Sağlık İçin Doğal Taşlar

Vücutta Korkuya İyi Gelen Doğal Taşlar

Vücutta korkuya iyi gelen doğal taşlar doğada fazla miktarda bulunuyor. Bu taşlar sayesinde çocuklarınız da korkma meydana gelmiyor ve sağlıklı bir şekilde yaşayabiliyorlar. Eski çağlardan itibaren doğal taşların faydalarından yararlanılıyor. Günümüz de hala bu taşları kullanıyor ve bu taşların yararlarından faydalanıyoruz.

Kalsit Taşı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Kalsit taşı doğada yaygın bir şekilde olan ve takı olarak fazla tercih edilmeyen bir üründür. Fazla tercih edilmemesinin sebebi ise oldukça kırılgan bir yapıya sahip olmasıdır. Kalsit taşı kalsiyum ve karbonat taşlarının bileşimlerinden meydana gelen bir taştır. Camsı parlak ve renksiz olabildikleri gibi, farklı renklerde yarı saydam bir şekilde ya da opak bir şekilde de olabiliyor. Son derece yumuşak olan bir mineraldir. Bıçak yardımı ile kolay bir şekilde çizilebilir. Kalsit taşlarını dikkatli bir şekilde inceleme altına almanız dahilinde içerisinde çift çizgi görebilirisiniz. Bazı kalsitler deniz kabuklarını andırır. Süs eşyasının yanı sıra pek çok yerde kullanılmaya müsait olan bir taştır.

Kalsit Taşının Renkleri ve Faydaları?

Kalsit taşı mavi olarak doğada bulunabilir. Bu renk kan basıncını düzenlemeye yardımcı olur. Vücutta korkuya karşı iyi gelir, hastalıkların iyileşme sürecini arttırır. Sinir ve strese iyi gelir, iletişimi kuvvetli hale getirmeye yardımcı olur. Yeşil kalsit toprakta bulununca toprağın verimi daha da artar. Kemikler bu kalsit sayesinde güçlenir. Turuncu kalsit, cinsel hayatınızda düzenleme sağlar. Doğumu kolay bir hale getirir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Turkuaz Taşı Nedir? Ne İşe Yarar?

Turkuaz taşı, yeryüzünde bulunan en değerli taşlardan bir tanesidir. Eski Türklerde savaş zamanında kullanılırdı. Bu da gücü temsil ediyordu. Bu taşın insanlara şans ve uğur getirildiğine inanılır. Kaygı duygusunu bastırır. Nazara karşı insanları korur. Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu olan bir etkisi bulunuyor. Bu taşı taşıyan insanlar daha fazla bilge olurlar. Bu taşı taşıyan kişide huzur bulunur. Sindirim yolu sorunlarına karşı iyi gelir. Hastalıkları ortadan kaldırır. Vücutta korkunun önüne geçer. İnsanlarda tansiyon ve kan basıncını dengeler. Stres ve korku yaşatmaz.

Vücutta Korkuya İyi Gelen Doğal Taşlar
Vücutta Korkuya İyi Gelen Doğal Taşlar

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.