Sağlık İçin Doğal Taşlar

Siğile İyi Gelen Doğal Taşlar

Siğile iyi gelen doğal taşlar içerisinde labradorit taşı sık kullanılmaktadır. Siğile iyi gelen doğal taşlar siğil için uygulanan tedavinin yanında kullanılabilir. Kişi doğal taşı aksesuar olarak ya da ev dekorasyonu olarak kullanabilir. Doğal taşların bulunduğu ortamda enerjiyi yükseltmek ve ortamdaki negatif enerjiyi uzaklaştırmak gibi etkileri vardır. Mekân enerjisi değiştiğinde orada bulunan kişilerinde enerjileri değişir.

Doğal taşların olumlu enerjisi yüzyıllar önce fark edilmiş ve o günden bugüne kullanılmıştır. Doğal taşlar toprak altında uzun yıllar kalır ve işlenmemiş taşlardır. Oldukları yerde belirli bir enerjiye sahip olurlar. Bu enerji her taşta farklılık gösterir. Bundandır ki her taşın farklı farklı şifa sebepleri vardır. Taşların enerjileri yüksek olduğu için farklı taşların bir arada kullanılması için uzmana danışılmalıdır.

Siğile İyi Gelen Doğal Taşlar Doğal Taşların Kullanımı

Ayrıca doğal taşlar kullanılırken taşıma kolaylığı ve kullananın hep yanında olması açısından aksesuar olarak daha çok tercih edilmektedir. Erkekler tespih olarak doğal taşları yaptırıp kullanırken kadınlar küpe, kolye, yüzük gibi birçok aksesuarda kullanıyor. Negatif enerjiyi çekip pozitif enerji yayan bu taşlar belirli aralıklarla temizlenmelidir. Negatif enerjiyi atması için toprağa gömülüp belli saat beklendiği gibi temiz akan suyla yıkama işlemi de yapılır. Kimileri ise bu taşların tütsülenebileceğini de söyler.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Labradorit Doğal Taşı

Bu doğal taş doğada bulunan güçlü kristallerdendir. Bu sebeple bu taşı kişinin yanında taşıması onun titreşimlerini yükseltir. Olumsuz enerjilere karşı korumada çok etkilidir. Labradorit doğal taşı yeşilimsi bir renkte olabileceği gibi metalik bir mavi renge de sahip olabiliyor. Siğil sorunu yaşayanların kullandığı bu taşın daha birçok faydası vardır.

Siğile İyi Gelen Doğal Taşlar
Siğile İyi Gelen Doğal Taşlar

Labradorit kişilerin çakra dengelenmesi ve aura temizlenmesini sağlar. Kişilerin psişik güçlerini ve hislerini arttırdığı söylenmektedir. Güç ve sebat özelliklerini arttırır. Bu sebeple tarih boyunca çok sık kullanılmıştır. Korku duygusu baskın olan kişilerde bu duyguyu yok eder. Kişinin kendine olan inancını arttırdığı gibi evrene olan inancını da arttırır. Karmaşık, yoğun düşünceli zihni sakinleştirir. Sindirim sistemine ve baş ağrılarına iyi gelir. Ağrıyan bölgeye koyulması ağrıyı azaltır hatta yok eder.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.