplerinde bir çayır olması kadar canlandırıcı olabilir!  Aventurin, stresi ve zihinsel ve duygusal baskıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. Bu anlamda, hedeflerine ulaşmak için çok çabalayan herkes için harika bir taş. Aventurin, Boğa enerjisi için harika, kolay erişilebilir bir taştır .

Boğa’nın yaratık konforlarına düşkünlük arzusunun temel ilkeleri olan gevşeme, yenilenme ve iyileşmeyi geliştirir. Boğa enerjisi sabırlı, anlayışlı ve yavaş öfkelenmesiyle bilinir. Bu temayla iyi çalışır çünkü sıkıntı yerine sabır verir. Boğa burcunda doğan insanlar güçlü iradelidir ve Aventurin genişlemeyi ve macerayı teşvik eder. Unutmayın: Aventurin taşı aslında bir kumarbaz taşıdır!

Herhangi bir inatçı boğanın işine yarayabilecek neşe ve iyi mizahı yansıtmak ve geliştirmek için harikadır. İrade gücünü artırabilir, yaratıcılığı artırabilir ve olumsuz duyguları kontrol altında tutabilir. Eylemlerinizde kararsız olduğunuzu fark ederseniz, Aventurine onlara kesin bir amaç duygusu aşılayabilir.

Bu taşın endişelerinizi ve korkularınızı uzaklaştırma yeteneği, onu Boğa için bu kadar mükemmel yapan şeydir. Aventurin idealistler için uğurlu bir taştır. Bu taşın enerjileri, kişinin dürüst ve yüksek ahlaklı daha iyi bir insan olma motivasyonunu uyandırır. Aventurin ayrıca çok amaçlı bir şifacıdır. Stresi azaltmak, güven geliştirmek ve refahı artırmak için kullanabilirsiniz.

Bir parça Aventurin ile meditasyon yapmak veya bir parçasını üzerinizde taşımak, maneviyat ve idealizm değerlerine farkındalık yaratacaktır. İyi bir karaktere sahip bir kişinin gerçek güzelliğini takdir etmek için gözlerinizi açacaktır. Karar vermeyi ve sonuna kadar götürmeyi zor buluyorsanız, Aventurin’i çok yararlı bulacaksınız.

Önem verdiğiniz biri ideallerine ulaşmak için içsel kararlılığa sahip değilse, ona bir parça Aventurin verin! Öz disipline sahip bir insan olmak istiyorsanız, Aventurin kişisel bir tılsım görevi görebilir. Aşırı yeme, alkol kötüye kullanımı, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Aventurin ayrıca sorumluluk almanızda size yardımcı olacaktır.

Peter Pan Sendromu sergileyen kişiler bu taşı tılsım olarak düzenli olarak taşıyabilirler. Yetişkinliğin görev ve sorumluluklarını mutlu bir şekilde kabul etmelerine yardımcı olur. Aventurin’in etkisi yücedir. Size o dehşet hissini veren diğer şifalı kristallerin aksine, Aventurine vermez. Yavaş yavaş dünyaya bakış açınızı genişletecek ve yaşam anlayışınızı derinleştirecektir.

Aventurin Taşı Nasıl Temizlenir

Aventurin taşı da, tıpkı diğer kuvars taşları gibi temizlenebilir. Aventurin taşı nasıl temizlenir diye düşünüyorsanız, onu yalnızca suda bekletmeniz yeterli olacaktır. Gözenekleri açık bir Aventurin taşı, suda bekleyerek de temizlenebilmektedir.

Aventurin Taşı Fiyatları

Aventurin iyi ve dürüst iletişimi teşvik ettiği için yanınızda bulundurmanız gereken bir taştır. İyi bir iletişiminiz olduğunda, hayatınızda yalana ve sahtekarlığa yer yoktur. Açıkçası, saf ve kesilmiş arıyorsanız, fiyat biraz yükselebilir. 100 veya 1100 arası fiyatlara etnik taş veya mücevher satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Aventurin taşı negatif psişik saldırılar da dahil olmak üzere negatif enerjiyi dağıttığı için iyileştirici ve pozitif enerjileriyle korunacağınız için dürüstlüğünüzü ve onurunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır.

Aventurin taşının yardımıyla sezgisel bilgelik ve saf sevgi kazanacaksınız. Kendinizi her şeyin umutsuz göründüğü bir durumda bulursanız, Aventurin’in taşı bu duygulardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca hayatınızın değişmesini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Size yeteneklerinize olan güveni tamamen geri verecek ve tüm çakralarınızı sakinleştirecektir.. Ruh üzerinde sakinleştirici bir etkisi vardır. Gerçekten Aventurin, yanınızda sahip olabileceğiniz en iyi taşlardan biridir!

Sevgiliye Hediye / Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgilime sevgililer gününde ne hediye alabilirim
sorusuna tam cevap olan Aventurin taşı bileklik ile sadece bu da değil, onunla uzun bir ruhsal çalışma yapmaya karar verirseniz, şimdiye kadar her zaman güvendiğiniz duygusal kalıpları tanıyabilir ve sizin için yanlış olanları kaldırabilirsiniz. Sevgiliye hediye almak konusunda kararsızsanız şuan en güzel hediyeye bakıyorsunuz demektir. Duygusal düzeyde gerçekten değerli bir taştır Aventurin taşı . Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz Aventurin taşının duyguların kurbanı olmak yerine, onları dengeleyen ve kontrol altına almanıza yardımcı olan bir enerjisi vardır.

Tıpkı ortaya çıkarmak istediği duygular gibi narin bir taştır. Bu açıdan sevgiliye hediye edilebilecek harika bir değerli taştır. Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünümüz Aventurin taşı bileklik ya da Aventurin taşı kolye modelleridir.

Sezgiyi daha canlı hale getirir. Duygusal dengeyi uyarır. Özetle, sevgiliye hediye noktasında Aventurin taşı kolye ve Aventurin taşı bileklik şu konularda faydalıdır: Özetle, Aventurin faydaları: Açıkça akıl yürütme, dengeyi sağlama, iç gözlem, başkalarını daha iyi tanıma, kendinle uyum içinde olma.

 

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.