Doğal Taşlar

Yeşil Renkli Doğal Taşlar

Yeşil renkli doğal taşlar doğada fazla oranda bulunuyorlar. Yeşil taşların şifa için çok yararlı olan taşlar arasında yer aldığı bilinen bir gerçektir. En değerli yeşil taşlardan bir tanesi zümrüttür. Oldukça kaliteli ve pahalı olan bu taşlardan satın almak istiyorsanız mücevher ve takı satan yerlere bakmanız gerekiyor. Yeşil renkte bulunan doğal taşlar pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Eğer bir yeşil renk tutkunu iseniz birbirinden güzel, değerli ve şifalı olan yeşil taş alabilirsiniz. Yeşil taşların şifası genellikle ruh üzerinedir. Yeşil renk huzuru temsil eder dolayısı ile yeşil renkli olan taşlar genellikle huzuru simgeleyen taşlardır. Bunun yanı sıra yeşil renge sahip olan taşlar insanların dingin ve sakin yaşamasına olanak sağlar.

Yeşil Renkli Doğal Taşlar
Yeşil Renkli Doğal Taşlar

Bilinen Yeşil Renkli Olan Taşlar

Yeşil renkli doğal taşlar arasında pek çok yeşil taş bulunuyor. Bunlardan bazıları şu şekilde sıralayabilir; yeşim taşı, amazon taşı, kan taşı, yıldız taşı, krizokol bu taşlardan her birinin kendine has olan bir özelliği bulunuyor. İstediğiniz taşı yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu taşlar kişinin kendini iyi hissetmesini sağlıyor bu yüzden önemli bir toplantı, ilk buluşma, sınava giren öğrenciler gibi pek çok kişi yeşil olan taşları yanında taşıyabilir. Yeşil renkli olan taşlar bazen fiziksel olarak da insana etki edebilir. Kol ve bacak ağrılarına iyi gelen bir taştır. Yorgunluğunuzu atmanıza olanak sağlar. İşitmede problemleri olan insanların bu taşlar sayesinde her şeyi daha net bir şekilde duyabilir.

Kan Taşı ve Krizokol Taşının Faydaları Nelerdir?

Yeşil renkli doğal taşlar grubun da  yer alan taşlar arasında kan taşı ve krizokol taşı da bulunuyor. Bu taşlar sağlık açısından oldukça faydalı olan taşlardır. Bu taşları hem evinizin her yerinde hem de üzeriniz de taşıyabilirsiniz. İnsan ruhuna iyi gelen taşlardır. Daha çok rahat bir nefes almanızı, ferahlamanızı sağlar, sizi kötülüklerden korur. Etrafınızda kötü bir enerji varsa onu sizden uzak tutar. Saygısızlığa ve sabırsızlığa ve saldırganlığa iyi gelen bir taştır. İnsanın öfke kontrolünü sağlamaya olanak sağlar. Kişinin enerjisini besler.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.