Sağlık İçin Doğal Taşlar

Safraya İyi Gelen Doğal Taşlar

Safraya iyi gelen doğal taşlar bir hayli fazladır. Safra kesesi taşı riski neredeyse herkeste görülüyor. Safraya iyi gelen taşlar sayesinde safrada herhangi bir taş oluşması gibi bir durum meydana gelmiyor. Hasta olmamak için insanlar önlemler alıyor. Bu önlemler genelde ilaç ve doktor tedavisi olsa da alternatif tıbbın sunmuş olduğu hizmetler de bulunuyor. Doğal taşlar sağlığa iyi geldiği için kullanımlarını görebilmeniz mümkündür.

Safraya İyi Gelen Doğal Taşlar Jasper Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Jasper taşı şifalı olan bir taştır. Kırmızı renkli oluşundan bu taşı tanıyabilirsiniz. Son derece parlak olan bir özelliktedir. Üzerinde benekli olan desenleri bulunur. Geniş renk yelpazesine sahiptir. Yeşil, sarı, kahverengi ve kırmızı olmasının yanı sıra bu renklerin tonlarını da bulunduruyor. Hindistan, Mısır, Güney ve Kuzey Amerika’ da bu taşları görebilme olanağınız daha fazladır. Son derece güçlü olan manevi bir enerjisi vardır. Ruh haline olumlu bir şekilde etki edebiliyor. Jasper taşı adil olmayı kolaylaştıran bir taştır. Güç ve cesaret kaynağı olarak görülüyor. Sakarlığı ve aksiliği önleyen bir taştır. Hafızayı güçlendirici olan bir etkisi bulunuyor. Kan dolaşımını kolaylaştırma da etkilidir. İş ve aşk hayatınızda başarıyı yakalamanıza yardımcı oluyor.

Garnet Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Garnet taşı çeşitli renklerde bulunur. İnsanlardaki bütün kötü enerjiyi ve negatifliği alıp götürür. Kalp şeklinde olan garnet taşları aşkı ve sevgiyi temsil eder. Unutkanlığa iyi gelen bir taştır. Cinsel enerjiyi arttırmaya yarar. Hayal gücünüzü harekete geçirir. Sevgiyi ve şefkati sembol ediyor. Üzerinde taşıyan kişinin bedensel zayıflığı kalmaz. Akciğer ve kalp gibi ciddi hastalıklardan insanları korur. Hormonsal olan dengeyi sağlar. Heyecanınızı yatıştırmaya olanak sağlar.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Safraya İyi Gelen Doğal Taşlar
Safraya İyi Gelen Doğal Taşlar

Akik Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Akik taşı ismini Sicilya’ da olan bir Nehirden alıyor. Günümüzde doğal taş aksesuarında bu taşın kullanımını sıkça görmek mümkündür. Akik taşı Ülkemizde yoğun olarak Karadeniz Bölgesinde Bulunuyor. Sıcak su kaynaklarının çevresinde bu taşı görebilmeniz mümkündür. Bazı cilt hastalıklarına iyi gelen bir taştır. Mide ve bağırsakta meydana gelen problemleri çözer. Nazara karşı insanları korur.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.