Sağlık İçin Doğal Taşlar

Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Ağız hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar içinde iki tane farklı taş bulunuyor. Bunlardan bir tanesi florit diğeri ise kalsittir. Florit taşının üzerinde bilim insanları tarafından çeşitli çalışmalar ve deneyler yapılmıştır. Yapmış oldukları deneylerin sonuçlarında ise Ağız Hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar olduğu bulunmuştur. Florit taşı ağız hastalıklarının yanı sıra baş ağrılarına karşı şifalıdır. Düşüncelerin netleşmesinde yardımcı olur.

Enerji yatıştırıcı ve huzur verici olan Özelileri ile de biliniyor. Zihinsel açıklığa neden oluyor ve konsantrasyonun artmasında büyük oramda etki sağlıyor. Bu özelliği ile birlikte en çok öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Duygusal bağlamda da sizlere yardımcı olan ve huzur veren bir taştır. Mutsuz olduğunuzda mutluluk veren bir taştır. Zihninizde bir yorgunluk varsa florit taşı biriktirin ve avuçlarınıza alın. Bu taş en fazla ağız hastalıklarına iyi geliyor.

Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar Kalsit Taşı Nedir?

Karbonatlı olan kayaçlardan meydana gelen minarellere kalsit deniliyor. Kalsit kristal yapılardan oluşmuştur. Kalsit taşının oldukça fazla faydası bulunuyor. Kalsit taşı özellikle ağız hastalıklarına iyi gelen taşlardan bir tanesidir. Bunun yanı sıra cinsel hayati düzenleyen, bedenin bir bütün haline gelmesine yardımcı olan enerji taşlarıdır. Enerji güçlendiren kalsit taşları topraktan enerji alarak insan vücuduna aktarır. Doğada bulunan kalsit taşı Türkiye’ de de oldukça fazla miltarda bulunuyor. Yeryüzüne yakın bir yerde bulunan taşlardır. Kalsit taşı renksiz ve saydam bir özelliktedir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !
Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar
Ağız Hastalıklarına İyi Gelen Doğal Taşlar

Şifalı Olan Taşlar

Ağız Hastalıklarına iyi gelen doğal taşlar her yerde bulunabilir. Florin ve kalsiyum bu hastalık için birebirdir. Florit taşı aura temizliği yaparak düzenli bir şekilde uyumanıza yardımcı olur. Deri hücreleriniz bu sayede yenilenir. Geçmişteki bulunan kötü anılarınızdan kurtulmanızı sağlar. Bilhassa yaşlı olan bireylerin kolye yaparak bu tasları boyunlarına takması öneriliyor.

Florit taşı enerjisi ile yatıştırıcı özellik gösteriyor. Florit taşı mor ışığın altın da incelendiğinde oldukça güzel mor bir renkte olduğu fark edilir. Kalsit taşı ise temizleyici, dengeleyici, güçlendirici bir etkisi bulunuyor. Kanser hastaları kemoterapi tedavisi görürken odalarında tutabilirler. Ağız hastalıklarına da oldukça iyi geliyor.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.