Sağlık İçin Doğal Taşlar

Adet Sancılarına İyi Gelen Doğal Taş

Adet sancılarına iyi gelen doğal taş türlerinden biri Jade yani yeşim taşıdır. Ayrıca Lav taşı ve Amazonit de sancısı azaltma etkisine sahiptir. Bu taşlar çakra dengelenmesi için kullanılır. Adet sancılarını hafifletir. Vücuttaki ödemin ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Doğal taşlar günümüzde çok önemli bir yere sahiptir. Bu taşlar milyonlarca yıldan bu yana toprağın altında kalmıştır ve burada ısının ve basıncın yapmış olduğu etki ile ortaya çıkmıştır. Tarihteki en eski yapı malzemesi olduğu söylenebilir. Toprağın altında olduğu hâli ile hiç işlenmeden kaldığı için, bu taşlar doğal taş ismini almıştır.

Doğal taşların kendi titreşimleri sayesinde enerji yayma özelliği bulunur. Enerjilerini kesinlikle kaybetmeyen taşlardır. Özellikle çok eski medeniyetler tarafından şifa kaynağı olarak kullanılmışlardır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Adet Sancılarına İyi Gelen Doğal Taş Amazonit Taşı

Amazonit taşı çok önemlidir ve mikroklin sınıfına ait olan mineral ve potasyum türü olan bir taştır. Her taşın kristal sistemi biraz farklıdır. Amazonit taşı da biraz farklı bir görüntüye sahiptir. Parlaktır ve camsı durur. Renkleri çeşitlidir. Mor, yeşil, açık mavi, gri gibi tonları vardır.

Bu taş ilk olarak Antik Mısırlılar tarafından kullanılmıştır. Süs eşyası ve mücevher yapımında tercih edilmiştir. Amazon ormanlarından esinlenerek bu isim ve verilmiştir. Yoğun yeşil bir rengi olması da bu durumda alakalıdır. Adet sancılarını büyük oranda azaltır.

Amozit Taşı
Amozit Taşı

Yeşim Taşı

Yeşim taşı daha çok uzak doğu ülkelerinde tercih edilir. Kullanım alanı daha çok oymacılık olmuştur. Uğur taşı olarak benimseyen birçok ülke vardır. Çin’de evleri koruduğuna dair bir inanış hakimdir . Mücevher ve heykel yapımında da tercih edilir. Şifalı bir taştır. Adet sancısı için masaj yapılarak kullanılır. Kırmızı, beyaz, sarı ve kahverengi renkleri bulunur. Jade ya da nefrit de denilir. Kristal bir yapıya sahiptir.

Lav Taşı

Lav taşı birçok hastalığa iyi gelir. Özellikle damarları genişletir ve kan dolaşımının hızlı olmasını sağlar. İnsanlara enerji verdiği düşünülen bir taştır. Hücreleri yeniler, kalp hastalıklarına iyi gelir. Solunum yolları için de oldukça faydalıdır. Kullanan kişiye huzur verir, adet sancısı gibi şeyler üzerinde de etkilidir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.