Sağlık İçin Doğal Taşlar

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar

Akciğer hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar vardır. Bunlardan en bilindik olanı kalsit taşıdır.  Bunun dışında da doğada oldukça faydalı olan doğal taşlar bulunmakta ve insanlara şifa sağladığı özellikleri ile bilinmektedir. Tedavinin destekleyici olmasında katkı sağlayan değerli taşlar ve özellikleri türüne göre ve taşın içeriğinde bulunan maddelere göre değişim gösterir.

Özel ve doğal taşlardan kalsit kırılganlığı yüksek olan beyaz renkte bir taştır.  Beyaz pigment olarak bilinen kalsitin kanser dışında başka hastalıklara da iyi geldiği söylenmektedir. Kalsit taşı ayrıca alzhimer, kıkırdak rahatsızlıkları, dalak hastalıkları, genital rahatsızlıklar ve guatr gibi birçok hastalığa iyi gelen kalsit değerli  taşlardan biridir. Bazı kansere iyi gelen taşlarda bulunmaktadır.

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Garnet

Başkalaşmış kayaçlarda yer alan doğal slikat grubunda yer alan taşlardan biri olarak bulunmaktadır. Kansere faydası olan garnet akciğerle ilgili hastalıklarda şifa verici özelliktedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Zebercet

Peridot adı ile bilinen zebercet Yunanca da zenginlik anlamındadır. Dokunulduğu yere şifa veren taş karaciğer, pankreas ve dalağın temizlenmesine faydalıdır. Dokunulduğu yere şifa kazandıran bu taş kişiye şans getirir ve zenginleşmesini sağlamaktadır.

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Unakit

Üç farklı minarelden oluşan unakit kırmızı, pembe kırmızı ve ortoklaz rengi olan taşın sağlık açısından dokunuşta da yararı vardır. Kanser hastalıklarına iyi gelen taşın etrafta olması sağlık açısından oldukça yarar sağlar.

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Havlit

Gri ve beyaz rengi olan havlit taşı bor ve kalsiyum ile karışmış bir taştır. Örümcek ağları gibi çizgilerle bezenmiş görünümü ile ilgi çeken taş kansere iyi gelirken, eklem ve kas ağrılarının giderilmesinde kalp sağlığı ve baş ağrısı gibi şikâyetler için fayda sağlar.

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Obsidyen Taşı

Doğal taşlardan biri olan obsidyen taşı eklem ve kas ağrılarının azalmasını karaciğerin temizlenmesinde rol oynamaktadır. Kişinin aurasını açan taş olarak bilinen obsidyen kansere karşı şifa verici bir taş olarak kullanılır. Tespih yapımında bu taşın kullanımı uygundur.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Oniks

Siyah ve gri renklerde olabilen oniks taşı parlaklığı ve opak görünümü ile değer gören taş stres atıcıdır. Ayrıca enerji verici ve negatif düşünceleri atmayı sağladığı gibi kanser hastalığına karşıda yarar sağlar.

Akciğer Hastalıklarına iyi Gelen Doğal Taşlar Sedef Taşının Özellikleri

Deniz canlılarının kabuğundan elde edilen sert yapıda bir taş olan sedef okyanus ve denizlerin derin taraflarından çıkarılır. Kansızlığa iyi gelen sedef taşı ayrıca pozitif düşünceye de yardımcıdır. Birçok hastalığa şifa olan taş ayrıca dalak karaciğer üzerinde de etkili olarak yarar sağlar.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.