Sağlık İçin Doğal Taşlar

Astım ve Bronşite İyi Gelen Doğal Taşlar

Astım ve bronşite iyi gelen doğal taşlar   hangileridir ve özellikleri nelerdir? Pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Astım ve bronşit solunum yollarında oluşan ve insanı sıkıntıya sokan rahatsızlıklardır. Hayati önem taşımasıyla beraber oldukça fazla görülen rahatsızlıklardır. Fakat çakralar ile özdeşleşen birçok doğal taş ile solunum yolları üzerindeki bu rahatsızlıklar çözüme kavuşabilmektedir.

Akuamarin Taşı

Direkt olarak boğaz çakrasıyla özdeşleşen akuamarin taşı astım ve bronşit hastalıklarına iyi gelen doğal taşlardandır. Solunum yolunda meydana gelen rahatsızlıklara iyi gelmesinin yanı sıra bununla beraber damar tıkanıklığı ve böbrek iltihabı gibi sıkıntıları da ortadan kaldırmaktadır.

Kehribar Taşı

Kehribar taşı insan üzerinde en çok etkiye sahip olan ve fayda sağlayan doğal taşlar listesinin birinci sırlarında yerini almaktadır. Sayısızca birden çok faydası ve dünya üzerinde en bilinen doğal taş olması özelliği ile astım ve bronşit tedavilerinde bu doğal taştan faydalanılmaktadır.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Kaplangözü Taşı

Kaplangözü taşı özellikle dolaşım ve solunum sistemlerinde ağrıya ve hastalıklara çok iyi gelmesi ile tanınmaktadır. Tenle direk olarak temas edebileceği şekilde kullanılır ise astım ve bronşite oldukça iyi gelip, fayda sağlamaktadır.

Turkuaz Taşı

Turkuaz taşı yani bilindiği diğer ismi ile Firuze taşı, boğaz ve bölgesinde meydana gelebilecek neredeyse bütün rahatsızlıklara deva olmaktadır. Astım ve bronşit rahatsızlıklarının yanında bademcik iltihabı ve öksürük gibi rahatsızlıklara da şifa olmaktadır. Turkuaz taşı ( Firuze taşı ) bu manada çok yönlü şifa dağıtıcısı olmaktadır.

Astım ve Bronşite İyi Gelen Doğal Taşlar
Astım ve Bronşite İyi Gelen Doğal Taşlar

Turmalin Taşı

Turmalin taşı kalp hastalıklarına olumlu faydalar sağlaması ile ün salmış bir taş olmasıyla beraber solunum yollarında bulunan rahatsızlıklara da oldukça iyi geldiği görülmüştür. Astım ve bronşit en iyi geldiği, başarılı sonuçlar verdiği iki rahatsızlıktır.

Aventurin Taşı

Kalp çakrasıyla özdeşleşmiş olan aventurin taşı kalp, damar ve solunum yollarında bulunan bütün enfeksiyon ve kramp türü rahatsızlıklara oldukça iyi gelmektedir. Tene temas edebileceği şekilde taşındığı takdirde astım ve bronşite de fazlasıyla iyi gelmektedir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İnsan bünyesinde meydana gelen bu rahatsızlıklar sadece bedensel olarak değil ruhsal olarak da kişiye zarar vermektedir. Ruhsal yönden kendinizi daha iyi hissetmek ve enerjik kalmak istiyorsanız rodokrozit taşı bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.