Burca Göre Doğal Taşlar

Terazi Burcu Taşı

Terazi burcu taşı, Terazi burcu taşı nedir, hangi taş Terazi burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

terazi burcu taşı, terazi burcu taşı nedir, hangi taş terazi burcunun taşıdır hakkında tüm bilgi detaylı şekilde yazımızdadır.

 

Terazi Burcu Taşı

Zodyakın yedinci işareti olan Terazi kişilik özellikleri arasında sağlam bir adalet duygusu, ortaklık ve işlerin kabul edilebilir olması arzusu bulunur. Terazi niteliklerini anlamak, işte, yaşamda ve işte bu burçla bir arada var olmanızı sağlayabilir. Terazi burcunu kullanmak aynı zamanda içinizde bulunan bu içsel özellikleri de güçlendirecek ve kendi enerjinizden yararlanmanıza izin verecektir. Terazi burcu taşı konusunda da sizlere detaylıca bilgi aktaracağız.

Terazi Burcu Hangi Taşı Kullanmalı

Terazi burcu hangi taşı kullanmalı diyorsanız, en güçlü ve yetenekli Terazi burç taşı Lapis Lazuli’dir. Terazi burcunun bu doğum taşı hava elementini merkez alarak daha derin bir yansımaya girmenize, sezgilerinize erişmenize ve dinginliğe ulaşmanıza yardımcı olur. Yüzleşmeleri umursamayan Teraziler için Lapis Lazuli, iç huzuru ve gerçek dinginlik duygularını garanti eder.

İndirimli Ürünleri Kaçırma İndirimlİ Ürünler Fırsatını Kaçırma !

Ayrıca, meseleler hakkındaki görüşlerinizi diplomatik bir şekilde ifade etmenize de yardımcı olur. Kararsız eğilimlerinize gelince de destek verir. Başka bir Terazi burcu taşı, kendi enerjinizi korumanıza yardımcı olan Kaplan Gözü’dür, çünkü Teraziler, ihtiyaçlarını kendinizin önüne koyarak insanlara aşırı derecede uyum sağlama eğilimindedir.

Tiger’s Eye’ı kullanmak, iç ve dış yapınızı korur ve hizalanmalarını sağlar. Akuamarin, başkalarının toleransını arttırmada değerlidir. Aynı zamanda sizi açık fikirli ve alıcı tutmak için de çalışır çünkü Teraziler yargılayıcı olma eğilimindedir. Terazilere daha yüksek sezgi ve meditasyon durumlarına ulaşmada rehberlik eden başka bir taştır.

Labradorit, enerjileri temizlemesi ve kendi canlılığınızı güçlendirmesiyle bilinir. Endişelerinizi ve gerginliğinizi serbest bırakır ve yerine beklenti ve mutluluk getirir. Sitrin, Terazilerin eleştiriye karşı daha az duyarlı olmasına yardımcı olur. Ayrıca, olumlu bir yöne gidebilmeleri için zor durumlarda onlara rehberlik eder.

Clear Quartz, kafa karışıklığınızı azaltarak ve gelecekteki olasılıklar yerine şimdiki anda olmanıza yardımcı olarak havadar kararsızlık ve belirsizlik özelliğinizi dağıtır. Yükselen burçlar için Terazi burcu taşı Rose Quartz’dır. İlişkilerin sembolü olan Terazi ile bir ortağa ihtiyaç duyan ve arzulayan birisiniz.

Bu Bileklikler Tam Senlik ! Bu Bileklikler Tam Senlik !

Rose Quartz her türlü ilişkiyi destekler. Ayrıca, tüm enerjinizi başkalarını tatmin etmeye vermek yerine kendinizi sevmenizi de gösterir. Bulunduğunuz ortamda uyum yaratabilirsiniz ve Rose Quartz iç huzuru verir. Kalbinizin üzerine bir parça Rose Quartz tutun ve değerli taştan kalbinize dökülen sınırsız sevgiyi hayal edin.

Taşın kalbinizi nasıl açtığını ve kendinizi bencil olmadan nasıl seveceğinizi size gösterdiğini hissedin. Bu enerjiyi gün boyunca, her gün yanınızda taşıyın. Ay işaretleri için Terazi taşı da Gül Kuvars’tır. Sevgi dolu ve koşulsuz enerjisi kalbinizi açar ve sizi sevgiyi çekmeye teşvik eder.

Ay’ı Terazi’de olan insanlar, yalnızca biriyle ilişki içinde olduklarında, kendinizde bütünlüğü ve bütünlüğü bulmanız için size meydan okuduğunda, genellikle dünyada hiçbir sorun yokmuş gibi hissederler. Celestite , başka bir kişinin ihtiyacını gidermeye yardımcı olan yeni deneyimlere barış ve alıcılık getirir. Ayrıca barışçıl müzakerelere yer açarak bozulan ilişkilere de yardımcı olabilir.

Terazi burcu taşı
Terazi burcu taşı

Terazi burcu taşı için bir diğer değerli taş ise Ametisttir. Karar vermeye yardımcı olur çünkü ruhsal anlayışları sağduyu ile birleştirir ve bunları dünyanızda tezahür ettirmeniz için size enerji verir. Peridot’un ilaçların gücünü arttırdığı ve stresi azalttığı söyleniyor. Terazi burcu taşı, tıpkı Başak burcu gibi , sizi olumsuzluklardan koruduğu da bilinmektedir .

Ayrıca, genellikle yeterince entelektüel olan ve madalyonun diğer tarafını ve taahhütlerinin içerebileceği tüm zorlukları anlayan Terazi insanlar için de yararlıdır. Topaz, zekayı güçlendirmek ve kişinin güzelliğini ve yaşamını geliştirmek için Terazi’nin doğasını tekrarlar.

Modern kristal uygulayıcıları, Terazi burç taşı kişilikleri için çok önemli olan, başarının ve aynı zamanda gerçek aşkın mücevheri olarak Terazi burcundan bahseder. Ek olarak, bu Terazi taşının üzüntüyü giderdiği ve cesareti artırdığı, depresyonu, korkuları ve endişeleri hafiflettiği söylenir.

Topaz, her şeyi bir terazi gibi hassas bir şekilde ölçen, gördüğü talihsizlikler ve gereksinimler karşısında bunalan Terazi için şüphesiz çok faydalı olacaktır. Ayırt etme taşı olarak adlandırılan Dumanlı Kuvars’ın, kullanıcının nesneler ve insanlar hakkında seçici olmasını sağladığına ve ölü odunları hayatlarından atmalarına izin verdiğine inanılıyor.

Çoğu zaman kararsız burç, kesinlikle bu Terazi burcu taşı üzerinden fayda sağlar. İçgörü ve kararlılık getiren Dumanlı Kuvars, belirsizliği ortadan kaldırarak Terazi insanının sağlam ve etkili kalmasına yardımcı olur.

Bu Kolyelerde İndirim Var ! Bu Kolyelerde İndirim Var !

Terazi Burcu Uğurlu Taşı

Herhangi bir noktada diplomatik, duygusal, çok zevkli ve biraz liberal biriyle tanıştınız mı? Büyük ihtimalle bu birey, 23 Eylül-22 Ekim tarihleri ​​arasında doğan bir Terazi burcuydu. Terazi burcu kişiliğini ve Terazi niteliklerini almak, sevgi dolu ve barışçıl olabilen, aynı zamanda huysuz, inatçı ve tereddütlü olabilen bu burçla uyum içinde birlikte var olmanıza yardımcı olabilir. Terazi burcu uğurlu taşı arasında kristal kuvarsı da ekleyebiliriz.

Terazi’nin özelliklerinden biri, doğuştan gelen ortaklık arzusudur. Terazilerin sağlam kişilikleri vardır ancak ideal olarak dinamik bir çift olarak çalışırlar. Adaleti ve adaleti sağlamaya çalışırlar ve genellikle başlangıçlarda bitişlerden daha iyidirler.

Terazi’nin dikkati genellikle bulutlarda olduğundan, hala çok enerjik dinleyicilerdir. Terazi, yenilikçi ve trend belirleyicinin işaretidir. Zodyak’ın yedinci işareti olan Terazi, tamamlayıcı bir ilişkiye değer verir. Olumlu Terazi ve İkizler burç taşı nitelikleri arasında liderlik, denge, inisiyatif ve güçlü bir adalet duygusu bulunur. Bir şeye bu kadar güçlü bir şekilde inandıklarında konuşmaktan çekinmezler.

Teraziler, ilişkileri uyumsuz olduğunda tedirgin veya üzgün olurlar. Bu, terazilerinin eşit tartılması gerektiğinin bir göstergesidir! Terazi burcunun zahmetli özellikleri aşırılık, uyuşukluk, kararsızlık ve hoşgörü içerir. Terazi, kendini sabitleyen bir ana burç ve görkemli bir hava burcudur. Bununla birlikte, zodyakın yedinci işareti olarak Terazi de aynı şekilde bağımlı olabilir.

Terazi Burcunun Doğal Taşı Hangisi

Özgürlükleri hakkında iyi bir oyundan bahsetmelerine rağmen, birçok Terazi, ilgilenilme, şımartılma ve hatta finansal olarak desteklenme şansına gizlice atlar. Zaman zaman Terazi, zor işi kendileri yapmadan başkalarının zor kazanılmış parasını alarak hak kazanabilir. Aynı şekilde, arkadaşlarını ve ailelerini övgüyle destekleyerek son derece iltifat edebilirler. Terazi burcu birçok taştan faydalansa da, terazi burcunun doğal taşı hangisi sorusuna en güzel cevap Lapis Lazuli olacaktır.

Terazi burcunun birkaç özelliği onları hayal kırıklığına uğratabilirken, düşünceli olmaları ve diplomasileri de çekici ve karşı konulmazdır. Teraziler denge ve bağlantı arar. Denge, müzakereyi, uzlaşmayı ve meditasyonu içerirken, ilişkiler her etkileşimde gerekli olan verme ve almayı ifade eder.

Teraziler, kesinlikle ihtiyaç duyduklarında konuşacak olsalar da, uyumlu, düşünceli ve çatışmacı değildir. Teraziler, zihinlerinin daha yüksek hallerine zahmetsizce ulaşmalarını sağlayan hava elementi burçlarıdır. Hava kalitesi de Terazileri tereddütlü yapar.

Ancak bunun nedeni genellikle hem olumlu hem de olumsuz yönlere bakabilmeleri ve tüm faktörleri tartabilmeleridir. Terazi burcunda doğan insanlar sakin ve mantıklıdır. Herkesten ayrı kalmaktan nefret ederler.

Sürekli olarak adalet ve eşitlik arayışı içindedirler, yaşamları boyunca, kendi iç öz kimliklerinde onlar için gerçekten önemli olması gereken asıl şeyin olduğunu kabul ederler. Bu, çekişmelerden uzak durmak, barışı ve uyumu mümkün olduğunca korumak için hemen hemen her şeyi yapmaya hazır biridir.

Terazi, Kova ve İkizler arasında yer alan ve bu insanlara düzenli zihinsel uyaranlar, zihinsel sarsıntılar, sağlam zeka ve keskin bir kişilik veren bir Hava işaretidir. Harika kitaplar, imkansız tartışmalar ve söyleyecek çok şeyi olan kişiler tarafından yönlendirilecekler.

Masaj Taşları Roller Modelleri Masaj Taşları Roller Modelleri

Her Terazi, diğer insanlarla konuşurken dikkatli olmalıdır çünkü önlerine çıkan bir şeye karar vermeye ya da taraf seçmeye zorlandıklarında, aniden yanlış yerde olabileceklerini, yanlış insanlarla çevrili olabileceklerini anlarlar. Hiçbir ortak onlara kendi akılları ve kendi fikirleri olduğunu unutturmamalıdır.

Terazi’yi yöneten gezegen Venüs’tür ve bu insanları sadece büyük aşıklar değil, aynı zamanda pahalı maddi şeylerin sevenleri yapar. Müzikle, sanatla, görme ve gezme fırsatı buldukları güzel mekanlarla hayatlarını iyileştirmeleri gerekiyor.

Terazilerin gereksiz kinlere tutunarak kaybedecek zamanı yoktur. Biri hata yaptığında çok bağışlayıcıdır ve ona hemen ikinci bir şans verir. Her halükarda, hatalarından ders alacak kadar da akıllıdırlar. Bir daha aynı hatayı yapmamak için her şeyi hatırlarlar.

Terazi, daha kısa ve anlık hoşgörülerden ziyade daha uzun vadeli ve daha önemli bağlantılar aramak için kabloludur. Ayrıca doğru kişinin geleceğini bildikleri için beklemeye ve sabırlı olmaya da isteklidirler. Sadece ilgi gösteren ya da karşısına çıkan ilk kişiyle yetinmeyecekler.

Terazi, adaletin ve gerçeğin güçlü bir savunucusudur ve herkesin makul muamele görmesini sağlamak için herkesin özel bir çaba göstermesini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Etkisiz bir şekilde ele alınanlar için yara almak konusunda isteksiz değiller. Ayrıca ‘hatayı başka birine aktarmaya’ çalışmak yerine kendi gözden kaçırmalarını kabul etmekte hızlılar.

Don, bir Terazi’nin zekasını hafife alıyor çünkü tüm burçlarda kesinlikle en kurnaz ve açık beyinlere sahipler. Teraziler, insanların dedikodularına güvenmek yerine, her şeyi objektif olarak analiz etmek ve kendi sonuçlarına varmak için fazlasıyla donanımlı olan eleştirel düşünürlerdir.

Bir şeye inanmadan önce kendi gözleriyle görmek isterler. İnsanlar mantığı kaybettiğinde ve bir durum kaotik hale gelmek üzere gibi göründüğünde, Teraziler arabuluculuk ve mantıklı konuşma yeteneğine sahiptir. Çok ince, diplomatik ve çok ikna edici olabilirler. Bir durumu, herkesin memnun hissetmesini sağlayacak şekilde çözebilirler.

Teraziler sürekli etraflarındaki dünyayı izler ve gördükleri her şey hakkında kafalarına notlar alırlar. Terazi’yi kızdıran bir şey varsa o da bencil ve düşüncesiz insanlardır. Hiçbir şey Terazileri kişisel kazançları için başkalarını çiğneyen insanlardan daha fazla kızdırmaz.

İnsanların söyleyeceklerini dinlemeyi reddeden kibirli biriyseniz, Teraziler sizi hemen görmezden gelir. En çok tanınan Terazi burçlarından biri, hayata soğuk ve rahat yaklaşımlarıdır. Aşırı kaos sırasında bile sakin ve sağduyulu kalabilirler. Konuştuklarında çok anlam ifade ediyorlar ve onlara hayır demek imkansız.

Sağlam mantıkları ve takdire şayan sözcükleri, insanları ikna etmelerine ve olaylara onların bakış açısından bakmalarına yardımcı olur. İnsanların zahmetsizce gelip düşünme biçimlerini değiştirmelerini sağlayabilirler.

Terazi Burcu Hangi Rengi Sever

Astrolojide Terazi’yi temsil eden birden fazla taş olduğu gibi, aynı şekilde sadece bir Terazi burç taşı renginden çok daha fazlası vardır. Çoğu zaman, siz veya sevdiğiniz Terazi, kendilerini belirli renkler sergileyen giysilere, alanlara, mobilyalara veya gerçekten de kristallere çekilir bulursunuz. Terazi burcu hangi rengi sever diye merak ediyorsanız, renkler hakkında da bu burcu sizlere anlatıyoruz.

Bu renklerin her biri hem psikolojik hem de ruhsal olarak hayatımızın farklı alanlarına karşılık gelir. Aynı şekilde, Terazi kişiliğinin farklı taraflarını uyandırırlar, bu nedenle koleksiyonunuza hangi kristalleri ekleyeceğinize karar verirken hangi kristallerin sizinle en çok rezonansa girdiğini görün.

Terazi Burcu Taşı ve Rengi

Mavi, yaşamın her alanında denge ve uyumu simgelediği için Terazi burç taşı kişilikleri için uygun bir renktir. Siyah, pembe ve beyaz da uygun renklerdir. Açık mavi ve havadar pembe, Terazi’nin kalbini açmaya ve varlığını yumuşatmaya yardımcı olur. Bu soluk tonlar, Terazi’nin kişiliğine yatıştırıcı ve sevimli bir varlık getirir.

Serin, yumuşak bir esinti gibi, açık mavi dengeyi ve netliği artırırken pembe, Terazi’nin büyüleyici ve sevgi dolu doğasını çağrıştırır. Terazi burcu taşı ve rengi konusunda da böylece kısa bir bilgi verdik.

Terazi Burcu Taşı Kolye

Terazi burç taşları, küpeler, kolye uçları, kolyeler, yüzükler ve bilezikler gibi farklı takı parçalarına yerleştirildiğinde muhteşem görünür. Düzenli olarak giyildiğinde, her zaman doğum taşlarınızın enerjilerine yakın olacaksınız ve her zaman burcunuz tarafından yönlendirileceksiniz. Özellikle terazi burcu taşı kolye sahibi olmak, kalp çakralarınıza da fazlasıyla iyi gelecektir.

Terazi Burcu Taşı Bileklik

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok güzel taş var, bu yüzden sadece size hoş görünmekle kalmayıp aynı zamanda metafiziksel düzeyde harika hissettiren birini seçin. Kendinizi iyi hissettiğiniz taşınızı seçtikten sonra, mutlaka terazi burcu taşı bileklik sahibi olun. Bu bileklik daima yanınızda olacak ve enerjinizi sizinle beraber gezdirecektir.

Terazi Burcu Taşı Pembe Kuvars

Terazi burç taşı eskitme taşları güzel oldukları kadar güçlüdür. Kaplan Gözü solar pleksus çakrası ile rezonansa girer ve fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olur. Aynı zamanda size, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, hayatın zorluklarıyla yüzleşme cesareti verir. Bütün bunların yanı sıra terazi burcunda, terazi burcu taşı pembe kuvars da fazlasıyla değişiklik ve yenilik sağlar.

Tiger’s Eye kişisel gücünüzü de arttırır. Dünyanın enerjisini güneş enerjisiyle birleştirir. Merkezde kalmanıza ve yere sağlam basmanıza yardımcı olur. Bu Terazi burcu taşı her duruma parlaklık ve pozitiflik getirir ve kendi sorunlarınıza ışık tutar. Ayrıca gezginler için koruyucu bir taş olarak da bilinir. Sizi kötü şansa karşı korur ve onu giyen herkese iyi şanslar ve refah getirir.

Kaplan Gözü’nün enerjileri bolluk getirir ve aynı zamanda Kundalini enerjilerini uyandırabilir. Bir başka Terazi burç taşı Akuamarin’dir. Eskitme biçiminde, güçlü bir koruma ve cesaret taşı olabilir. Akuamarin boğaz çakrası ile rezonansa girer ve iletişim bloklarını temizleyerek ruhsal iletişiminizi geliştirir.

Kendini ifade etmeyi teşvik eder ve başkalarına karşı daha hoşgörülü olmanıza ve yargılarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olur. Bu Terazi burcu taşı aynı zamanda entelektüel yeteneklerinizi de geliştirir, böylece herhangi bir anda hızlı bir şekilde çözümler düşünebilirsiniz.

Birçoğu bu taşı mantığı ve muhakemeyi geliştirmek için kullanır. Akuamarin eskitme taşları taşımak sizi fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal olarak her türlü senaryoya hazırlayabilir. En içteki gerçeğinizi fark etmenize ve kabul etmenize yardımcı olacaklar. Akuamarin taşları, büyümenizi engelleyen eski kalıp ve davranışlardan kurtulmanıza da yardımcı olabilir.

Bu taşlarla meditasyon yapmak, yüksek benliğinizden günlük yaşamınıza uygulayabileceğiniz yeni anlayışlar getirebilir. Labradorit, sezginizi güçlendirebilecek ve psişik yeteneklerinizi geliştirebilecek başka bir Terazi burcudur. Üçüncü göz çakrası ile çalışır. Akıl ve sezgi dengelenir ve gerçek niyetleriniz kolayca ortaya çıksın diye yanılsamalar dağılır.

Bu Terazi burcu aynı zamanda sizi negatif enerjilere karşı korur ve bir enerji sızıntısı olduğunda auranızı mühürler. Labradorit ayrıca eski sorunları yüzeye çıkarmada ve eski anıları iyileştirmede çok etkilidir. Değişim ve dönüşüm zamanlarında çok faydalıdır. Terazi burç taşı Sitrin, hayattaki en zorlu zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek enerjisi nedeniyle çok faydalı bir metafizik taştır.

Sitrin, sıcak ve parlak bir enerjiye ve tatlı bir titreşime sahiptir. Çevrenizi kolayca temizleyecek ve iyileştirecek bir arındırıcı enerji kaynağı isteyen herkes için bir zorunluluktur. Sitrin ısıtır, arındırır ve enerji verir. Negatif enerjilerin dönüştürülmesinde büyük bir yardım sağlar. Aynı zamanda iradenizi ve öz disiplininizi arttırır, zenginlik ve başarıyı çeker.

Bu Terazi burcunun tüccar taşı olarak da adlandırıldığını biliyor muydunuz? Bolluğu çekmek için para kutunuza veya evinizin veya ofisinizin zenginlik köşesine yerleştirebilirsiniz. Cebinizde veya çantanızda da bir parça Sitrin taşıyarak size şans ve iyi haberler getirebilirsiniz. Terazi burç taşı eskitme taşları kolayca bulunabilir ve oldukça uygun fiyatlıdır, bu yüzden seçiminizi yapın ve size en uygun olanı seçin!

Babaya Alınabilecek Hediye / Terazi Burcu Taşı

Hayatımızın önemli etmenlerinden birisi de hiç şüphesiz doğal taşlardır. Özellikle babalar gününde babanıza hangi hediyeyi alacağınızı bilmiyorsanız, ona ait bir doğal taş hediye etmek gerçekten de mükemmel bir fikir olacaktır.

Doğal taşlar tabii ki burçlara göre de tercih edilebilir. Örneğin babanız terazi burcuna mensup bir kişilikse, terazi burcu taşı alabilirsiniz. Terazi burcu taşı da her yerde Lapis Lazuli olarak bilinmektedir. Babanıza doğal taşı hediye edebilir, veya bu doğal taşın takılarından da edinerek direk takı halinde de hediye edebilirsiniz.

Doğal taşı takı veya mücevherat olarak hediye etmek daha iyi olacaktır. Çünkü normal bir taşı taşımak zorunda kalmayan babalarımız kolyesini veya bilekliğini takarak taşlarını yanından ayırmayabilirler.

Doğal taşlar nasıl temizlenir hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR yazımızı okuyabilirsiniz. Ürünlerimizin takibi için INSTAGRAM hesabımızı takibe alabilir, doğal taşlar hakkında daha fazla bilgi almak için ise FAYDALI BİLGİLER sayfamıza göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.