Doğal Taşlar

İkizler Burcu Doğal Taşı

İkizler Burcu Doğal Taşı  sayesinde Meraklı, yeni fikirleri çabuk özümseyen, ancak genellikle aldıkları kararlarda yüzeysel olan İkizler temsilcileri, kararsız bir yapıya sahiptir. İkizler’de çok akıllı, eğlenceli, yetenekli karakter bulunur. Aktif ve enerjiktirler çünkü sıkılmaktan hoşlanmazlar. Ancak bu hareketler ve enerji durumları, sinir sistemlerinin depresif, huzursuz ve odaklanamamış olmasına neden olur. En kararsız burçlar arasında yer alan ikizler için doğru doğal taş seçilirse bu taşlar İkizler ‘de bile çelişkilerle karşılaşacaktır.

İkizler Burcunun Taşları Ve Özellikleri

İkizler, Merkür gezegeni tarafından yönetilir. Aynı zamanda, Merkür gezegeninin sarı rengi, İkizler ‘in ana uğurlu rengidir. İkizler, Merkür gezegeninin egemenliği altında olmasına rağmen, kişiliğini farklı ve olumlu yönde etkileyebilen, ayrıca Mars, Jüpiter ve güneşin de etkisini taşıyan ve bu nedenle diğer enerjileri destekleyen İkizler ‘in doğal taşını tespit etmek mümkündür.

Akik

İkizler Burcu Doğal Taşı  arasında en önemli İkizler taşlarından biridir, özellikle hasta ve hasta ikizlere yardımcı olur. Etkiyi arttırmak için sol elinize gümüş bir oniks yüzük takmalısınız. Ayrıca akik, özellikle 1 Haziran – 10 Haziran tarihleri arasında doğanlar İkizler taşı olarak bilinir. Bu günlerde doğan ikizler enerjik ve hızlıdır, hassastır ancak kavgacıdır. Akik, bu özellikleriyle ikizlerin enerjisini artırırken, saldırgan doğalarını olumlu yönde etkiler ve erkeklere güven verir.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

İnci

İkizler taşı olarak kötü insanlardan korur. Astrologlar, yalnızca yakın aile üyelerinin yeşim taşı giyebileceği konusunda uyarıyorlar. Yani yeşim, ilişkilerde saflığı korur ve aileye kalıcı barış getirir. Ayrıca kendine güvenen insanlar üzerinde olumlu bir etkisi vardır.

Safir

Hava elementinin burçlarından İkizler, sorumluluklarını ve görevlerini unutabilir,Safir taşı burcun görev duygusunu geliştirir.

Aytaşı

İkizler Burcu Doğal Taşı ile İkizlerin cömertçe ve pratik olarak tek bir hedefe odaklanmasına yardımcı olan doğal taşlardan biridir. Astrologlar, bu burcu temsil edenlere ayın gelişimi sırasında taşlı bilezikler, kolyeler veya yüzükler takmalarını tavsiye eder. Ayın yeni aydaki etkisi çok güçlüdür. Azalan ayda, taşın sahibinden enerji çekeceğine inanıyorlar.

İkizler Burcu Doğal Taşı

Zümrüt

İyimserlik taşı olarak bilinir. İkizlerin başladıkları işi bitirmelerine ve duygularını kontrol etmelerine yardımcı olur. Bu taş çoğunlukla İkizler ‘in yaratılış taşı olarak kabul edilir. Zümrüt, bilgeliğin ve felsefenin efendisidir.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Heliodor

Güneş enerjili ve Yaşam taşı olarak da bilinir ve aynı zamanda İkizler burcunun uğurlu taşıdır. Güneş enerjisi ile İkizler ‘in melankolisini alıp neşe getirir. Heliodor ayrıca ikizlerin aşkı bulması için bir muska görevi görür.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz. Diğer doğal taş ürünlerimiz için MAĞAZA mızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.