Burca Göre Doğal Taşlar

Yengeç Burcu Taşı

Yengeç burcu taşı, Yengeç burcu taşı nedir, hangi taş Yengeç burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

yengeç burcu taşı, yengeç burcu taşı nedir, hangi taş yengeç burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

 

Yengeç Burcu Taşı

Yengeç, yengeç tarafından temsil edilen bir su burcudur. Bu burçta doğan ve Yengeç burcuyla rezonansa giren insanlar, sadakat ve tatlılıktan küskünlüğe ve huysuzluğa kadar değişen kişilik özellikleri sergilerler. Bu burcu ve onun doğum taşını gerçekten anlamak ve takdir etmek için Yengeç’in tüm özelliklerine tam spektrumlu bir bakış gerekir. Yengeç burcu taşı birden fazladır, bunu da unutmamak gerekir.

Yengeç Burcu Doğal Taşları Nelerdir

Yengeç burç taşı Yakut’tur Zodyak işareti ayrıca Kalsedon, Aytaşı, İnci, Safir ve Zümrüt ile rezonansa girer. Yengeç, hayatın tohumlarının mistik sularda doğduğu, hayata açılan kapı olarak bilinir. Spiritüel alemler söz konusu olduğunda, Yengeç yaşam ve aşk, romantizm ve tutku ile eş anlamlıdır. Yengeç burcu doğal taşları nelerdir diye merak ediyorsanız, yazımızı sonuna kadar okumanızı öneririz.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Yakut, farklı tonlarda göz kamaştırıcı bir renge sahip muhteşem bir doğum taşıdır. Rengi, enerjisiyle aynı şekilde yoğun bir şekilde yayılır, yaşam için tutku ve canlılık uyandırır. Bu burç taşının enerjisi, Yengeç insanlarına zenginlikleri hayatlarında tutmalarını destekler. Ayrıca, psişik saldırılara karşı bir kalkan oluşturan psişik koruma için güçlü bir enerjisi vardır.

Yengeç Burcu Hangi Taşı Kullanmalı

Ruhsal düzeyde, Yakut Yengeç burç taşı kişiliklerinin canlılık ve karakter gücü elde etmelerine yardımcı olur. Yengeç insanları çekingen olmaya eğilimlidir, bu taş hayatlarını olumlu yönde etkilemeye yardımcı olur, böylece daha istikrarlı ve güvenli hale gelirler. Yengeç burcu hangi taşı kullanmalı ve neden kullanmalı diye merak içindeyseniz yazımızı okumaya devam ediniz.

Güven seviyeleri yükseldikçe akademik, profesyonel ve kişisel yönlerini de geliştirebilirler. Yakut, Yengeç’in bakış açısına cesaret aşılar. Bütünlük ve bağlılık oluşturmaya yardımcı olur, böylece zihinsel ve ruhsal doyumlarını arttırır ve genel olarak daha mutlu bir duruma yol açar.

Yengeç insanlarının zorluklara göğüs germelerini ve sorumluluklarını daha kolay yerine getirmelerini sağlayan enerjide bir artış var. Doğum taşı Yakut, çabalarında başarılı olmalarını destekler ve onlara cömertlik ruhuyla ilham verir. Giyenlerin çabalarında başarılı olmalarına yardımcı olur ve onları cömertlikle doldurur.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Karamsar olmakla meşhur, Yengeç insanları çabuk gücenirler ve sadece sert dış kabuklarını bırakarak kendi içlerine çekilme eğilimindedirler. Önemsiz veya savunmacı davranışlar için bir eğilimleri vardır. Yengeç burcu insanı mizacında bir denge kuramazsa, aşk yapışkanlığa, boğucu ve incinmişlik duygusu gaddarlığa veya kinciliğe dönüşebilir.

Zümrüt, başka bir Yengeç burcu taşı olarak bilinir. Yeşil rengi doğadaki dengeyi ifade eder. Aynı zamanda çoğu canlının rengidir, diğer renklerle zahmetsizce bütünleşen bir renktir. Aynı şey, çevrelerine karşı çok hassas olan ve etrafındaki insanları şefkatle besleyen Yengeç insanları için de söylenebilir.

Yeşil dengeyi, Yengeç burcu ise duygusal istikrarın simgesidir. Zümrütlerin duygusal refah için bu güce sahip olduğuna inanılıyor. Bu Yengeç burç taşı aynı zamanda, açık ve şüpheci olmaları nedeniyle Yengeç insanları söz konusu olduğunda düşünülemez olmayan bir yetenek olan durugörü de getirir.

Safir, Yengeç burcu taşı olarak bilinir. Bu doğum taşının iç huzuru ve ruhsal aydınlanmayı getirdiğine inanılıyor. Depresyonla mücadelede de çok faydalıdır. Basiret uyandırmak ve duyuları yükseltmek için de kullanılabilir.

Kalsedon, yalnızca pozitif enerjileri emen başka bir Yengeç burcu taşı, Başak burçlarının da yapacağı bir şeydir. Negatif enerjileri uzaklaştırır ve kabusları yok eder. Genellikle endişeli Yengeç’in daha güvenli ve iyimser hissetmesini sağlamada çok yardımcı olur.

Yengeç Burcu Doğal Taşı

Her burç, onu tanımlayan en az bir anahtar özelliğe sahip olma eğilimindedir. Yengeç burç taşı kişilikleri huysuzluklarıyla bilinir. Bunun nedeni, Yengeç burcunun yöneticisi Ay’ın gelgitlerin değişmesiyle birlikte büyüyüp küçülmesidir. Ay’ın evrelerinden geçmesi gibi, bu burçta doğan insanlar da öyledir. Yengeç burcu doğal taşı gerçekten de size fazlasıyla iyi gelecektir.

Bu iyi ya da kötü olabilir çünkü iyi ya da kötü, Yengeç insanları her şeyi çok derinden hissederler. Yengeç burcu taşı kişilikleri çok yufka yüreklidir. Ne hissettiklerini ifade etmekte zorlanırlar çünkü incindiklerinde tüm duygusal tepkileri kapatırlar.

Çoğu zaman, diğer zodyak işaretleri ile karşılaştırıldığında duygusal olarak olgunlaşmamış görünürler. Bu, bazı durumlarda doğru olsa da, çoğu zaman sadece çok alıcı bir yapıya sahip oldukları için olur. Sadece kendi duygularına değil, aynı zamanda diğer insanların duygularına da duyarlı olan son derece gelişmiş bireylerdir. Bu empatik yetenek, duygusal varlık durumlarını karmaşıklaştırabilir.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Bunun nedeni, birçok Yengeç insanının kendi duyguları ile diğerlerinden hissettikleri arasındaki farkı ayırt edememesidir. Yengeç insanının eşiyle kurduğu aile, sonsuz sevgi ve bağlılık içinde devam eder. Sırf çocuklarının ihtiyaç duydukları her şeye sahip olduklarından emin olmak için dağları yerinden oynatacaklar.

İnanılmaz bir sevgiye sahipler, ama önce onu nasıl vereceklerini öğrenmeleri gerekiyor. Bir kez yaptıklarında, aileleri onların sevgisi ve bakımı altında büyüyecek ve çiçek açacak. Yengeç burcu taşı kişilikleri çocukları ile çok gurur duyar. Onlara bakarlar ve kendilerinin bir uzantısını görürler.

Onlara evde ve toplum içinde güzel ahlaklı olmaları için güzel ahlakı ve doğru davranışı öğretirler. Yengeç insanları ayrıca evlerini sığınakları olarak görürler ve yoğun bir günün ardından gerçekten yeniden şarj olabilmeleri için orada hüküm sürmek için sakinliğe ve düzene ihtiyaçları vardır.

Yengeç burcu kişiliklerinin evlerine çok bağlı olmaları şaşırtıcı değil. Kendileri diyebilecekleri bir yer olmadan hayatta kalamazlar. Evleri onları toprak altında tutar. Kendilerini güvende hissettiriyorlar. Evlerini dekore etmek ve onları güvenli ve mutlu kılan her şeyi doldurmak için çok para harcamaktan çekinmeyecekler.

Yengeç burçları, tutkularını etraflarındaki insanlarla paylaştıklarında en mutlulardır. Güçlü bir yaratıcı güçleri vardır ve kendilerini sanatsal ve yaratıcı bir şekilde ifade etmekten büyük zevk alırlar. Yengeç burcu taşı kişilikleri aynı zamanda gayretli işler ve mükemmel sağlayıcılardır. Kendi başlarına bırakıldıklarında en iyi şekilde çalışırlar. Mikro yönetilmeyi sevmezler.

Yengeç Burcunun Uğurlu Sayısı Nedir

Yengeç burcunun doğal taşı olduğu gibi, uğurlu sayısı da bulunur. Yengeç burçlarının uğurlu sayıları tek olarak sınırlı değildir. Bu sayılar arasında 2,4,12,456, ve 9742 sayıları bulunur. Ayrıca yengeç burcunun uğurlu sayısı nedir sorusunun cevabını aldıktan sonra, uğurlu gününe de göz atabiliriz.

Yengeç burcunun en uğurlu günü Pazartesi’dir. Pazartesi sendromuna yakalanmayan ve bugünü en kaliteli şekilde geçiren yengeç burçları, diğer insanlara göre bu günlerde daha enerjik ve sevgi dolu davranırlar.

Yengeç Burcu Uğurlu Taşı

Yengeç burcu uğurlu taşı kendi taşı olan yakuttur. Bu taş sayesinde yengeç insanları işlerine evlerine davrandıkları gibi davranırlar. İş statülerini korurlar ve genellikle yönetici pozisyonlarında bulunurlar. İş arkadaşlarına aileleri gibi davrandıkları için insanlardan sadakat beklerler. Sorunları kendi iş güvenliklerine tehdit oluşturmadığı sürece onlara anlayışla kulak vereceklerdir. Yengeç burcu taşı ne kadar önemliyse, vereceği uğur da o kadar önemlidir.

Her burcun olumsuz özellikleri vardır ve Yengeç bir istisna değildir. Bu özelliklerin ne kadar güçlü bir şekilde tezahür ettiği, kişinin diğer yönleriyle çok ilgilidir. Yengeç insanları reddedilme korkusu olmadan duygularını ifade etmelidir. Böyle bir ihtimal olursa hemen kabuklarına geri çekileceklerini hissederler.

Çok çabuk huysuz ve küskün olabilirler. Bir şekilde hafife alındıklarını hissederlerse, patlayana kadar büyük olasılıkla içlerinde kırgınlık oluşmasına izin vereceklerdir. Sorun şu ki, neredeyse her şey onları kırgın hissettirebilir. Çok renkli hayal güçleri vardır. Bunu verimli kullanmadıkları zaman yıkıcı olarak kullanabilirler.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Basitçe söylemek gerekirse, Yengeç insanlarını her zaman memnun etmek çok zordur. Yapabileceğiniz en iyi şey, korkularından çıkıp normale dönene kadar beklemektir. Yengeç halkının gözünden düşerseniz, muhtemelen asla affedilmeyebilirsiniz.

Ne söylediğinizi veya ne yaptığınızı hatırlamayabilirsiniz, ancak o kapı arkanızdan çarptığında muhtemelen bir daha asla açılmayacaktır. Neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışarak, yaptığınız son konuşmayı tekrar ederek yıllarınızı harcayabilirsiniz. Daha fazla zaman kaybetmeyin. Yengeç’in duygusal yapısını asla tamamen çözemezsiniz.

Yengeç’in ruhuna daha derinden baktığınızda, bu işaret hakkında daha fazlasını öğreneceksiniz. Kabuğun altında keşfetmeye değer bir yumuşaklık var. Tıpkı aydan ipucu alan yengeç gibi, yengeç de gelgitlerin gelgitine bağlı olarak rotasını çiziyor. Yengeç insanları da aynı şeyi yaparlar çünkü etraflarındaki durumlara tepki verirler.

yengeç burcu taşı
yengeç burcu taşı

Yengeç burcu ve sembolü arasındaki benzerlikler burada bitmiyor. Yumuşak karınları vardır, yani Yengeç insanları kolayca incinir ve yaralarının iyileşmesi uzun zaman alır. Yengeç insanları, birinin ihtiyacı olduğunda yardım teklif eden ilk kişilerdir. Ruh halleri bir fırtınadaki mum ışığı gibi değişip titrese de, her zaman güvenebileceğiniz insanlar olacaklardır.

İhtiyacınız olan para, arkadaşlık veya tavsiye sözü olsun, Yengeç insanları sizin için bir çimdik olacaktır. Balık burç taşı kişilikleri gibi Yengeç burçları kişilikleri, yüzleşmeleri sevmezler ve tartışmalardan kaçınmak için kendi yollarından çıkarlar. Tehlikeyi sezince yana doğru hareket eden yengeç gibi, Yengeç insanı da fırsat buldukça kenara çekilir.

Yengeç insanlarının patlaması çok zaman alır, ama bir kez patladığında, dikkat etsen iyi olur! Bir an önce, bir hatayı düzeltmek için harekete geçmeye hazırlar. Çok ısrarcıdırlar. Ayrıca kalıcı güçleri ile tanınırlar ve herhangi bir düşmandan daha uzun süre dayanabilirler.

Yengeçlerin boş yere pençeleri yoktur. Yengeç insanları bir şey için savaşmaya karar verdiğinde, mesafe kat edeceklerinden emin olabilirsiniz. Hayatınızda Yengeç burcuyla uyumlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız, sözlerinize dikkat etmeye çalışın.

Destekleyici olun ve ilişkiyi sağlıklı tutmak için daha fazla çalışın. Yengeç’in harika özelliklerinin çabaya değdiğini göreceksiniz. Yengeç insanları çok sezgiseldir ve insanları okumakta mükemmeldir. Güçlü bir sezgileri var, bu da diğer insanların kafalarının üzerinden uçan şeyleri algılamalarına izin veriyor. Tabii ki işin içine yengeç burcu taşı da katılınca, bu sezgiler daha fazla yükselebiliyor.

Özellikle insanları okuma konusunda yeteneklidirler ve birinin ne zaman kötü hissettiğini veya bir şekilde davrandığını hemen hemen her zaman anlayabilirler. Yengeç insanları içgüdülerine güvenmeyi öğrenmelidir çünkü çoğu zaman doğrudurlar.

Özellikle aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, her şeyi gönülsüzce yapan tipler değildirler. Çok yoğun ve tutkulu ortaklardır. Bir Yengeç tarafından sevilmek başka hiçbir şeye benzemez. Bir Yengeç’in sevgisi bir insanı canlı hissettirebilir. Ancak kalpleri hassas olabilir. Kalpleri kırıldığında veya onunla oynandığında, bunu oldukça zor alabilirler.

Yengecin kalbi hassas olabilir ve kırıldığında veya onunla oynandığında oldukça sert davranabilir. Bir ayrılıktan sonra devam etmekte zorlanırlar ve tam olarak ayağa kalkmaları uzun zaman alabilir. Yengeç insanları en çok veren kişiliklerden biridir. Arkadaşlarını ve ailelerini birdenbire cömert davranışlarla boğmaları alışılmadık bir durum değil.

Bunu mecburiyetten yapmıyorlar. Bunu sadece sevdiklerinin yüzünü güldürmek istedikleri için yapıyorlar. Yengeç burcu taşı kişilikleri anlayışlı, sempatik ve sevecendir. Başkalarının acı çektiğini görmekten nefret eden nazik ve yufka yürekli insanlardır. Bu burçta doğan kişilerin tek olumsuz yanı çekingen olmaları ve beklenen sonucu alamayınca kolayca pes etmeleridir.

Yengeç Burcu Taşı ve Rengi

Yengeç burcu taşı ve rengi konusunda merak ettiğiniz bilgileri bu başlık altından öğrenebilirsiniz. Parlak beyaz ve gümüş, Yengeç’i sezgisiyle birleştirir ve temiz ve berrak bir sayfa sağlar. Bütünlüğü, masumiyeti ve saflığı sembolize eder. Suyun parıldayan yüzeyi veya ayın parlayan yüzü gibi, gümüş ve beyaz da sezgi ve saflığın renkleridir. Yengeç’in duyarlılığını ve anlayışını artırarak sevginin en derin seviyesinde akmasına izin verir.

Mavi, beyaz ve deniz yeşili de bu burç için işe yarar, sarı ise başarı için uğurludur. Kırmızı, düştüğünüzde ayağa kalkmanıza yardımcı olabilir. Hem beyaz rengi hem de Yengeç burcu, sevecen doğasıyla stresi giderir ve duygusal rahatsızlıkları yatıştırır.

Doktorlar beyaz giyer ve bu nötr bir duruş anlamına gelir ve ortama dinginlik, huzur ve rahatlık sunar. Yengeç, diğer insanların enerjilerini ve duygularını çok kolay emdiğinin farkında olunması gereken bir işarettir. Zodyak işaretlerinin en hassası olarak, olumlu olabilen, ancak fazlasıyla olumsuz olabilen duyguları, ruh hallerini ve atmosferleri yakalamaya meyillidirler.

Yengeç Burcu Taşı Bileklik

Yengeç burç taşları, özellikle kolye, küpe, yüzük ve bilezik olarak takıldığında Yengeç için tılsım veya şanslı taş görevi görür. Düzenli olarak giyildiğinde duygusal dinginliği koruyabilir. Bu tılsımlı değerli taşı bir kolyede, bilezikte veya yüzükte takmanın yoğun duyguları yumuşatacak bir istikrar sağladığı düşünülmektedir. Yengeç burcu taşı bileklik modelleri de gerçekten hoş görünümlüdür ve size fazlasıyla iyi gelir.

Yengeç, Yakut doğum taşları giyerek yardımcı olabilecek belirli sağlık koşullarına eğilimlidir. Kan ve bileşenleriyle ilgili sorunlara yardımcı olabilirler. Ayrıca farklı enfeksiyon türlerinin tedavisinde de yardımcı olabilirler. Bazı hastalıklarla irade gücüyle savaşmaya yardımcı olan zihinsel bir güç sağlarlar. Yakut’un pozitif yaşam gücü nitelikleri, kan dolaşımı yoluyla tüm vücudu canlandırır.

Yengeç Burcu Taşı Kolye

Yengeç doğum taşı Yakut’u gerçekten yüzük olarak takılması tavsiye edilse bile kolye olarak takabilirsiniz. İyileştirici faydalarından yararlanmak için yine de çift ağırlıklı bir Yakut taşı takabilirsiniz. Yakut’u bir Yengeç burç taşı kolye olarak taktığınızda, aynı zamanda güneşin enerjilerini de getiriyorsunuz. Doğal olarak yengeç burcu taşı kolye satın alarak taşınızı sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz.

Size sağlık, zenginlik, bilgelik ve genel olarak iyi bir kişilik verir. Bir parça Yakut, zihinsel sağlık sorunları veya kanla ilgili hastalıklardan muzdarip insanlar için çok elverişli olduğunu kanıtlayacaktır. Ayrıca iş veya siyasi yönetimde çalışan kişilerin bir Yengeç burcu kolyesinden çok yararlanacağına inanılıyor!

Kalsedon, kolye olarak kullanabileceğiniz başka bir Yengeç taşıdır. Sözel beceri ve zihinsel esneklik sağlayabilen son derece yaratıcı bir taştır. Sizi iyimserlik ve kaygısızlık duygularıyla saracak. Ayrıca kan basıncını düşürdüğüne ve anti-inflamatuar etkilere sahip olduğuna inanılmaktadır. Solunum sistemini temizlemeye ve akciğerleri ve sigaranın etkilerini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Kalsedon, altın veya gümüş ayarlarında kullanıldığında çok değerli fiziksel ve metafiziksel özelliklere sahip olacak çok güzel ve zarif bir kolye olacaktır. Yengeç burcu Aytaşı da bir kolye olarak çok hoş görünecek. Bunun nedeni, her Aytaşı benzersizdir ve gerçekten özel bir Aytaşı mücevher parçasına sahip olacaksınız.

Büyük miktarda Aytaşı mevcut olduğundan, Aytaşı takıları da çok pahalı değildir. Aytaşı kolyeye sahip olmak, kalbiniz için sakinleştirici ve yatıştırıcı olacaktır. Aynı zamanda iç dengenizi de koruyacaktır. Her seviyede usta bir şifacı olduğu bilinmektedir. Bir Aytaşı kolye taktığınızda, kendinizi daha çok sevmeyi öğrenmek için kişisel enerjilerinizi nasıl kötüye kullandığınıza dair içgörüler almaya başlayacaksınız.

İnci, kolye olarak kullanılabilecek başka bir Yengeç burcudur. İnci kolye takmak kişisel bütünlüğünüzü güçlendirecek ve dikkatinizi odaklamanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca inancı, masumiyeti ve hayırseverliği teşvik ettiğine inanılıyor. Pearl sizi daha samimi olmaya, çevrenizdeki güzelliği takdir etmeye ve yeni başlangıçları dört gözle beklemeye teşvik edecek.

Bu Yengeç burcu aynı zamanda cinselliği, saflığı ve sevgiyi de sembolize eder. Safir, bir kolye olarak harika görünecek başka bir Yengeç burç taşıdır. Safir takmanın sihirli güçlerini onu takan kişiye ödünç verdiğine inanılır. Ruhsal aydınlanmayı teşvik ettiği ve iç huzuru getirdiği bilinmektedir, bu da depresyonu önlemede çok yardımcı olur.

Safir kolye takmanın da duyuları güçlendirdiğine ve durugörüyü harekete geçirdiğine inanılır. Safirin güzellik, refah, neşe, tatmin ve iç huzur hediyeleri getirdiği bilinmektedir. İnsanlar onu sağlığı geliştirmek ve iffeti korumak için giyerler.

Hakikat verici olduğu bilinir ve ayrıca seyahat ederken koruma sağlar. Düzenli olarak bir Safir kolye taktığınızda, kendi hayatınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Yengeç burç taşı kolyeler için birçok seçenek var. Sadece seninle en iyi rezonansa giren doğum taşını seçmen ve onları sana harika görünecek bir tarzda giymen gerekiyor!

Anneye Alınabilecek Hediye / Yengeç Burcu Taşı

Kendi burcuyla muhteşem bir uyum içerisine giren Yakut, kesinlikle yengeç burcu taşı olarak bilinir. Özel günlerde sevgiliye, babaya ve hatta anneye hediye olarak alınabilecek hediyeler arasında yer alan yakut, yengeç burçları için de alınabilecek en kıymetli hediyelerden birisidir.

Hayatımıza farklı güzellikler katan doğal taşlar, burçlara göre de değişkenlik göstermektedir. Özellikle yengeç burcu taşı yakut olarak bilinmektedir. Yakut, normal insanlara nazaran yengeç burcu taşı olduğu için bu burç üzerinde daha farklı etkiler gösterebilir.

Anneye alınabilecek hediyeleri merak ediyorsanız, öncelikle burca göre doğal taş seçimi yapabilirsiniz. Annenize alacağınız burç uyumlu bir doğal taş, belki de onun hayatını olumlu yöne çevirecek ve anneniz ömür boyu size minnettar kalacaktır.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.